Switch to full style
În ţară şi peste hotare
Răspunde

Nessebar - Sunny Beach

20 Iul 2008, 13:32

helou

ceva impresii de calatorie din Nessebar/Sunny Beach Bulgaria? traseul catre?

si stiti cumva adresa exacta a Hotelului Astoria din Sunny Beach? sau coordonatele jipies?

merci

Re: Nessebar - Sunny Beach

20 Iul 2008, 14:25

cand pleci? ca eu ma indrept intr-acolo marti dimineata, dar e posibil sa ma opresc prin Obzor

pt hotel, uite-l pe harta asta : http://www.map-guide.bg/more_SunnyBeach.htm
. in centru, pe unde scrie Happy Bar and Grill

20 Iul 2008, 14:48

l-am reperat

aveam si io niste harti, m-am uitat si pe gugal earth ... ca pozitionare imi e clar pe unde e, sper sa fi scos coordonatele jipies corect de pe gugal earth ca sa ajung in parcarea hotelului :D

bem o kamenitza pe plaja saptamina viitoare :D ... io plec vineri si mantorc duminica

20 Iul 2008, 22:35

Nu ratati o vizita in Nessebarul vechi. Am fost si eu anul trecut si am ramas foarte placut surprins de cat de frumos si ingrijit este. Concediu placut !

21 Iul 2008, 07:07

@Atupi: merci

si ... altceva? :D

21 Iul 2008, 22:29

$1 scrie:$2Atupi: merci

si ... altceva? :D

eu zic sa luati si masa in Nessebar pe insula :) si mai este un loc super mai jos un pic, se numeste Sozopol. Daca aveti timp mergeti si vizitati.

21 Iul 2008, 23:27

merci

25 Iul 2008, 10:25

dude, ai plecat deja?
am cautat hotelul tau, dar e destul de ascuns. e in randul 2 de hoteluri, nici la plaja dar nici la bulevard. problema e ca are o parcare destul de mica, iar pe aici misuna aia care ridica masinile parcate aiurea. N-a trecut nici o zi in care sa nu-i vad in actiune.
Vezi ca am roamingul activat, daca e nevoie suna-ma.
Si inca ceva: zagorka e la fel de buna ca si kamenizta :P

24 Aug 2008, 23:13

ar fi fost misto o intilnire Club Ford acolo...eu am fost din 9 pina in 16 august acolo.....

25 Aug 2008, 10:00

pai a fost intalnire ClubFord....dar ai intarziat, noi plecasem cand tu ai ajuns :P

27 Aug 2008, 08:18

Salut,

As vrea sa plec si eu impreuna cu niste prieteni vreo 2-3 zile la Nessebar sau Constantin&Elena. Ce hoteluri recomandati? Din cate stiti, se poate face rezervare online, direct pe site-urile lor?

Multumesc,

27 Aug 2008, 10:09

nu stiu sa recomand, insa pot sa zic ca unde am stat io (Hotel Astoria) in Sunnybeach era super ok - ai TV, A/C si frigider in camera, parchet melaminat pe jos si toata mobila e (arata ca) noua

nu stiu cit e cazarea, ca noi am fost un grup de vreo 25 pers, organizat de un amic ... dar Smiley a stat cu 99 leva / noapte, insa il alt hotel, aceeasi localitate - o sa dea el mai multe detalii

2lei = 1 leva

foloseste gugal, ca precis gasesti oferte calumea, inclusiv la pensiuni (unde poti gasi preturi intre 10 si 25 eur/noapte/dubla)

enjoy

27 Aug 2008, 10:45

eu am stat aici: http://www.hotelslavyanski.com/index.php . 3 stele, AC, frigider, TV, mobila arata bine.
am gasit cazare la fata locului, fara rezervare sau altceva
am primit reducere de la 110 leva la 99 leva pt ca am stat mai mult (8 nopti). micul dejun(bufet suedez) era inclus in pret.

27 Aug 2008, 18:39

Multumesc pentru raspunsuri!

Nessebar-Sunny Beach, Bulgaria

04 Aug 2009, 10:45

Intentionez sa fac un weekend prelungit in Bulgaria, de aceea rog colegii care au fost in zona sa faca o recomandare. Tot sun pe la agentii de cateva zile, insa informatiile pe care le primesc sunt prea "subtiri".
Caut un hotel nu prea scump si aproape de plaja.

Re: Nessebar-Sunny Beach, Bulgaria

04 Aug 2009, 11:31

in iulie 2008 io am fo la hotel astoria 3 *** in sunny beach; e la 20 metri de plaja

material ajutator: http://www.sunnybeachmap.com/resort_eng/Resort_eng.htm
http://www.bulgaria-hotels.com/en/sunny ... amera.html

am fo in grup mare, deci pretu platit nu cred ca te ajuta prea mult ...

hotelu mi sa parut ok, era curat, au AC in camera ... au piscina cu bar ... ce sa zic ... have fun :D

05 Aug 2009, 11:45

multumesc de raspuns, am gasit ceva oferte la agentii, dar nu stiu fetele alea nici macar unde se afla hotelul, de unde sa mai cer si altceva....

cred ca alel hotel Chaika, e chiar pe plaja si are parcare pazita... foarte important!

