În ţară şi peste hotare
31 Mar 2008, 19:43
Zicea cineva pe un alt forum. Dar eu intreb aici. E adevarat ca in Atena nu este permis accesul masinilor cu motoare diesel?? Mie mi se pare aberant...
02 Apr 2008, 20:33
?????????
cine doamne iarta-ma a nascocit asta!?
vezi si tu pe site-ul MAE daca exista asa ceva tre sa scrie acolo
02 Apr 2008, 21:02
Inmatricularea masinilor diesel pt. Atena am mai citit ca ar fi interzisa. Nu stiu insa sa nu ai voie sa mergi cu asa ceva pe acolo... poate trebuie sa platesti o taxa speciala.
02 Apr 2008, 21:43
$1 scrie:$2nmatricularea masinilor diesel pt. Atena am mai citit ca ar fi interzisa. Nu stiu insa sa nu ai voie sa mergi cu asa ceva pe acolo... poate trebuie sa platesti o taxa speciala.
dar care ar fi ideea!? sunt prea zgomotoase sau ce!?
02 Apr 2008, 22:01
E vorba de poluare....
02 Apr 2008, 22:44
pai daca vreau sa-mi inmatriculez un diesel care merge cu biodiesel unde e poluarea!?
03 Apr 2008, 07:20
sunt 2 chestii luate in calcul la poluare:
-cantitatea de CO2 emisa - aici biodiesel-ul e "curat", pentru ca nu e combustibil fosil si in plus diesel-urile emit putin CO2
-noxele emise - la diesel, emisiile sunt mai periculoase decat emisiile unui benzinar.
03 Apr 2008, 10:06
Creda ca la tranzit nu e problema, doar la inmatriculare.
08 Apr 2008, 15:14
Cand am fost anul trecut in
Lefkada, tipul la care am stat avea un Ford Fusion. Mi-a spus ca nu au voie sa cumpere diesel in zonele rurale (sau ca taxele sunt fff mari). Nu cred ca se aplica aceasta restrictie si in zonele urbane.
02 Iul 2008, 10:46
Circulati fara grija in Atena cu diesel.
Am circulat 5 zile cu forduletul acolo fara nici cea mai mica problema.
Insa o problema foarte mare socot a fi cea legata de parcarea masinii. Naspa de tot