În ţară şi peste hotare
20 Iul 2008, 12:25
Care mai e starea drumului Cluj - Tg Neamt prin Reghin, Toplita, Borsec, stiu ca am fost acum vreo 2 ani , pe langa Cluj e europeana, dar restu chiar numai stiu in ce conditie e
22 Iul 2008, 18:05
De la Tg. Mures pana la Toplita e dezastru drumul! Nu sunt gropi dar sunt crapaturi in drum si parca mergi pe aratura!
24 Iul 2008, 08:31
Iti recomand traseul prin Tg.Mures-Balauseri-Praid-Lacu Rosu-Piatra Neamt-Tg.Neamt
drumul e reparat si e bun cu exceptia orasului Gheorgheni ... prin Lacu Rosu s-au peticit gropile existente si se circula bine; intre Piatra Neamt si Tg.Neamt s-a reparat o buna parte si se circula bine - astea le spun din experienta - am fost acum 1 saptamana la Sighisoara
28 Iul 2008, 13:38
Salut. Eu am venit acum 2 zile de la Reghin la Bacau , prin Gheorgheni si cheile bicazului. De la Reghin la Gheorghieni e destul de prost drumul. Destul de multe gropi , nu pre poti sa mergi cu mai mult de 80-90 ca sa ai timp sa franezi. De la Gheorghieni pana la Bicaz se schimba datele problemei. Asfalt foarte bun, foarte putine gropi. Iar intre Bicaz si Piatra Neamt e iarasi bun drumul.