15 Aug 2008, 14:19
Salut,
Peste 10 zile plec pe litoral. Am auzit pe cineva/nu-mi mai amintesc in ce imprejurare/ spunand ca pentru a ajunge pe litoralul romanesc e mai bine s-o iei prin Bulgaria.Pe la Calarasi cu bacul sau pe la Giurgiu pe pod? A incercat cineva? Cum sunt drumurile prin zona? Intr-adevar drumul e mai liber? Nu am absolut nici o informatie despre traseul respectiv, daca cineva ma poate lamuri, ii multumesc.
M-am cam speriat de ce mi s-a povestit despre portiunea de drum Cernavoda- Constanta si chiar mai departe, spre Mangalia, aglomeratie mare.Nu sunt vitezist, prefer sa merg cu viteza legala, pe un drum mai putin aglomerat.
15 Aug 2008, 15:00
hai ma george ca nu-i chiar asa; drumu e fff aglomerat vinerea spre CT si duminica spre BUC ... in rest e trafic normal de Romania
pt ruta prin BG vezi
http://www.viamichelin.com
15 Aug 2008, 15:28
Eu am plecat din bucuresti lunea la 5 dim si am prins drumul destul de aglomerat dupa cernavoda, am facut cam 3 ore pana in neptun (aprox 100km). La intoarcere, m am intors pe slobozia, de unde am intrat pe autostrada, si a fost mult mai ok. Doar pana in constanta am facut mai mult (putin peste o ora, pe la 2-3 dupa amiaza), insa spre bucuresti (am plecat pe la 8 din constanta) drumul a fost foarte liber. E mai lung putin, dar macar nu ti mai faci nervi in trafic.
LE: Pe Bulgaria nu ti recomand sa mergi, intra-devar, drumul e foarte liber,dar si foarte prost. In plus, mai platesti si rovigneta aiurea..