Pentru vanzari ce nu au legatura cu domeniul auto
Reguli forum
Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati sau .
26 Iun 2008, 09:50
Am reusit sa depun cei 1000 RON in contul tau de card, la ora 10.30 (ora Petrosaniului).
Am sa trimit si dovada (copia scanata a chitantei) pe PM indata ce o sa am un pic de timp liber (sunt la job).
Tinem legatura...
26 Iun 2008, 10:21
Este ok banii sunt in cont nu trebuie chitante scanate sau ceva
Da-mi doar pe email
maddogul@gmail.comCu Stima
28 Iun 2008, 10:59
cu jentile mele se mai aude ceva???
28 Iun 2008, 12:16
Din pacate nu au raspuns la mesaj deci nu trimit in RO
Cu Stima
30 Iun 2008, 09:51
Buna,
Uite, as vrea sa-mi fac niste planuri de achizitii ptr. un viitor nu prea indepartat si as avea nevoie sa stiu pe care din urmatoarele doua site-uri se poate comanda din RO (si bineintele daca trimit in RO).
Multumesc anticipat. O zi cat mai buna sa ai.
Cu stima...
01 Iul 2008, 16:54
Am inteles nu prea am gasit nimik
De pe al doilea site din Germany in principiu se poate dar trebuie sa-mi spui exact produsul pentru a face o intrebare cu privire la transport
Cu Stima
08 Iul 2008, 21:21
Nu au raspuns cu transportul ori nu pricep engleza ori nu vor sa trimita in RO
Un alt site de pe care se pot face comenzi de astazi la aceleasi comisioane mici
http://www.european-parts.netCu Stima
PS Au venit Amortizoare Koni si maine vin si Under Car Leds tocmai din Taiwan
09 Iul 2008, 11:55
salut maddogul
M-ar interesa si pe mine asta
http://cgi.ebay.co.uk/Ford-sony-CD-play ... 0268204071sa imi faci si mie un calcul cam cati bani ma costa
09 Iul 2008, 14:42
Sorry dar e bid si nu trimite in Romania

Cu Stima
16 Iul 2008, 22:21
Salut !!
Ma intereseaza si pe mine asta
http://cgi.ebay.co.uk/Ford-Scorpio-1995 ... .m14.l1318sa ma anutzi te rog daca ma poti ajuta cumva, sau poate stii undeva una de vanzare in bucuresti !!
Merci
16 Iul 2008, 22:39
Am intrebat asteptam raspuns
Cu Stima
PS Foarte important pentru ca s-a ivit o problema
Fiecare este raspunzator de ceea ce comanda precum si de transportul acesteia pana in Romania
Daca produsul nu are asigurare de transport raspundeti de integritatea transportului
Daca produsul presupune asigurare si nu doriti sa o cumparati aceeasi problema ca mai sus
Precum spuneam in primul post
FIECARE ESTE RASPUNZATOR DE CEEA CE COMANDA
Problema ivita: suport Hayon Focus Ghia venit rupt in ambalaj fara asigurare de transport................
CU Stima din nou
17 Iul 2008, 09:07
da acel suport de haion era pt mine

