Switch to full style
În ţară şi peste hotare
Răspunde

Drumul Lepsa TG. Secuiesc

14 Aug 2008, 21:13

Stie cineva in ce stare este? S-a asfaltat sau e mai rau decat era?

Re: Drumul Lepsa TG. Secuiesc

15 Aug 2008, 06:57

E un super drum, e fantastic, e mirific, e ........bun pentru 16 x 16 :D
O sa mergi cu media de 5 - 10 Km/h.
E groaznic, nu-ti recomand. Daca te aventurezi, atunci: BAFTA !

16 Aug 2008, 20:19

Am auzit ca mirifice sunt peisajele, dar drumul foarte prost. Speram ca cei de la drumuri au miscat ceva sa-l repare.
Multumesc de raspuns.

17 Aug 2008, 14:11

Drumul este extraordinar de prost. Fata de anul trecut este groaznic. Sfatul meu e sa mai astepti un an pana o sa termine asfaltarea lui.

17 Aug 2008, 20:54

O veste buna este ca a inceput asfaltarea, daca trebuie asteptata terminarea.

24 Aug 2008, 23:24

anul trecut in noiembrie era groaznic. nu m-am aventurat si am fost sfatuit de oamneii locului sa nu o fac daca tin la masinuta mea, desi dinspre tg. secuiesc venisera citeva masini. si la intrare in lepsa e o portiune proasta (zici ca este portiune de teste pentru amortizoare) si trebuie sa mergi incetisor. atentie pina in lepsa sint vre-o doua radare, am scris intr-un post al meu despre ele. in rest: bafta si atentie la atv-uri!

25 Aug 2008, 08:38

este superrrr prost drumul....nu ti-l recomand decat daca nu te grabesti ca sa mergi incet si sa admiri peisajele. eu ce sa zic...l-am facut acum 3 saptamani k nu stiam in ce stare este si nici sa ma intorc nu avea rost ca trebuia sa ajung la tg secuiesc foarte repede. m-am trezit si cu o anume scartaitura pe spate de la drumul asta...acuma nu stiu daca-s telescoapele sau ce anume. :-(

25 Aug 2008, 19:26

Multumesc de raspunsuri, am sa-l evit in continuare.
Răspunde