Prestari servicii si asigurari

Adaptare comenzi volan ford mondeo la casetofon Pioneer

Service-uri auto generale (altele decat ale Dealerilor Ford din Romania), vopsitorii, spalatorii, ateliere de dezmembrari

Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip

Reguli forum
Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.

Adaptare comenzi volan ford mondeo la casetofon Pioneer

Mesajde Dumbo88 » 16 Feb 2012, 01:12

Adaptez telecomanda de pe volan de la orice ford (pe mondeo mk3 am facut si merge, restul fordurilor trebuie sa fie aproximativ la fel) pentru a functiona la casetofoanele Pioneer si Sony. Functioneaza garantat. Este necesar sa veniti cu masina pentru a face modificarile. Totul este la interior, dupa montare nu se observa nimic in plus (lipituri, taieturi, improvizatii suparatoare ochiului). Ma gasiti in Bucuresti, in campusul Regie, si la telefon 0729433619. Pret 200 ron.
Dumbo88
Incepator

Re: Adaptare comenzi volan ford mondeo la casetofon Pioneer

Mesajde canutza » 16 Feb 2012, 10:35

In ce consta adaptarea? Eu cred ca stiu cum se face, am vazut schema cu rezistentele pe alt site, dar in general asta presupune ca pentru revenirea la "functionarea de fabrica" utilizatorul trebuie sa apeleze din nou la tine.
Si inca o chestie, un adaptor aftermarket, care se poate oricand demonta se poate achizitiona cu preturi intre 150-200 lei si nu intervii deloc la electrica masinii.
canutza

VIN: WF04XXGBB44L56537

Re: Adaptare comenzi volan ford mondeo la casetofon Pioneer

Mesajde Dumbo88 » 16 Feb 2012, 14:26

Adaptarea consta in modificarea telecomenzii in interiorul ei pt ca sa fie "inteleasa" de casetofoanele astea. Ce fac eu este tot aftermarket, dar functioneaza (nu se si instaleaza) la fel ca adaptorul original recomandat de inginerii de la Pioneer sau Sony. Pe de alta parte, cine ar mai vrea sa revina la vechile casetofoane de ford cand pe ele abia daca ai mp3 si lipseste cu desavarsire mufa usb? Dar fiindca ai pus problema asta (revenirea la functionarea din fabrica) iti voi reface gratuit telecomanda. In spatele casetofonului vor fi atat mufa noua, pentru Pioneer sau Sony, cat si cea veche, asa ca din punctul asta de vedere revenirea la vechiul casetofon nu e o problema. Pretul este negociabil pentru membrii club ford. In ultimul rand de ideei, sunt de acord cu tine ca se face relativ usor, daca te pricepi la electronica, asa ca pune mana si sper sa te descurci, dar iti mai spun ca multa lume nu se complica sa faca ei adaptarea si prefera sa dea banu, pentru ei conteaza casetofonu sa mearga bine si, eventual, tare. Pur si simplu ii lasa pe cei care se pricep sa faca treaba, contra cost.
Dumbo88
Incepator

Înapoi la Prestari servicii si asigurari