În ţară şi peste hotare
22 Iul 2008, 11:29
Am o fiesta, un bebe de 1 an si o sotie.
Trebuie sa ajungem pe 1 August pe Litoral fara aventuri. Drumul se doreste a fi parcurs in 2 etape. Valea Oltului iese din discutie deoarece sunt prea multe camioane. As dori un traseu alternativ dar fara gropi, nu ma deranjeaza cativa km in plus, doresc confort, sa pot sa admir peisajul, sa ascult muzica (daca nu o za fie DJ bebe). Suntem relativ incepatori si vom conduce cu schimbul. Este si GPS daca e musai.
Va multumesc anticipat,
k.
23 Iul 2008, 11:20
salut
cred ca un traeu bun este CJ-Turda-Tg.Mures-Sigisoara-Brasov-Ploiesti si de aici ori varianta Albesti-Urziceni-Slobozia-Constanta ori mergi spre Bucuresti si la iesirea din Otopeni mergi pe centura Buc vreo 15 km si vei ajunge la Autostrada Soarelui care merge pana la Cernavoda si de acolo spre Constanta. In cursul sapt. Autostrada e mai libera. Cred ca e cea mai buna varianta pt ca pe DN1 intre Sibiu si bv inca se mai lucreaza si e prost semnalizat.
Drive safe si concediu placut!
25 Iul 2008, 09:50
Traseul cam cum a zis Adi ar fi cu doua mentiuni: de la Brasov incearca sa vi spre Ploiesti prin Cheia, iar mai departe Albesti-Urziceni-Slobozia-Constanta (ca sa eviti superaglomeratia de la Cernavoda-Constanta).