Vand tableta Evolio Evotab 3 noua, pachet complet - URGENT
Tableta am primit-o saptamana trecuta. Am butonat-o de curiozitate in ziua in care am primit-o dupa care am pus-o in cutie si acolo a ramas. In concluzie este noua cu tipla originala pe display. O vand pentru ca nu sunt genul care sa foloseasca asa ceva.
Prima impresie care mi-a lasat-o a fost una destul de buna. Tableta are un display bun cu niste culori naturale si cu un contrast foarte bun. Se misca foarte bine prin meniu si se aude destul de clar. Pentru o tableta de nivelul ei nu prea ai ce sa-i reprosezi. Dupa parerea mea este superioara unei tablete Allview Aldro (tinand cont ca cele 2 firme romanesti sunt concurente).
O vand asa cum am primit-o, la cutie cu: incarcator, cablu usb, manual si certificat de garantie.
NU TRIMIT IN PROVINCIE DECAT CU PLATA IN AVANS A TAXELOR DE CURIER.
Pret - 299 ron
Contact - YMess: thejackall82 sau 0723722823
Prima impresie care mi-a lasat-o a fost una destul de buna. Tableta are un display bun cu niste culori naturale si cu un contrast foarte bun. Se misca foarte bine prin meniu si se aude destul de clar. Pentru o tableta de nivelul ei nu prea ai ce sa-i reprosezi. Dupa parerea mea este superioara unei tablete Allview Aldro (tinand cont ca cele 2 firme romanesti sunt concurente).
O vand asa cum am primit-o, la cutie cu: incarcator, cablu usb, manual si certificat de garantie.
NU TRIMIT IN PROVINCIE DECAT CU PLATA IN AVANS A TAXELOR DE CURIER.
Pret - 299 ron
Contact - YMess: thejackall82 sau 0723722823
Fost posesor de Ford Fiesta Comfort, 1.25 cmc, culoare black, 2007
- Razvan82
- Gold Member