[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 679: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 679: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
ClubFord • Vezi subiect - Scuba in Grecia

Călătorii

Scuba in Grecia

În ţară şi peste hotare

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Scuba in Grecia

Mesajde AOSpades » 12 Sep 2008, 12:35

Amm....nu stiu de cate ori s-a mai pus intrebare asta pana acum, dar nu am timp sa citesc toate commenturile AVAND IN VEDERE CA IN CATEVA ZILE PLEC IN GRECIA :D :D :D , in Metamorfosi, un mic satuc intre Kassandra si Sitonia. Intrebarea mea este urmatoarea : unde se poate face scuba diving la un pret decent ( max 50 E/pers) relativ aproape de aceasta zona...ca pana acum am gasit ori la capatul Kassandrei , ori la resorturi de 5 * :(( ... Multumesc anticipat oricui imi raspunde.
AOSpades
Incepator

Maşina:

Re: Scuba in Grecia

Mesajde luciusss » 13 Sep 2008, 12:10

Eu am fost in Thassos iar acolo pretul era intre 50 si 70 de iepuroi de persoana.
Se putea face ziua , noaptea ,scufundari de mica si mare adancime .
Sfatul meu : da si mai mult pentru ca merita ;)
FF Trend Coll., 1.6 - 100 hp, sedan, sea grey
<< 2007 >>
luciusss
Member

Re: Scuba in Grecia

Mesajde cristian3000 » 06 Oct 2008, 19:07

am fost in Corfu in vara asta si pretul era 45 euro/pers/zi. am mers chitit sa ma inscriu si eu, dar cand am vazut ca trebuie sa pierzi o zi intreaga, m-am razgandit. din cate am inteles mai intai trebuie sa mergi la un fel de curs cu un instructor, dupa care iesi la scufundari si asta nu prea m-a atras. credeam ca mergi in larg, iti explica in 5 minute cum sa iti pui echipamentul si ce trebuie sa faci si da-i drumul. dar nu e chiar asa simplu. in plus mi-a fost naspa s-o las pe sotie-mea singura toata ziua pt ca ea nu era interesata de asa ceva si ar fi insemnat s-o las in statiune sau sa-si caute altceva de facut singura (eram doar noi doi).
cristian3000
1nsane Member

Maşina:

Înapoi la Călătorii