Switch to full style
În ţară şi peste hotare
Răspunde

Soseaua Oltenitei (acasa) -> Pipera (serviciu). Orele clasice (9-18).

a) Sos Oltenitei - Unirii - Mosilor - Obor - Dna Ghica - Petricani - D. Pompei
2
50%
b) Sos Oltenitei - Unirii - Univ. - Romana - Stefan Cel Mare - Floreasca - B. Vacarescu - Petricani - D. Pompei
1
25%
c) Sos Oltenitei - Iesire Sos. Oltenitei - Centura Buc 25km pana la intrarea in Pipera - Petricani - D. Pompei
1
25%

Voturi totale : 4

Calatorie mai "scurta": Oltenitei - Pipera :)

04 Feb 2011, 01:20

Salutari,

Care e cea mai buna ruta pentru Bucuresti sud (Oltenitei - Brancoveanu) pana in Pipera. Nu raspundeti metroul ca in timpul programului trebuie masina pentru deplasari :). Clasic, plecat dimineata 8 din Oltenitei, venit seara 18 din Pipera - cand e cel mai criminal.

Variante spre vot:

a) Sos Oltenitei - Unirii - Mosilor - Obor - Dna Ghica - Petricani - D. Pompei
b) Sos Oltenitei - Unirii - Univ. - Romana - Stefan Cel Mare - Floreasca - B. Vacarescu - Petricani - D. Pompei
c) Sos Oltenitei - Iesire Sos. Oltenitei - Centura Buc 25km pana la intrarea in Pipera - Petricani - D. Pompei
d) Orice vi se pare mai rezonabil :)

Ma gandeam la centura - nu imi dau seama care e traficul dimineata S -> N si seara N -> S pe CB, si care e timpul mediu dat fiind ca mai sunt treceri cu cedeaza banuiesc.

Ce recomandati dpdv al timpului, nu al consumului?

Multumesc anticipat!

Re: Calatorie mai "scurta": Oltenitei - Pipera :)

04 Feb 2011, 02:13

Cam mare distanta, si plina de neprevazut (pe Calea Vacaresti abia au inceput lucrarile)... Oltenitei-Timpuri Noi-Foisor-Tunari-Barbu Vacarescu-etc sau de la Foisor sa iesi spre Colentina-Petricani?

Mai este si varianta sa lasi masina acolo si sa folosesti metroul pentru dus/intors. :D

04 Feb 2011, 02:36

Din Unirii pana la Stefan cel Mare fac putin pe ruta Unirii - Coposu - Paleologu - Vasile Lascar - Dacia - Tunari. Nu am incercat pe Magheru, pe varianta asta ajung din Unirii la IGPR in 10-15 minute la ora 18:00 (am facut ruta zilnic saptamana asta). E destul de denivelat, totusi.

Spre sfarsitul lui decembrie am facut intr-o seara (17:30) o ora de la Victoriei la Stadoinul Dinamo, asa ca nu am mai mers pe Stefan cel Mare.

06 Feb 2011, 00:46

Multumesc pentru raspunsuri. Eu am fost totusi prin Centura Bucuresti (Popesti Leordeni - Tunari) si am facut ~30-40 min cu tot cu un rateu (am intrat in Catelu din greseala si a trebuit sa intorc). Exista o singura zona unde se cedeaza trecerea - la Cernica inainte de Pantelimon.

06 Feb 2011, 11:35

Pe centura e cu dus si intors; daca se intampla vreun accident, se blocheaza si nu mai ai pe unde sa mergi...

06 Feb 2011, 18:00

Stau la targ la vitan si am lucrat acolo o gramada. Centura acum e snur. Maxim 30 de minute faci pana acasa.

07 Feb 2011, 12:08

Azi am luat metroul. Nu e bine sa intarzii in prima zi. Zilele viitoare ma orientez. Oricum pare haotic si prin dna Ghica dupa ce zice lumea pe aici.

13 Mai 2011, 08:20

eu lucrez tot in pipera si din oltenitei mai poti sa mergi pe:
oltenitei - vitan ( targ) - nicolae grigorescu - socului - baicului - dna Ghica - Petricani - Pipera (+ alternative de stradute prin spatele blocurilor care merg paralel cu bulevardele incepand de la socului pana in baicului)

eu fac cam 20 de minute la ora 8 pana pe fabrica de glucoza ( langa mobexpert)
Răspunde