Switch to full style
În ţară şi peste hotare
Răspunde

Ocna Sibiului

07 Aug 2008, 16:14

Vreau să fac un weekend prelungit în zonă. Recomandări de cazare? Că obiectivele turistice le ştiu.

Re: Ocna Sibiului

08 Aug 2008, 09:00

Eu am stat la casute la un camping pe stanga cum intri in localitate - este bun doar daca vrei sa iesi mai ieftin. In rest sunt multe pensiuni dar nu pot face recomandari. Zona mi s-a parut destul de scumpa, dar ai unde sa faci baie :D .

11 Aug 2008, 13:34

Mersi, până la urmă am optat pentru "cartier general" în Sibiu, de unde să mergem câte o zi prin zone - Ocna Sibiunili, Mărginime, Răşinari, ce-o mai fi. Din ce am văzut pe net, nu păreau scumpe (în jur de 100-150 lei/zi la pensiuni, dar nu mi s-au părut "de încredere", ca să zic aşa, aşa că am optat pentru ceva deosebit, chiar în centru, sper să nu fi luat ţeapă. O să revin cu feedback săptămâna viitoare când ne întoarcem.

12 Aug 2008, 10:15

daca treci prin Marginime, in loc Gura Raului, cauta Pensiunea La Calin ( spre finalul satului, pe stg din directia ta), e SUPERB. Cazare+mancare traditionala.

19 Aug 2008, 22:17

Nu a fost ţeapă, pensiunea e OK, la 3 minute de mers de piaţa Mică. Revin şi cu alte recomandări din Sibiu şi împrejurimi.

01 Sep 2008, 14:34

Daca doriti sa vedeti Sibiul si imprejurimile va pot face cateva recomandari. Pentru doritori lasati mesaj.
Răspunde