Pentru vanzari ce nu au legatura cu domeniul auto

Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

Re: Ebay cu un pas mai aproape!

23 Iun 2008, 10:09

Am intrebat asteptam raspuns
Cu Stima

23 Iun 2008, 13:51

60 Pounds Transport pentru bari domnu
Cu Stima

23 Iun 2008, 19:04

$1 scrie:$2m intrebat asteptam raspuns
Cu Stima

daca raspunsul e pentru mine, ok, asteptam,
merci

23 Iun 2008, 19:43

Pt tine este si ultimul cu 60 de Lire transportul
Cu Stima

23 Iun 2008, 19:52

produsul costa 190 la care adaugam 60 transportul.
mai trebuie sa adaug ceva ca sa ajunga la mine acasa, pe masa din bucatarie, sa le vad in splendoarea lor?

multumesc

23 Iun 2008, 19:53

bari + praguri :)))))

23 Iun 2008, 19:55

Mai adaugi 20 de lire comisionul meu + curierul pana la tine un max de 100 ron ca avem pile :D
Cu Stima

23 Iun 2008, 20:03

la preturile de pe ebay trebuie sa adaug si TVA-ul?

23 Iun 2008, 20:34

si inca una:
bara fata ontine si luminile de ceata (alea mici)? nu scrie insa nu am vazut niciunde separat de cumparat.

multumesc

24 Iun 2008, 06:13

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2color=#0040FF]

Buna din nou,

Te deranjez iarasi cu o problema. Am o mare, foarte mare rugaminte la tine. Ti-am spus ca trebuie sa-mi schimb suspensia, caci pe spate este 100% terminata si probabil nici pe fata nu mai are multe zile... Ma gandisem la kit-ul acela reglabil de sase sute si ceva de Lire... dar se pare ca trebuie sa renunt la idee. Intre timp am mai facut o revizie completa si au mai aparut si alte piese pe "lista de cumparaturi", cum ar fi: rulment planetara, bieleta antirului completa, ... asa ca trebuie sa gasesc o solutie f buna calitativ, dar nu f scumpa, ca sa-mi ramana bani si de celelalte piese. In plus kit-ul acela coboara un pic garda la sol si mie mi-ar trebui ceva care sa o ridice...

Am gasit pe un link din Germania un set de arcuri ptr Ford Fusion diesel la un pret incredibil de ieftin. Problema este ca nu exista nici o descriere a produsului ca sa ma pot hotara in cunostinta de cauza.

Marea mea rugaminte - asta daca te descurci bine cu Germana - este daca poti sa afli (prin corespondenta electronica) mai multe detalii despre arcurile cu pricina.

Dau mai jos link-ul:

http://www.wolf-performance.com/product_info.php?info=p559_Suspension-kit-for-Ford-Fusion--Diesel.html

Este vorba despre: Suspension kit for Ford Fusion, Diesel si scrie la descriere "Spring set 35mm for Ford Fusion, Diesel".

Nu stiu la ce se refera acel 35 mm. Pe de o parte Spring inseamna arc. Pe de alta parte mai iinseamna si inaltat. Daca ar fi la ce ma gandesc eu ar trebui sa ridice garda la sol cu 35 mm, dar nu vreau sa ma pacalesc. Pot fi niste arcuri normale si ei sa fi scris acolo "spring" referindu-se la arc.

Daca creste garda la sol ma intereseaza setul.

Dar in cazul acesta poate tot ei stiu sa spuna cu ce telescoape (Marca si Model) s-ar potrivi. Ptr ca mecanicii de la reprezentante au spus ca telescoapele stock nu suporta decat o inaltare de 1.5 - 2 cm, altfel "bat" din cauza ca ajung la capatul cursei. Cele sport nici atat, alea sunt ptr arcuri mai "scurte".

Daca ma poti ajuta iti raman profund indatorat.

Si inca o intrebare. Am vazut ca te ocupi si de jante, inseamna ca nu e exclus sa te pricepi bine si la telescoape. Ce telescoape sunt cele mai bune? De exemplu de Koni ce parere ai? Unii spun ca sunt cele mai bune. Altii ca Sachs ar fi cele mai grozave.

