Switch to full style
În ţară şi peste hotare
Răspunde

rugaminte sfat traseu Fagaras-Bacau

01 Oct 2008, 15:17

salutare tuturor
as avea si eu nevoie de o informatie, vineri vreu sa merg cu familia la niste prieteni in vizita la bacau. as avea nevoie de ceva informatii despre traseul de urmat, puncte turistice pana acolo, etc. Am auzit de la cineva ca ar fi o varianata si pe la cheile bicazului. Sau varianta cea mai buna este FGS-bv- tg secuiesc- bacau.
multumesc anticipat
cu respect,

Re: rugaminte sfat traseu fagaras-bacau

01 Oct 2008, 19:51

cel mai scurt (si mai bun, zic eu) drum este Fagaras-Brasov-Tg.Secuiesc-Onesti-Bacau, ai 240 km
prin Cheile Bicazului ai varianta : Fagaras-Rupea-Odorheiu Secuiesc-Gheorgheni-Lacu Rosu-Cheile Bicazului-Bicaz-P.Neamt-Bacau, in total 282 km

ca si peisaj, e clar ca varianta a doua e mai spectaculoasa, dar ca si drum ma indoiesc, cred ca e mai bun drumul pe prima varianta
ramane la alegerea ta ;)

Re: rugaminte sfat traseu Fagaras-Bacau

01 Oct 2008, 20:00

pot sa confirm doar ca pe bucata Odorheiu Secuiesc-Gheorgheni-Lacu Rosu-Cheile Bicazului-Bicaz-P.Neamt se circula destul de bine. am fost in urma cu aprox 2 luni si am mers lejer, drumul destul de aerisit si bunicel din ce-mi amintesc.

Re: rugaminte sfat traseu Fagaras-Bacau

06 Oct 2008, 09:50

multumesc tuturor, aseara m-am intors pe la cheile bicazului, intr-adevar peisajul e superb. Drumul a fost ok am venit pe ruta Bacau-P.Neamt-Bicaz-Lacul Rosu- Georghieni- M.Ciuc-Odorheiu Secuiesc-Rupea-Hoghiz-Fagaras. Singura portiune mai nasoala este Hoghiz-Sercaia.
In rest, drumurile prin moldova sunt excelente, multe zone cu 2 benzi pe sens, dar si f multe radare mobile. Merita vizitata zona, e foarte frumos.
Răspunde