Switch to full style
În ţară şi peste hotare
Răspunde

Parndorf

01 Sep 2008, 08:33

salutare
aveti idee sint reduceri cumva la sfirsitul lunii noiembrie?
multumesc,cu stima :)

Re: pandorf

01 Sep 2008, 17:07

acuma ar fi la articole de vara.si la cele de iarna in ianuarie
dar oricum si in sezon mai sunt dar nu c peste tot.chestia e sa umblii si sa cauti.si ai ce printre castelutele alea :)

Re: pandorf

01 Sep 2008, 17:46

merci

Re: Pandorf

07 Noi 2008, 12:33

hm :D
vrajeala multa acolo,numai marfa de proasta calitate in general gen turcismele de la noi si preturi de sari din bocanci
vreti detalii am fost eu in 04 11 2008 si nu se merita.......si ce sa mai zic la kappa o jegoasa de romanca angajata acolo numai figuri de ea se scremea sa vorbeasca incorect romaneste ............dar o trada fata

07 Noi 2008, 13:06

Am fost si eu acolo, si as putea sa spun ca toate articolele pe care le-am cumparat (ex pulover timberland 19eur) au fost la cel putin 50% fata de preturile din romania (si nu era sezon de reduceri); ca fapt divers, la adidas/nike/puma era plin de romani care isi cumparau treninguri misto si tricouri mulate pe burta :-j

07 Noi 2008, 21:36

Turcismele noastre nu ajung acolo. Preturile sunt ca la toate casele si mai mici si mari, parerea mea: merita o mica excursie prin zona, numai pentru simplul fapt de face cumparaturi intr-un mediu civilizat, + ca gasesti reduceri la cateva produse mai tot timpul.
Intamplator am auzit-o si eu pe romanca de la kappa cum vorbeste, dar nu mi s-a parut deloc ca se screme/screama?, din contra avea un usor accent nemtesc (chiar placut) de roman plecat de multi ani de acasa.
Dar ce sa-i faci "e multi" prin zona si poate se tem ca le luam "pita de la gura"... Nu degeaba verifica de 2 ori, vanzatorii, marfa din cutie cand ajungi cu ea la casa.
Apropo localitatea se numeste PARNDORF.
Cazare ieftina gasiti in Zurndorf la ~10km in directia est pe nationala (cum iesiti din centrul comercial la semafor o luati in dreapta)
Revizii pentru ford puteti face in zona la Weintritt (de la centrul comercial iesiti la semafor in stanga - peste 100m treceti peste autostrada - peste 300m primul sens giratoriu iesiti la a 3-a iesire - peste 100 sens giratoriu iesiti la prima iesire - mergeti 1 km ati ajuns la weintritt)
Am prins in vara o zi de reduceri (ceva cu 10 ani), pur si simplu nu aveai unde sa parchezi un scuter, daramite o masina..., so daca nu e plina ochi parcarea si marginea drumului inseamna ca e o zi normala.

Re: Parndorf

07 Noi 2008, 21:40

multumim pt. corectura denumirii localitatii
am modificat in consecinta si titlul topicului

18 Dec 2008, 16:56

Bunä ziua . Mä numesc Lucian Asandi si sint proprietarul Pensiunii Lucinel care se aflä la citiva km de aeroport lingä autostrada A 4 ce duce la Viena intr-o zonä curatä si linistitä la cca. 150 m de lunca Dunärii.
De la pensiune pinä aproape in centrul Vienei se ajunge in 15 min. färä oprire la semafor.
Pinä la centrul de cumpäräturi in Parndorf faceti tot 15 min.
Noi oferim servicii de cazare in regim hotelier la un pret imbatabil de aceia imi permit sä vä prezint pensiunea noasträ

-Camere cu pat dublu+1 pat mobil pt.1 copil
-Baie cu dus.wc.feon.säpun,sampon
-Satelit Tv
-Internet wireless
-Masä de tenis in aer liber
-Biciclete pentru oaspeti -2 euro /zi !!
-Parcare gratuitä in curte sau in fata pensiunii
-Intimpinarea oaspetilor intr-o atmosferä amicalä cu bäuturi fierbinti,cafea,ceai,cacao,sucuri
-Mic dejun intre orele 6 si 9 sau la pachet pt.cei gräbiti
-Cafea,ceai,cacao cind doriti in timpul zilei gratuit
-Tranfer gratuit al oaspetilor de la aeroport
-La un sejur de min.4 zile- O cinä italianä:-2 Pizza+1 sticlä de vin/sau 2 beri /2 pers./ camerä
-La un sejur de min.2 zile-1 Tur panoramic vienez cu vizitarea obiectivelor turistice :
-4 pers. masina mea
-Cu ghidaj auto
In speranta ca la urmätoarea excursie in Austria sau la Viena ne vizitati chiar si in treacät pentru a vä putea prezenta pensiunea nosträ vä facem cunoscut pretul unei camere/noapte:

-Camerä standard cu serviciile de mai sus incluse/ 2pers./zi .-- 40 euro
-Camerä mai micä (cca.15m2)aceleasi servicii incluse/2 pers./zi .--35 euro
-Camerä mare 55m2 aceleasi servicii incluse/2,3,4 sau 5 persoane(exemplu-fam.cu copii).--70 euro

Pentru mai multe detalii vä rugäm sä accesati site-ul Pensiunea Lucinel sau http://www.cazare-austria.ro

18 Dec 2008, 22:38

Domnule Lucian, va propun sa postati acest anunt in sectiunea "Comercial" a forumului nostru, subsectiunea "Non Auto"
viewforum.php?f=111
Răspunde