Mai vorbim. Cu stima.... [/color]

Salut
Arcurile sunt cu - numai ca nu au pus in fatza
Arcuri cu + nu am vazut fiindca nimeni nu le vrea exista masini 4x4 :D
Amortizoarele Koni sunt printre cele mai bune insa fara garantie la noi de aceea itzi recomand Bilstein B6 care nu coboara daca ai arcuri normale
Daca ai amortizoarele duse itzi recomand un set nou de arcuri de la Motorcraft pt masina ta + Bilstein B6 sport
Cu Stima
Combinatia itzi va sta masina cu cel putin +35 mai inalta :D

Buna,

Combinatia set nou de arcuri Motorkraft + Koni Special nu da acelasi rezultat (masina mai inalta)?

Cu garantia amortizoarelor e cam relativa treaba in Romania cu ce drumuri avem noi. Probabil cei de la garantii nu fac figuri la garantia amortizoarelor 4x4, dar la cele normale bagate prin gropile de pe la noi....

Am gasit ptr. Ford Fusion 1.4 TDCi urmatoarele amortizoare de la Koni:

Koni Special 8740-1463L ~ 8740-1463R ~ 8040-1327

http://www.koni.com/index.php?id=254

Am mai mare incredere in reputatia unei marci de a face produse de calitate si fiabile decat in hartia aia numita "certificat de garantie". Caci fie Koni, fie Bilstein, tot de afara o sa le comand, cel mai probabil prin bunavointa ta (din Anglia), asa ca daca se va intampla ceva cu ele in garantie va fi cam dificil sa fac demersurile ptr a le schimba.

Mai vorbim. Cu stima....

24 Iun 2008, 06:19

Da domnu normal ca efectul este acelasi
Si deci cu ce te pot ajuta eu pe acest topic
Ca stiu ce am scris ...
Cu Stima

24 Iun 2008, 07:08

Ok. Fa-mi te rog si mie un calcul complet, cat trebuie sa-ti pun in total in contul de card, in RON, pentru urmatoarele produse:

1). - KONI / RED SPECIAL SHOCKS (REAR) ~ 2 bucati (pe site, daca dai achizitionare, apare automat in casuta cu numarul de bucati 2! Pretul afisat este pe bucata!!!);

http://www.europerformance.co.uk/pages/products/product_info.mhtml?product=3761103

2). - inaltatoare WEITEC / SPRING DISTANCE KITS:

- fata ~ Weitec Front Spring Distance Front Kit +15mm:

http://www.europerformance.co.uk/pages/products/product_info.mhtml?product=3752065

- spate ~ Weitec Rear Spring Distance Rear Kit +20mm:

http://www.europerformance.co.uk/pages/products/product_info.mhtml?product=3751870

3). - bucsaraie / Powerflex Bushes:

http://www.europerformance.co.uk/pages/products/product_info.mhtml?product=423600

Toate produsele sunt de pe acelasi site - europerformance - se pot cumpara impreuna si se plateste un singur transport. Pe http://www.europerformance.co.uk se da cautare dupa marca masinii (Ford Fusion), apoi...

...ptr. telescoape: Suspension > KONI > Red Special Shocks (Rear);
...ptr. inaltatoare: Suspension > Weitec > Spring Distance Kits;
...ptr. bucse: Suspension > Powerflex > Bushes.

Astept cu nerabdare "verdictul"...

Tinem legatura.
Cu stima...

24 Iun 2008, 07:28

la preturile de pe ebay trebuie sa adaug si TVA-ul?

24 Iun 2008, 07:34

La preturile de pe ebay nu se adauga TVA
@McChrysT dar europerformance.uk nu trimit in RO am gasit mailul de cand i-am intrebat si tot nu au raspuns le mai dau azi un email sa vedem pretul ar fi de 290.25Pounds tot + transport + comision
Cu Stima

24 Iun 2008, 07:52

$1 scrie:$2@McChrysT dar europerformance.uk nu trimit in RO am gasit mailul de cand i-am intrebat si tot nu au raspuns le mai dau azi un email sa vedem pretul ar fi de 290.25Pounds tot + transport + comision
Cu Stima

Puteti sa le dati un telefon pentru a afla amanunte legate de livrare si transport, platesc eu.

