Vand\Schimb Samsung ATIV S i8750 nou (rival cu Lumia 920)
Telefonul mi-a fost adus din Germania saptamana trecuta. Am incercat sa fac o trecere de la Android la WP8 dar nu mi-a reusit fiindca nu m-am putut obisnui cu sistemul de operare si ca atare vreau sa revin inapoi la Android. Telefonul este practic nou cu tiplele din fabrica fara nici cea mai mica urma de folosire. Are ultimul update oficial. Ca si design este foarte frumos iar ca performante nu am ce sa-i reprosez fiindca nu mi s-a blocat deloc in aceste zile de cand il am. Camera este identica cu cea de pe S3 iar bateria am incarcat-o o singura data deci tine destul de mult (i-am facut o formatare de 12 ore desi multi spun ca nu mai este nevoie). Nu este codat. Vine insotit de cutie + toate accesoriile asa cum l-am primit (incarcator, casti, cablu, doape de rezerva, card cu serial pentru wm8, certificat de garantie necompletat si manuale). Bonus ofer si o husa.
La schimb m-ar interesa un telefon generetie mai noua, impecabil, eventual pachet complet + diferenta aferenta. Pentru schimb pretul telefonului creste cu 100 ron.
Fac schimb DOAR daca sunt avantajat, altfel nu.
Va rog sa nu va supraevaluati telefoanele.
Pret - 879 ron FIX fiindca este cel mai mic de pe internet
Contact - YMess: thejackall82 sau 0723722823
La schimb m-ar interesa un telefon generetie mai noua, impecabil, eventual pachet complet + diferenta aferenta. Pentru schimb pretul telefonului creste cu 100 ron.
Fac schimb DOAR daca sunt avantajat, altfel nu.
Va rog sa nu va supraevaluati telefoanele.
Pret - 879 ron FIX fiindca este cel mai mic de pe internet
Contact - YMess: thejackall82 sau 0723722823
Fost posesor de Ford Fiesta Comfort, 1.25 cmc, culoare black, 2007
- Razvan82
- Gold Member