În ţară şi peste hotare
29 Aug 2008, 10:26
Sal guys am vazut luate din Bulgaria multe accesorii pt masini gen jante aliaj cu cauciucuri noi sau aproape noi praguri spoilere luate din Bulgaria
la preturi foarte mici (cred ca furate), de exemplu jante pe 17" cu tot cu cauciuc aproape nou cu 50 Euro bucata.
Cine a fost p'acolo a vazut asa ceva, ma bate gandul sa dau si eu o fuga.
01 Sep 2008, 23:57
Nu stiu cum mai este acum dar cand eram eu motociclist, adica acum vreo 10 ani aveam prieteni care se duceau prin targuri de-astea la bulgari si gaseau multe piese ieftine fata de ce se vindea pe la noi, multe piese le gaseam numai acolo.
12 Sep 2008, 17:26
Salut,bulgarii au preturi mici pentru ca sunt destul de saraci si merg pe principiul evreului"PUTIN , DAR MEREU"adica prefera sa vanda mai mult si mai ieftin.La noi...e invers .Ia al nostru roman masina cu 3000 din Germania si o aduce aici cu 6000 negociabil.

.Eu merg mai mereu la varna si dobrici.Masini multe ,preturi bune,piese ieftine si multe.Sunt si rable dar ...daca te pricepi un pic iti iei o masina buna cu bani putini.
16 Sep 2008, 20:56
multi romanasi sunt de-a dreptul nesimtiti!!!
duc masina de dincolo si gumele de rezerva pe care majoritatea le vand o data cu masina le baga ei frate la super oferta!!!
si ar mai fi cate si mai cate exemple...
27 Sep 2008, 22:26
stimati posesori de automobile dau si eu o parere
eu merg fregvent in Bulgaria,adica cam de doua ori lunar la Russe,si piesele auto nu sint asa cum se zvoneste,unele sunt chiar la pret dublu fata de ce este la noi
ex,am un audi a 4 din 2004,si in zona orasului Balcik gainarii mi-au furat lamele de stergatoare care au un model de prindere mai special si nu le gasesti pe la benzinarii si Bulgarii pe un set mi-au luat 83 leva=160 ron pe care la noi la magazinul Augsburg am dat 91 ron
ei au preturi ieftine la piese si consumabile de masini vechi ca sunt saraci lipiti si au masini in trafic batrine
cind i-am replicat Bulgarului ca-mi cere prea mult pe doua lame 83 leva mi-a argumentat ca el inchide poate si doi ani banii in acest produs ca la ei nu prea au oamenii asa masini care la noi un a4 ca al meu din 2004 i-am explicat ca este cam depasit