Cu stima...

24 Iun 2008, 08:03

Sau... nu aveti un prieten (cunostinta) in tarile unde fac ei livrari, sa faceti plata si sa dati adresa prietenului, apoi sa le trimita dansul mai departe in RO?

Location (UK) + Cost
UK Mainland As listed on site
Location (Offshore UK) + Cost
Northern Ireland Additional + £12.50
Isle of Wight Additional + £9.95
Isle of Man Additional + £15.00
Isle of scilly Additional + £12.50
Scottish Isles Additional + £9.95
Channel Islands Additional + £15.00
Location (EU) + Cost
Rep of Ireland (ROI/EIRE) Additional + £15.00
Austria Additional + £20.00
Belguim Additional + £18.00
Denmark Additional + £20.00
France Additional + £18.00
Germany Additional + £18.00
Italy Additional + £23.00
Netherlands Additional + £18.00
Portugal Additional + £28.00
Spain Additional + £23.00
Sweden Additional + £28.00

Eu mai caut dar cel putin inaltatoarele sunt "scumpe la vedere" pe alte site-uri...

Cu stima...

24 Iun 2008, 08:14

O sa facem tot posibilul numai sa raspunda intr-un fel sau altul
Cu Stima

24 Iun 2008, 09:04

In cazul in care nu le putem cumpara sub nici o forma, prin nici un artificiu, pe toate impreuna, de pe europerformance, atunci va trebui sa le caut pe alte site-uri care fac livrari si in RO.

Amortizoarele le-am gasit pe Ebay Shop .DE

http://cgi.ebay.de/Koni-Rot-HA-Stossdaempfer-Ford-Fusion-2003-8040-1327_W0QQitemZ350032378400QQihZ022QQcategoryZ70142QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262

De la ei se pot comanda din Ro?

24 Iun 2008, 09:13

De la PowerFlex trebuie sa caut:

Front Anti Roll Bar Mounting Bush ~ Product code: PFF19-1103

Rear Beam Mounting Bush (each) ~ Product code: PFF19-1105

Le-am gasit, dar la preturi duble:

http://www.polyurethanebushes.com/product_info.php/cPath/166_178/products_id/432

http://www.polyurethanebushes.com/product_info.php/cPath/166_178/products_id/433

Mai sap....

24 Iun 2008, 13:59

Sorry
Hi Radu

Unfortunately we do not deliver to Romania at this time .Thank you for your enquiry.

Regards

Sam

Sales

Euro Performance
Tel: 08700 347030 Fax: 08700347031
sam@europerformance.co.uk

Cu Stima

24 Iun 2008, 20:29

salut
sunt interesat de body kit ptr MK1:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0248888967

as vrea sa fac un calcul:
190 GBP produs + 20 GBP (plasele, ca le comand) + 60 GBP (transport) + 20 GBP (comision) = 290 GBP (1 GBP = 4.65 RON) => cost 1350 RON + transport in TM 100 RON => 1450 RON.
Corect?

Cum facem, care e mersul actiunii?
cam in cat timp ar ajunge la mine?
daca in timpul transportului produsul se deterioreaza?
cum fac plata?

PM daca iti e mai ok.

