Service-uri auto generale (altele decat ale Dealerilor Ford din Romania), vopsitorii, spalatorii, ateliere de dezmembrari

Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

Caut sa inchiriez VAN sau SUV

22 Mar 2012, 15:40

Salutare,

Caut sa inchiriez pentru 2 saptamani in mai, un SUV sau VAN cu cutie automata pentru deplasari in tara. Marea majoritate a drumurilor se vor face in Galati, Brasov, Bucuresti.

Nu am nevoie de factura (elimin niste costuri) ci doar de o masina buna si de preferat cat mai noua.
Ofer seriozitate si plata pe loc.

Astept oferte

Re: Caut sa inchiriez VAN sau SUV

22 Mar 2012, 19:33

Pe net, din ce'am vazut, cel mai ieftin ar fi Duster'ul, care ptr perioada intre 8-14 zile e cam e 60 euro/zi. Tu vrand si ceva cu automata, chiar si daca ai gasi un pret mai bun decat de la firmele de inchirieri auto, sub 50 euro/zi nu cred ca ai cum sa iesi (un Zafira cu automata e 54euro/zi, de ex).
Deplasarile nu s'ar putea face cu C-max'ul si un portbagaj pe plafon? Sau inchirierea e ptr altcineva, ca atunci s'ar explica ...

La noi inca's preturi mai mari decat p'afara (cel putin la masinile de clasa mica, la cele mai mari nu m'au interesat comparatiile)

22 Mar 2012, 20:19

Salutare,

Da, e pentru altcineva foooooarte pretentios :D ...ce sa spun !!! Fratele meu care vine cu familia in concediu in tara.
Am incercat sa-i explic cum sta treaba in Ro dar e incapatanat. I-am promis ca ma interesez...

Astept in continuare oferte...

Stima

23 Mar 2012, 00:22

Daca'si permite sa dea +700 euro doar pe inchiriere, solutii sunt ;) Mult mai ieftin nu cred sa gasesti. Totusi, automate la noi nu gasesti prea usor pe SUV sau Van la preturi mici

23 Mar 2012, 07:33

Da, isi permite...nu 700 dar pe aici pe undeva....a gasit pe net cu 800 dar i se pare foarte mult. Poate oferi 500-600 E pentru 2 saptamani. Eu zic ca e un pret excelent pentru cineva care isi pune masina la dispozitie si nu vorbesc de firme, vorbesc de persoane particulare. Sunt totusi multi bani.

Asteptam oferte

Stima

23 Mar 2012, 11:18

Cand te gandesti si cat costa o masina de genul asta, cat mai noua, cum se vrea ... o sa'ti dai seama ca nu's multi care ptr 5-600 euro s'o inchirieze "la negru" ptr 2 saptamani in care sa nu mai stie nimic de masina.
La firmele de inchirieri, in afara de sistemele de localizare a masinii, mai platesti si o garantie de cateva sute de euro. Cu un particular e mai greu cu inchiriere, garantie etc
Singura solutie in cazul asta ar fi sa gasesti o masina pe la cunoscuti

26 Mar 2012, 09:35

Bune dimineti,

Caut in continuare...

Stima

04 Apr 2012, 06:10

Nu merge...asta e.

Rog un moderator sa inchida

Multumesc
Subiect închis