În ţară şi peste hotare
07 Feb 2011, 18:54
Trebuie să ajung la Iaşi la sfârşitul săptămânii. Ştiu că sunt două variante - pe Bârlad-Vaslui, mai scurtă cu vreo 30 de km, sau pe Bacău-Roman, Tg-Frumos. Am fot recent în vară Bârlad şi era OK drumul până acolo, mai departe nu ştiu. Mersi de sugestii.
07 Feb 2011, 19:19
Eu as lua Bacau-ul.
07 Feb 2011, 19:43
Mergi pe Bacau: desi sunt 30km in plus, este mai scurt ca timp gratie carosabilului impecabil si a faptului ca pana dupa Roman ai aproape doua benzi pe sens: depasirile sunt facilitate. In plus, in cele mai multe localitati limita de viteza este de 70 km/h ceea ce ajuta la fluidizarea traficului.
In schimb, fii foarte atent la radare. Poti intalni foarte multe echipaje (uneori chiar masini pe care nu scrie "Politia" aflate in mers).
07 Feb 2011, 19:54
Dupa cum zice si zvony drumul e bun, dar...mare atentie la radare pe partea aia(gasesti si 7 masini una dupa alta), vaslui-iasi e cam terminat drumu(sau cel putin era acum vreo 7 luni dar am dubii ca ar mai fi facut vreo ceva)...
07 Feb 2011, 20:42
clar Bacau-Roman-Tg.Frumos-Iasi
da' parca aveam o sectiune de calatorii
viewforum.php?f=117
07 Feb 2011, 20:51
Mulţumesc, deci, prin Bacău să fie

Cu radarele nu-i bai,
că conduce doamna
28 Feb 2011, 20:22
Am fost vineri si astazi pe Iasi-Vaslui-Barlad-Tecuci-Braila. Drumul e terminat, distrus...cum vreti sa ii spuneti. E gaura langa gaura. Nu tot, dar cel putin Iasi-Vaslui-Barlad e ingrozitor pe anumite portiuni. Daca vreti sa mergeti la Bucuresti sigur prin Roman-Bacau. Asta vara mergeam bine pe Barlad-Tecuci, era mai scurt, si mai putine sanse de radare, cel putin asa mi se parea mie. Pana nu se repara cu masina personala nu va recomand acest sport extrem!