merci

24 Iun 2008, 20:51

Noroc
Man eu spre deosebire de altii nu lucrez pe PM pentru ca vreau totul sa fie la vedere sa zic asha
Mersul lucrurilor este:
Eu primesc de la tine banii intr-un cont banc-post mai putin costul transportului din Romania in Romania, cost pe care il vei achita tu cand ajung lucrurile.
Cursul trebuie modificat putin fiindca cumpar Lire Sterline pt a efectua plata adika 4.78 este astazi cumparare http://www.bancpost.ro/Persoane-fizice/ ... lutar.html
Asta rezulta 1386 RON trebuie sa fie la mine in cont ca sa le platesc si ei sa le trimita
Daca te duci la un Bancpost datele care itzi trebuie itzi vin pe PM (fiindca sunt informatii usor sensibile)
De timpi pot sa-ti spun ca poate dura intre 1 Zi si un maxim de 14 Zile Calendaristice eu zic de obicei 30 de zile sa fim impacati.
Referitor la deterioarare nu se pune problema fiinda ei chiar le ambaleaza :D
Cu Stima
PS Acum l-am intrebat de asigurarea trasnportului si mi-a picat un ochi pe jos cel de sticla mi-a spus 100 Lire numai asigurarea
Daca imi dai o adresa de email itzi trimit raspunsurile lui. Eu pana acum nu am avut nici un fel de problema privind transporturile.
Cum consideri tu insa eu spun ca nu merita pentru ca orice ar avea cu 100 de lire se repara aproape orice :)

25 Iun 2008, 07:16

$1 scrie:$2orry
Hi Radu

Unfortunately we do not deliver to Romania at this time .Thank you for your enquiry.

Regards

Sam

Sales

Euro Performance
Tel: 08700 347030 Fax: 08700347031
sam@europerformance.co.uk

Cu Stima

Buna dimineata,

Ok, am inteles ca nu trimit in Romania nici cu rugaminti...

In cazul in care nu le putem cumpara prin cineva cunoscut din tarile in care fac ei livrari (si eu nu am prieteni pe acolo), atunci se pot cumpara de aici (link-ul de jos) doar amortizoarele?

http://cgi.ebay.de/Koni-Rot-HA-Stossdaempfer-Ford-Fusion-2003-8040-1327_W0QQitemZ350032378400QQihZ022QQcategoryZ70142QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262

Bucsaraiele PowerFlex le-am gasit si in Ro, dar la preturi mai mult decat duble, iar inaltatoarele Weitec este o firma din Timisoara care le aduce si comercializeaza, dar la fel, au preturi cu 50% mai mari. Amortizoare Koni nu am gasit nici un reprezentant la noi in tara.

O zi placuta. Cu stima...

25 Iun 2008, 07:51

$1 scrie:$2oroc
Man eu spre deosebire de altii nu lucrez pe PM pentru ca vreau totul sa fie la vedere sa zic asha
Mersul lucrurilor este:
Eu primesc de la tine banii intr-un cont banc-post mai putin costul transportului din Romania in Romania, cost pe care il vei achita tu cand ajung lucrurile.
Cursul trebuie modificat putin fiindca cumpar Lire Sterline pt a efectua plata adika 4.78 este astazi cumparare http://www.bancpost.ro/Persoane-fizice/ ... lutar.html
Asta rezulta 1386 RON trebuie sa fie la mine in cont ca sa le platesc si ei sa le trimita
Daca te duci la un Bancpost datele care itzi trebuie itzi vin pe PM (fiindca sunt informatii usor sensibile)
De timpi pot sa-ti spun ca poate dura intre 1 Zi si un maxim de 14 Zile Calendaristice eu zic de obicei 30 de zile sa fim impacati.
Referitor la deterioarare nu se pune problema fiinda ei chiar le ambaleaza :D
Cu Stima
PS Acum l-am intrebat de asigurarea trasnportului si mi-a picat un ochi pe jos cel de sticla mi-a spus 100 Lire numai asigurarea
Daca imi dai o adresa de email itzi trimit raspunsurile lui. Eu pana acum nu am avut nici un fel de problema privind transporturile.
Cum consideri tu insa eu spun ca nu merita pentru ca orice ar avea cu 100 de lire se repara aproape orice :)

1. fara suparare, insa eu de unde am siguranta ca odata transferati banii voi primi si produsul? ce garantie am?
2. sunt obligat sa platesc asigurarea transportului sau e optional? ma refer la cele 100 de lire.