ideea e ca mie nu mi-ai zis nimic de nicio asigurare de transport si nici in primul tau post nu scrie "FIECARE ESTE RASPUNZATOR DE CEEA CE COMANDA" sau altceva legat de eventuale pagube/defecte/etc...
asa ca astept sa vad ce rezolvi cu posta romana pt ca eu imi vreau banii inapoi!
17 Iul 2008, 12:07
@kristy
It is quite light but costs £4.74 for International Signed For delivery by Royal Mail.
@deejay asteptam sa vedem ce zice posta
Bon nu am spus si am crezut ca este evident ca fiecare este raspunzator de ceea ce isi comanda gen culoare marime daca sepotriveste sau nu ..............................
Pentru a putea avea vreo pretentie asupa banilor dati pe produs acesta trebuia asigurat la transport.
Cu Stima
17 Iul 2008, 12:22
sal
@kristy
It is quite light but costs £4.74 for International Signed For delivery by Royal Mail.
Pai fa-mi un cost total si daca se poate o luam !!!
Incearca vreo 3 - 4 zile sa deschizi masina doar mecanic de pe partea pasagerului ( pentru ca la sofer e defecta yala) si vezi ce misto e fara telecomanda !! )))))) Si cu telecomanda pot activa si alarma !!!
Merci mult de ajutor.
Astept raspuns.
17 Iul 2008, 12:23
Un articol util pt ce ce cumpara de pe ebay :
Cum să faci distincţia între produsele originale şi cele contrafăcute vândute pe eBay
Autor: Valentin Vioreanu
Publicat: 17 Iulie 2008
Vizionari: 518;
Multimea de stiri aparute despre eBay care prezinta procesele pe care site-ul le are cu diferite companii de lux si care vizeaza comercializarea de produse contrafacute, i-a determinat pe cei de la revista Forbes sa intocmeasca o lista de sfaturi pentru cei care intentioneaza sa-si cumpere de pe eBay produse de lux, care apartin unei anumite marci celebre.
In cazul in care doriti sa va cumparati un obiect de imbracaminte produs de Prada de exemplu, sau de Louis Vuitton, cititi inainte ghidurile online, scrise de vanzatori autorizati si care includ fotografii la mare rezolutie ale fiecarui produs in parte.
Aceste ghiduri contin diferite sfaturi si va ofera diferite trucuri care va ajuta sa faceti distinctia intre un obiect contrafacut si un produs original.
Un alt lucru foarte important este sa adunati informatii cu privire la persoana care a postat produsul pe eBay. In cazul in care acesta a mai vandut, de exemplu, inca 7 perechi de pantofi de la Marc Jacobs, ar putea fi un semn ca ceva nu e tocmai curat. Majoritatea celor care vand produse originale pe eBay nu poseda decat un singur exemplar din acel produs.
Un ultim sfat, insa la fel de important, este sa luati legatura cu cel vinde produsul respectiv si sa-i cereti cat mai multe detalii cu privire la produsul pe care-l vinde. De obicei, oamenii de incredere sunt dispusi sa dea detalii privind produsul pe care l-au postat pe eBay. Cei care vand produse contrafacute, in general refuza sa vorbeasca despre acestea.
Procesele cu firma de bijuterii Tiffany si cu cei de la LVMH nu sunt singurele la care site-ul eBay a trebuit sa faca fata. In trecut, eBay a pierdut procese in fata unor mari companii precum Hermès sau Rolex.
Sursa: Forbes
17 Iul 2008, 13:20
@McChrysT am intrebat

Cu Stima
17 Iul 2008, 14:10
Ca o completare, ca am vazut ca se intreaba legat de plata. Paypal e de departea cel mai simplu si rapid. O alta varianta este transfer bancar, de obicei prezent pe ebay.de. Problema e ca mie pentru 10 euro mi-au luat comision 17 euro

. BancPost cereau 56 euro comision!!!!
Asadar, cred ca lucrurile se clarifica, eu banuiesc ca daca vreti sa platiti comisioane mari, Maddogul nu se supara

ca-s banii vostri.
19 Iul 2008, 11:05
confirm seriozitatea lui Maddogul.
am cerut un body kit de pe ebay care mi-a ajuns in 3 saptamani acasa, in mai putin timp decat el a estimat.
costurile de transport din buc in tm au fost mai mici decat el a estimat.
e clar ca in urma transportului produsele pot suferi accidente, iar cel ce le comanda isi asuma acest risc sau plateste asigurarea transportului. eu nu am vrut sa dau 100 lire pe asigurare, iar bara fata e usor crapata. nu am de unde sa stiu daca accidentul s-a intamplat pe drumul din germania in buc sau din buc in tm. asta e. reparatia costa mai putin de 100 lire.
puteti apela cu incredere la Maddogul.
Multumesc!
20 Iul 2008, 20:26
@verga-cip paypal este cel mai simplu, rapid, sigur si ieftin mod de a face plati online
Am avut probleme cu produse care nu au ajuns si am primit de la paypal banii inapoi
@bobby_eu cu multa placere si te mai astept
Cu Stima
21 Iul 2008, 12:28
@McChryst Am ceva treburi acum legate de masina si te rog frumos vezi poate ii contactezi tu si daca ai ok de la ei ma ocup insa in aceasta periaoda sunt putin bussi cel putin saptamana asta
Cu Stima
22 Iul 2008, 14:51
Primul
2.99+4.99(GER-RO)=8 Lire
Al 2-lea
49.99 + 55(US-GER)=105 USD astept cotatie pentru transport in RO direct
Al 3-lea
14.99 + 5 (TR-RO) = 20 USD
La al 4-lea inca e bid si trebuie sa stiu cam la cati bani sa dau asta depinde de tine fiindca cred ca stii preturile respectivului Item
15 Euro (ESP-RO) + pretul itemului
Cursurile de schimb pt valute snt cursurile Bancpost de vanzare
1 Lira = 4.58 RON
1 Usd = 2.3 RON
1 Eur = 3.64 RON
La toate produsele comisionul total este de 20 de lire indiferent de pretul de terminare al ultimului item
Cu Stima
22 Iul 2008, 14:56
sa ma anunti cand se va termina bid-ul k poate facem afacerea ( sunt sigur in proportie de 80 %)!
Multumesc !
22 Iul 2008, 15:16
aaaaa am uitat

....elementele de caroserie ( eleronul M , antena GPS ) imi trebuiesc albe