de badboy20cm » 06 Aug 2011, 19:28
de badboy20cm » 06 Aug 2011, 19:28 

Nu ,pentru ca nu le fac eu si la randul meu trebuie sa le platesc cu acelasi pret.LA doua rotite cumparate de aceeasi persoana ,pretul este acelasi si manopera la fel .Adica daca ai de montat la un scaun cu 8 directi 2 rotite nu iti iau manopera inca 40 ron si pt a doua .
Este destul de bun pretul tinand cont ca nu se gasesc de cumparat noi,se gaseste decat toata sina scaunului cu tot cu angrenaj si costa xxxxmiloane..LA firme de prelucrat metalul a zis si pe aici un coleg ca ia cerut 250 ron numai piesa ,la dezmembrari nu gasesti sa iei din alt material decat tot din plastic .Strungari si frezori se gasesc greu ,nu pe toate drumurile .
Apropo am montat azi colegului Rivelino 2 buc ,scaun cu reglare pe 8 directii .
SToc rotite disponibil O ,mi-a ramas 1 buc dar este rezervata de 2 persoane .
Cine m-ai vrea  voi face numa si numa la comanda si comanda minima de 4 bucati probabil va fii acelasi pret sau poate nu ,,depinde de cel ce le face,dar voi tine tare de acelasi pret .CEi interesati sa faca o lista de 4 persoane si sa ma anunte .
TZoop la curatat scaune 100%,,in pret intra demontat ,spalare si montat.Curata toata mizeria din husele scaunilor si nu vor aparea asa usor iar petele .
Tzopp la montat anghel si vopsit faruri, in pret intra demontat,piesa ,montare .