multumesc

25 Iun 2008, 11:32

Amortizoarele se pot lua de acolo insa trebuie sa intreb intai desi scrie ca trimite in EU
@bobby_eu siguranta e simpla tu transferi bani si vei primi chitanta de la paypal cum ca s-au platit si mai departe asteptam. Daca produsele nu vin facem o plangere la paypal si ne returneaza banii ori ei ori paypal platesc inapoi
Alte sigurante mai sunt clienti multumiti care au scris pe acest topic
Alte sigurante mai sunt la magazinele de piese auto :P
Nu esti obligat sa platesti asigurarea este optionala ti-am spuso ca fapt divers si ca informare
Cu Stima
PS am primit raspuns la Amortizoare la 20 Euro transportul

25 Iun 2008, 11:58

$1 scrie:$2mortizoarele se pot lua de acolo insa trebuie sa intreb intai desi scrie ca trimite in EU

Cu Stima
PS am primit raspuns la Amortizoare la 20 Euro transportul

Ok, atunci fa-mi un calcul complet ptr ele cu tot cu transport si comision.

Cu stima...

25 Iun 2008, 13:09

Si deci
http://cgi.ebay.de/Koni-Rot-HA-Stossdae ... m153.l1262
222 + 20 + 25 comision = 267 Eur = x3.74 CUrs cumparare Bancpost astazi = 998.58 RON
Eu consider ca sunt foarte scumpe pentru ce ofera insa clientul nostru stapanul nostru
La aceasta suma se mai adauga transportul pana la tine pe care il vei plati cand ajung amortizoarele la tine
Cu Stima

25 Iun 2008, 20:49

$1 scrie:$2i deci
http://cgi.ebay.de/Koni-Rot-HA-Stossdae ... m153.l1262
222 + 20 + 25 comision = 267 Eur = x3.74 CUrs cumparare Bancpost astazi = 998.58 RON
Eu consider ca sunt foarte scumpe pentru ce ofera insa clientul nostru stapanul nostru
La aceasta suma se mai adauga transportul pana la tine pe care il vei plati cand ajung amortizoarele la tine
Cu Stima

Ok, am sa incerc sa-ti pun maine dimineata banii in cont.

Cat dureaza transportul? Mi-ar trebui pana pe 10, maxim 12 Iulie.

Cu stima...

25 Iun 2008, 21:18

Sper sa ajunga pana atunci insa stii ca nu depinde de noi :D
Cu Stima

26 Iun 2008, 07:09

$1 scrie:$2Eu consider ca sunt foarte scumpe pentru ce ofera insa clientul nostru stapanul nostru

Cu Stima

Buna dimineata,

Scumpe... pai... sa vedem:

- la reprezentanta pretul amortizoarelor stock (Motorkraft) era 180 Euro/bucata, deci venea 360 Euro setul.

- aceleasi amortizoare la importatorii directi de piese Ford, erau 110 Euro/bucata, deci 220 setul. Pretul este de la importatorul meu favorit unde am dat de cele mai ieftine piese. Koni costa 222 Euro pe site-ul dat de mine, pe EuroPerformance erau 80 Lire/bucata, deci 205 Euro setul. Si sunt Koni nu Motorkraft, deci mult mai bune.

- am intrat pe o gramada de forumuri auto pe langa acesta (Opel, Volvo, Hyundai, Renault, etc...) si am citit topicurile despre amortizoare. Toata lumea se plange ca "cad" f repede. De exemplu doi useri au patit-o cu Sachs care au trebuit sa le schimbe cam dupa mai putin de un an. Unul din ei dupa doua luni pe stand i-a aratat ca se uzasera 70%, deci mai functionau 30%din capacitate. Si se spune ca sachs sunt cele mai bune. Sunt reprezentante Ford (nu specific care), care lucreaza cu Sachs ptr ca le considera cele mai bune. Despre Bilstein am citit ca nu sunt rele, dar sunt useri care au avut surprize. In plus sunt preferate de cei care vor suspensie sport. Cam peste tot unde erau amintite Koni, se spunea ca cine are posibilitatea sa-si ia Koni ar fi de preferat. Asta probabil ca nu se comercializeaza oficial la noi, ci doar cine si le cumpara de dincolo.

Asa ca nu vreau neaparat ceva scump, ci ceva care sa ma tina.

Pana pe la orele 13 iti voi vira 1000 RON in cont.

Cu stima...
Subiect închis