Noroc
Man eu spre deosebire de altii nu lucrez pe PM pentru ca vreau totul sa fie la vedere sa zic asha
Mersul lucrurilor este:
Eu primesc de la tine banii intr-un cont banc-post mai putin costul transportului din Romania in Romania, cost pe care il vei achita tu cand ajung lucrurile.
Cursul trebuie modificat putin fiindca cumpar Lire Sterline pt a efectua plata adika 4.78 este astazi cumparare
http://www.bancpost.ro/Persoane-fizice/ ... lutar.htmlAsta rezulta 1386 RON trebuie sa fie la mine in cont ca sa le platesc si ei sa le trimita
Daca te duci la un Bancpost datele care itzi trebuie itzi vin pe PM (fiindca sunt informatii usor sensibile)
De timpi pot sa-ti spun ca poate dura intre 1 Zi si un maxim de 14 Zile Calendaristice eu zic de obicei 30 de zile sa fim impacati.
Referitor la deterioarare nu se pune problema fiinda ei chiar le ambaleaza

Cu Stima
PS Acum l-am intrebat de asigurarea trasnportului si mi-a picat un ochi pe jos cel de sticla mi-a spus 100 Lire numai asigurarea
Daca imi dai o adresa de email itzi trimit raspunsurile lui. Eu pana acum nu am avut nici un fel de problema privind transporturile.
Cum consideri tu insa eu spun ca nu merita pentru ca orice ar avea cu 100 de lire se repara aproape orice