$1 scrie:$2rebuie să ajung la Slatina. Care e cea mai bună variantă? Pe Roşiori ştiu că e drumul foarte bun, dar este mai lung. Pe Piteşti e mai scurt, dar nu ştiu cum e la ieşirea pe autostradă, unde s-ar putea să pierd tot ceea ce câştig (ca timp) şi cum e drumul pe porţiunea Piteşti-Slatina.
Este extraordinar de simplu, nu zapaciti omul

Pleci frumos pe autostrada spre Pitesti si spre sfarsitul autostrazii vei vedea indicator ca in 1500m trebuie sa iesi depe autostrada pentru destinatia Craiova. Nu trebuie decat sa fii un pic atent la indicator pentru ca si eu am uitata de vreo 2 ori sa ies si am intors in celalat capat spre Valcea (eu sunt craiovean si stau in Bucuresti).
Dupa ce ai iesit de pe autostrada vei trece pe langa Metro si Carrefour apoi urmeaza un mare sens giratoriu dupa care vei vedea Auchan (si aici vei avea un mic sens giratoriu pt cine intra in supermarket) si mai departe vreo 2-3 km vei avea o intersectie cu "cedeaza trecerea" in care la stanga mergi spre Slatina si la dreapta catre Pitesti. Dupa aceasta stanga mergi numai inainte si te va duce drumul european pana la Slatina. Mers lejer si cu viteza legala de la iesirea din Bucuresti 2 ore iti ia.
Drumul este f bun asa ca uita de Rosiori.
Drum bun si salutari la olteni!