Stimati colegi de forum. as dori sa va propun o metoda prin care putem face impreuna si un act caritabil.
ca sa ma fac inteles, eu impreuna cu scoala motolouis suntem implicati intr-un proiect de sustinere sociala - daca va este cunoscuta situatia copiilor din Glodeanu Silistea - daca nu va rog urmariti urmatorul link:
http://copiiidinglodeanu.blogspot.com/cei de la motolouis au incercat toate metodele de a strange orice este necesar unui copil pentru a supravietui, pentru a invata, pentru a se imbraca etc.
un link catre pagina de facebook a motolouis - unde puteti urmari anunturile facute in acest sens:
http://www.facebook.com/scoala.motolouiseu va propun urmatoarea metoda de a-i ajuta pe acesti copii prin serviciile pe care le ofer:
sa presupunem ca un soft pentru o masina (x) costa 1000ron. pentru simplul fapt ca se va efectua aceasta operatiune, clientul va primi o reducere de 50 ron. deci va plati efectiv 950 ron, iar eu voi dona 50 ron (din cei 950) catre acesti copii. asadar prin simplul fapt ca ve-ti obtine un produs pentru care platiti mai putin, veti fi implicat in acest act caritabil. mai mult decat atat puteti opta sa donati si acea reducere tot catre acesti copii.
sumele de bani care se vor strange vor fi gestionate online. inca nu am hotarat o metoda anume, si daca are cineva o idee chiar va rog sa o impartasiti.
momentan cea mai buna metoda de gestiune pe care am gasit-o va fi urmatoarea:
masina care va veni la chiptuning, va participa la acest proiect si va fi anuntata pe acest topic, iar clientul va avea obligatia sa confirme printr-un simplu reply! 
de ex.:
eu postez
nickname - ford mondeo mk3 - B 123 ABC - 50ron
sau
nickname - ford mondeo mk3 - B 123 ABC - 50ron + x ron 
(in cazul in care clientul vrea sa participe separat cu alta suma suplimentara)
apoi clientul va posta citand acest post de mai sus cu un mesaj de confirmare.
as dori sa fac acest lucru cat mai transparent incat sa nu existe dubii, dar mai am nevoie si de cateva idei de la voi. va rog sa ma ajutati!
Numere de telefon la care puteti apela pentru orice nelamuriri sunt:
0765.900.304 - Iulian Spiridon (ccxtuning)
0723.981.197 - Anca Popescu (motolouis)
0720.281.634 - Părintele Marian Tudor (preotul din localitatea Glodeanu)
Mentionez ca preturile din exemplele de mai sus sunt orientative - a nu se intelege ca operatiunea costa 1000ron fix! vor ramane aceleasi preturi, insa se va aplica ecuatia pentru donatie.
Noi chiar ne dorim sa ajutam acesti copii ce nu au avut noroc de mai bine in viata si sunt sigur ca si printre dvs. exista oameni ce nu pot trece nepasatori pe langa o astfel de situatie. 
Copii astia nu au nicio vina ca s-au nascut in situatia asta si nici nu au de ales. Haideti sa le dam o mana de ajutor! 
Atentie !!! aceasta nu este o campanie de promovare a produselor, sau o tehnica de vanzare ascunsa !!!Cei ce nu isi permit sau nu isi doresc produsul anuntului, dar pot ajuta intr-un fel acesti copii, faceti-o!
Puteti dona in aceeasi maniera o suma de bani, mancare, haine, rechizite, jucarii sau orice altceva poate fi de ajutor acestor copii!
Daca aveti dubii in ceea ce priveste acest anunt, si nu aveti incredere in proiectul nostru, insa doriti sa dati o mana de ajutor acestor copii, va puteti implica personal! Veniti cu noi la Glodeanu!
Mos Craciun trebuie sa ajunga la toti copii, haideti sa ii dam o mana de ajutor!!!
P.S. - Imi cer scuze pentru off topic dar consider necesar sa transmit aceste informatii! Daca ma poate ajuta un operator sa fac cunoscut acest anunt si in alte rubrici (unde este posibil) va rog ajutati-ma! Va multumesc!