01 Sep 2009, 09:50

Eu recomand calduros hotel Hrizantema, e cam la 5 minute de plaja insa are parcare interioara pazita. Conditii de 4 stele, masa excelenta, totul la superlativ.

M-am intors ieri de acolo, cateva poze "proaspete":
Copy of DSC01513.JPG
Curtea interioara, piscina si barurile

Copy of DSC01432.JPG
Decor din pepene, portocale si morcovi

Copy of DSC01445.JPG
Plimbare de seara prin Sunny Beach

01 Sep 2009, 12:06

mai multe despre Chaika:
http://amfostacolo.ro/bulgaria-pareri,4 ... aika,2633/

01 Sep 2009, 21:03

si Hotel Imperial arata f bine si curat..dar sta cam prost cu parcarea.

07 Sep 2009, 15:06

deci. harta, si alte chestii despre sunny beach gasesti aici: http://www.sunnybeachmap.com/sunny_map_ ... ap_eng.php

Eu am fost in weekendul asta la Trakia Plaza Appartaments.
am gasit o oferta moka as putea spune. Cazare in apartamente, 15 eur/persoana pe noapte, all inclusive. piscina dintre cele 3 hoteluri Trakia era destul de mare, nu forma de-aia patrata, cu 2 tobogane pentru senzatii tari.
Barul de la piscina ne-a dat toate cocktailurile care ne-au trecut prin cap. all inclusive, bineinteles.
efectiv nu am avut pe ce sa cheltuim banii (in afara de inghetata aia cu snickers, bounty, rafaello, si alte bunatati la kg. 1.4 lega/100 grame. a mea a avut vreo 600 de grame :)) )
asta e site-ul unde am rezervat noi. http://www.booking.com/hotel/bg/trakia- ... df2d1a586c pentru intrebari legate de drum, va stau la dispozitie.

07 Sep 2009, 15:15

il lipeste cineva de celalalt topic cu sunny beach? multumiiiim.

07 Sep 2009, 15:25

Shine, sper ca te-ai simtit foarte bine la bulgari.
Apropo de bulgari, o mostra de mancat rahat cu polonicul de catre ziaristi gasiti aici: http://www.evz.ro/articole/detalii-arti ... e-bulgari/

07 Sep 2009, 15:29

"Modestia condiţiilor oferite s-a dovedit o formă de adaptare la recesiune.". Unde frate, la noi ?

Condiții modeste, tarife de lux. Lăsați-mă și cu turismul litoral că suntem praf.

10 Sep 2009, 22:50

la anu` cu siguranta ne luam un sejur mare. noi mergem in gasca si la apartamentele cu 3 camere iesim super bine la pret.
deci...sa treaca mai repede iarna! :)

11 Sep 2009, 10:33

După cum se prevede nu cred că o să mai fie litoral bulgăresc la anul.

11 Sep 2009, 12:24

@alexandrusavu: pe ce te bazezi cand faci astfel de predictii apocaliptice?

13 Sep 2009, 01:26

probabil ca se bazeaza pe portiile imense pe care le mananca romanii la all inclusive. in timp ce germanii mananca cereale cu lapte, romanu` baga omleta, carnati, salata, inca o data omleta, oua ochiuri, niste castraveti, ca sa ia greata la alti carnati, si la sfarsit, desert: cereale cu lapte. portie dubla.
or sa dea faliment bulgarii si nu o sa mai poti sa iti iei all-inclusive daca esti roman :))

13 Sep 2009, 09:56

@shine: am serioase rezerve ca romanii mananca mai mult decat germanii. Din experientele mele culinare pe alte meleaguri, cei mai mari mancai care i-am vazut vreodata erau nemti.

In plus, numai in Germania am vazut pe meniuri pizza la metru. Nu zic ca e o idee rea, dar n-am mai vazut-o in alta parte. ;)

Si pentru ca veni vorba de meniuri: la bulgari se mananca preparate, care oricum ai lua-o sunt la costuri de productie rezonabile.
La romani nu functioneaza olinclusivu' pentru ca iau caserolele cu semipreparate din Metro, le incalzesc si le pun pe masa.

Eu cred ca alexandrusavu a citit prea multe articole din Evenimentul Zilei, sau cine stie? poate i-a picat Elena Udrea cu tronc. :x

03 Iun 2010, 12:10

Vine vara, vreau sa dau o raita prin Sunny Beach. M-am cam plictisit de traseul prin Giurgiu-Ruse, vad ca TeleAtlas propune urmatorul traseu optim: Bucuresti - Cernavoda - dreapta spre Negru Voda -General Toshevo - Dobrich -Izvorsko - Varna - Sunny Beach.

Ati fost careva pe drumul asta? recomandari? Multumesc!
Răspunde