Ati fost careva in Grecia dupa 20 septembrie ?
Ma gandeam sa fac un mic concediu (jumatate de luna de miere) in Grecia.
Nici mie, nici viitoarei sotii nu ne place sa stam la soare ca reptilele, noi preferam sa calatorim si sa vedem cat mai multe.
Sotia a mai fost in Grecia mai demult, i-a placut, a fost foarte incantata de excursiile pe care le-a facut cu plecare din statiunea unde era cazata.
Dar intrucat nunta e in 20 septembrie, stiti cumva daca dupa aceasta data se mai fac asemenea excursii la obiectivele turistice mai importante ?
Pe la agentii de turism am intrebat dar am obtinut raspunsuri confuze, ambigue si neprofesionale. Deh, traim in Rromania.
Am primit si o recomandare de la o agentie, hotelul Aura din Paralia Katerini.
Nici mie, nici viitoarei sotii nu ne place sa stam la soare ca reptilele, noi preferam sa calatorim si sa vedem cat mai multe.
Sotia a mai fost in Grecia mai demult, i-a placut, a fost foarte incantata de excursiile pe care le-a facut cu plecare din statiunea unde era cazata.
Dar intrucat nunta e in 20 septembrie, stiti cumva daca dupa aceasta data se mai fac asemenea excursii la obiectivele turistice mai importante ?
Pe la agentii de turism am intrebat dar am obtinut raspunsuri confuze, ambigue si neprofesionale. Deh, traim in Rromania.

Am primit si o recomandare de la o agentie, hotelul Aura din Paralia Katerini.
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
-
DanielArdelian2 - Membru al Asociaţiei ClubFord
Brainiac - Mesaje: 10723
- Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
- VIN: WF04XXGBB44E42077