Service-uri auto generale (altele decat ale Dealerilor Ford din Romania), vopsitorii, spalatorii, ateliere de dezmembrari

Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

Chip Tuning Resoftare ECU

09 Feb 2012, 17:33

Resoftare Tuning pentru orice masina!!!Folosesteti masina la capacitate maxima fara limitari!!! Oferta speciala de resoftare ECU Tuning!!!Pentru orice masina! Creste puterea masini cu 20-35%! Oferim garantie! tel: 0769524582

Re: Chip Tuning Resoftare ECU

10 Feb 2012, 13:57

$1 scrie:$2esoftare Tuning pentru orice masina!!!
Am un Trabant si o Dacia 1100. Ia zi.. le resoftezi?
$1 scrie:$2b]Foloseste-ti masina la capacitate maxima fara limitari!!!
Daca nu are limitari.. atunci se poate spune ca are un maxim pt. capacitate?
$1 scrie:$2ferta speciala de resoftare ECU Tuning!!!
Care e oferta speciala? / Unde e?
$1 scrie:$2entru orice masina!
- vezi ce am zis de Trabant
$1 scrie:$2reste puterea masini cu 20-35%!
si pt. Trabant? Dar pt. un benzinar aspirat?
$1 scrie:$2ferim garantie!
La ce? / Cum? / Cat timp?

11 Feb 2012, 13:13

salut. Se optimizeaza softul in Austria. Aveti garantie 2luni ca nu apar erori la calculatorul masini. Pentru modeoul dumneavoastra costa 200euro. Suntem din BV. Se ia softul de pe masina se trimite in austria se optimizeaza si se incarca in calculatorul masini noul soft optimizat.2.0TDCi 140CP acuma aveti140CP / 310Nm si dupa resoftare veti avea:178CP / 390Nm

aveti mesaj privat cu raspunsul.Stima
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 13 Feb 2012, 12:40, modificat 1 dată în total.
Motiv: Comasat 2 mesaje consecutive scrise la mai putin de 10 min distanta. Pe viitor te rog sa te folosesti de butonul "Modifica" pt. a adauga in mesajul anterior ceea ce vrei sa mai spui.

11 Feb 2012, 13:17

Urata prezentare! =D>

11 Feb 2012, 16:09

ce te face sa spui acest lucru?ai sansa sa faci tu o prezentare mai pe gustul tau. Stima

11 Feb 2012, 17:44

In primu rand daca ai fi citit mai cu atentie ce a scris colegul DGAlexandru ai fi vazut ca te-a cam luat la mistho!Probabil u ai inteles ca vrea o resoftare :))

11 Feb 2012, 19:01

Da acuma am observat ce a scris. Ce sa facem....unii se plictisesc grav...La mistouri toti sunt priceputi...fiecare face ce poate. Scuze colegul intelesesem eu gresit.Stima

03 Mar 2012, 23:01

pentru un focus cu motor zetec de 1.6, 16v se poate face o resoftare? Masina e din 2001.
Subiect închis