Aduc la comanda carcase pt. chei tip briceag pt. Ford
Aduc LA COMANDA carcase pt. chei tip briceag pentru Ford Ka, Fiesta, Focus, Mondeo si Tranzit.
Carcasele se potrivesc la toate cheile care arata ca in poza atasata.
Ocazie unica: cei interesati pot primi cheile doar in perioada 10 iunie - 25 iunie ,pentru ca doar atunci voi fi in Romania.
Cei din Sibiu, Valcea,Bucuresti si Constanta pot beneficia de livrare personala (pe acolo o sa am drum), iar restul livrare cu ramburs.
Montarea este foarte simpla ,practic oricine are o surubelnita micuta poate face tranzactia.
La montare se foloseste placa cu butoane si cipul cheii vechi.
Pret 100 ron
Cei interesati au timp pana pe 30 Mai sa ma contacteze.
Atentie! Cleberul cu ford de pe spatele cheii nu este inclus.Eu l-am luat de pe cheia veche si se potriveste perfect in locasul de pe cea noua.

Carcasele se potrivesc la toate cheile care arata ca in poza atasata.
Ocazie unica: cei interesati pot primi cheile doar in perioada 10 iunie - 25 iunie ,pentru ca doar atunci voi fi in Romania.
Cei din Sibiu, Valcea,Bucuresti si Constanta pot beneficia de livrare personala (pe acolo o sa am drum), iar restul livrare cu ramburs.
Montarea este foarte simpla ,practic oricine are o surubelnita micuta poate face tranzactia.
La montare se foloseste placa cu butoane si cipul cheii vechi.
Pret 100 ron
Cei interesati au timp pana pe 30 Mai sa ma contacteze.
Atentie! Cleberul cu ford de pe spatele cheii nu este inclus.Eu l-am luat de pe cheia veche si se potriveste perfect in locasul de pe cea noua.
- 

sebz
- Ford Freak
- Maşina: Ford mondeo mk3 2.0 benzina