Prestari servicii si asigurari

Diagnoza Ford IDS, update si modificari de soft - Cluj

Service-uri auto generale (altele decat ale Dealerilor Ford din Romania), vopsitorii, spalatorii, ateliere de dezmembrari

Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip

Reguli forum
Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.

Diagnoza Ford IDS, update si modificari de soft - Cluj

Mesajde dromi99 » 23 Mai 2012, 08:28

Pot efectua pentru posesorii de autoturisme Ford din Cluj-Napoca si pentru cei din judetele limitrofe, aproximativ aceleasi lucrari pe care le face si DGAlexandru.
Cu acordul lui Alexandru si pentru a nu incarca forumul, aici veti gasi detaliile:http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=110&t=52995
---Dorin: 0752414904 si 0720660516---
dromi99
Ford Freak

Maşina: Ford Mondeo, An fabr. 2002, 2.0 TDDI, 85 kw

Re: Diagnoza Ford IDS, update si modificari de soft - Cluj

Mesajde timekruzer » 30 Mai 2012, 13:28

Salutare tuturor,

Intrucat si pe mine m-au ajutat mult postarile celorlalti, e randul meu sa le fiu de folos altora, interesati de acest subiect.
In urma recomandarii lui DGAlexandru, si dupa ce am citit posturile celor care au mai lucrat cu el, am apelat si eu la serviciile lui Dorin (dromi99) pentru a rezolva anumite lucruri la masina mea (Mondeo mk3 2001 break, 2.0 TDDi, 90cp, Ambiente).

Agenda de lucru:
- activat computer de bord
- montat microswitch in varful manetei de semnalizare (buton info pt CB)
- update soft clima
- schimbat rezistenta in 2 trepte, arsa si cu mufa topita (pt ventilator clima) cu eliminare mufei
- diagnoza IDS (mi-a explicat erorile care s-au gasit, posibilele cauze si metode de solutionare)
- activat pilot automat, dezbatut si analizat proiectul instalarii (masina nu are precablaj pt PA)

Rezultat:
Lucrare impecabila, totul a fost facut in mod profesionist, cu grija, si cu atentie la detalii. Priceperea si experienta lui Dorin nu este subiect de discutie, mi-a lasat impresia ca bordul masinii nu este cu nimic mai complicat de dezasamblat/asamblat/programat decat filtrul meu de cafea de la birou :-D .
Nu s-a speriat prea tare nici cand a trebuit sa se bage sub capota si sa se murdareasca, vreau sa spun ca batalia lui de scos/pus panoul cu ventilatoarele climei pe un spatiu de manevra aproape inexistent, a fost chiar palpitant de urmarit :-D . Ce sa zic... a castigat batalia. A inlocuit rezistenta in 2 trepte ca urmare ventilatorul nu mai face ca un avion inainte de decolare, merge frumos si silentios in treapta 1, cupleaza treapta 2 doar cand e nevoie... Ultima etapa: diagnoza, mi-a explicat erorile aparute, posibilele cauze/efecte si metode de solutionare. Mi-a explicat ce presupune instalarea pilotului automat, mai bine zis cablarea masinii pentru PA.

Concluzie:
Il recomand cu maxima incredere. Eu cu siguranta voi mai apela la el si pentru alte proiecte.

Toate bune!
timekruzer
Incepator

Maşina: Ford Mondeo 2001

Înapoi la Prestari servicii si asigurari