În ţară şi peste hotare
Răspunde

Bucuresti-Constanta-Mangalia pentru un incepator!!!

26 Mai 2008, 10:34

Salutare. Poate ma puteti ajuta cu ceva variante de traseu pe ruta din titlu, deoarece nu am frecventat aceste destinatii decat ca pasager de tren si nu cunosc deloc zona. Plec duminica pe 15 iunie. Mai ales intrarea dinspre Bucuresti si iesirea din Constanta spre Mangalia. Poate o harta mica (sau ceva schematic) atasata cu traseul marcat cumva. #:-S Benzinarii OMV ca merg cu OMV Carrera 100 sau recomandari de statii de alimentare cu asa ceva (sau echivalent)!!!
Daca mi-as fi permis un GPS nu va deranjam. Eventual un nr. de telefon si un nume din Constanta pe PM daca ma ratacesc????!!! :-*
Multumesc anticipat.

Re: Bucuresti-Constanta-Mangalia pentru un incepator!!!

26 Mai 2008, 11:01

hai sa incerc

de la academia militara mergi spre unirea, apoi pe splai in directia timpuri noi - tirgul auto vitan - pina in sos de centura

aici faci stinga (vezi ca-s niste denivelari de mama-mama) si te pui pe banda dreapta ca sa te inscrii spre autostrada (urmaresti indicatoarele rutiere)

intri pe A2 direct la km 12

mergi pe A2 162 km

iesi de pe A2 si mergi medgidia-murfatlar-valu lui traian-constanta

in prima mare intersectie semaforizata faci dreapta

tii drumu si urmaresti indicatoarele ... pentru ca intr-o intersectie trebe sa faci stinga

de aici, tot inainte

ps - iti pot imprumuta jipiesu meu

26 Mai 2008, 11:28

:)))

cred ca daca opresti si intrebi este cel mai bine, asta binenteles dupa ce ai ajuns spre cta

este simplu :)

26 Mai 2008, 11:40

Eu iti pot da doar un sfat! Sa te uiti bine dupa indicatoarele de orientare! Sunt putine dar te ajuta mult!
E drept ca din Bucuresti m-a scos unchiu-meu pana pe autostrada, :P dar de acolo m-am descurcat! In Constanta daca esti atent la indicatoare, se iese relativ usor spre Mangalia!
Sa ai parte de calatorie fara incidente!

26 Mai 2008, 15:07

Thank you boys! Uite ca n-am sperat degeaba si am aflat cate ceva. Multumesc tare mult. Daca nu ma descurc in Constanta probabil intreb. Daca o fi aglomeratie....
Merci adispan de GPS, dar as trai cu spaima ca as putea sa-l stric si nu mi-ar tihni. Deee, lucru altuia ramane al altuia, nu al tau! Asa ca multam de oferta, dar n-as putea.
I will drive and see. 8-}

26 Mai 2008, 18:19

cum vrei ... da' n-ai ce strica la el

plus ca e pe windows, deci in caz de ceva faci restart si gata :D

27 Mai 2008, 08:02

A friend in need is a friend indeed!!! =D>
Multam, dar raman la parerea mea si poate spre sfarsitul anului o sa putem achizitiona o astfel de "jucarie". Pana atunci voi incerca sa ma conformez celor spuse de ceilalti co-forumisti care mi-au raspuns (plus ce ai spus tu cu traseul) si sa ma ghidez dupa indicatoarele existente.

27 Mai 2008, 09:49

Hai ca incerc sa ajut si eu :P
In primele 4 poze ai cum sa iesi din Bucuresti: Unirii -> piata alba iulia -> B-dul Camil ressu -> B-dul Theodor pallady -> direct autostrada pana la cernavoda (inclusiv vechea portiune pe care o stii si din tren)
In ultima poza e drumul de la cernavoda la medgidia. In cercul verde e prima intersectie de care zicea adispan (faci la stanga), iar in cercul albastru e a doua in care faci la dreapta.
Foarte important - sa alimentezi in bucuresti ca pe autostrada nu e nici o benzinarie !
Fişiere ataşate
capture1.jpg
capture2.jpg
capture3.jpg
capture4.jpg
1.jpg
Cernavoda - Mangalia

27 Mai 2008, 10:56

In completarea lui Claudiu* atasez si eu o poza (mai in detaliu) cu intersectia, incercuita cu albastru, la care trebuie sa faci dreapta!
P.S. Sper sa nu fi gresit! Dar eu acolo imi amintesc ca am facut dreapta!
Fişiere ataşate
ct_harta.jpg

27 Mai 2008, 14:36

Am listat hartile, ca pe ce am eu nu se vede mare lucru. Multumesc tare mult. Mai bine nici ca se putea!!! :)
Concediu placut tuturor.

30 Mai 2008, 11:48

Vezi aici :
http://www.viamichelin.fr/viamichelin/f ... 8&x=40&y=9

sau aici :
http://maps.google.com/maps?saddr=Bucur ... &hl=ro&z=3

gasesti suficiente detalii despre traseul tau;
drum bun
Răspunde