În ţară şi peste hotare
06 Ian 2009, 02:25
Miercurea viitoare plec inspre Suceava, din Timisoara. Ce traseu imi recomandati, tinand cont si de vremea de afara?
06 Ian 2009, 15:09
salut
cred ca cel mai bun traseu este arad-oradea-Cluj- Dej-Vatra Dornei- Campulung Moldovenesc- Suceava
Ar mai fi si varianta Arad-Oradea-Cluj-Reghin- Topliţa- Borsec- Bicaz- Piatra Neamţ- Tg.Neamţ- Fălticeni- Suceava , ca si peisaje cred ca e mai interesant ca primul dar nu stiu daca se circula f bine pe cheile bicazului in perioada asta a anului.
06 Ian 2009, 17:43
drumul normal este: Timisoara - Arad - Oradea - Cluj - Dej - Bistrita - pasul Tihuta - Vatra Dornei - Campulung Moldovenesc - Gura Humorului - Suceava.
portiunea Timisoara-Bistrita o frecventez destul de des si e ok (asta la standardele drumurilor din Ro, desigur). in mod normal nu ar trebui sa ai niciun fel de problema nici mai incolo. am mers doar de vreo 3-4 ori pe drumul ala spre Suceava dar n-am avut evenimente, singura problema este drumul care este cam prost si la care se tot lucreaza insa fara niciun spor. eventual daca vezi la stiri ca ninge tare in pasul Tihuta te reorientezi. dar in perioada asta se pare ca nu prea ninge.
20 Feb 2009, 20:26
eu fac frecvent Cluj-Suceava,adik de 2 ori pe luna. Eu de un an de zile merg doar pe traseul Cluj-Reghin-Toplita-Tg Neamt-Falticeni-Suceava si ii destul de bun, nu ii aglomerat, dar in ultima vreme cu iarna asta incep sa apara craterele. Pe partea cu Tihuta nu mai merg pentru ca se lucreaza mai tot timpul si is portiuni mai rele si ii destul de aglomerat. Asa ca prefer sa merg pe partea cu Reghin-Borsec.
Pentru cei care vor sa mearga in directia aia cel mai bine parerea mea ii pe Cluj-Reghin..-Suceava, mai putin aglomerat.
01 Mar 2009, 20:37
Cel mai bun drum a fost cu avionul pana la Iasi si de acolo donsoara a fost asteptata de o masina si s-a dus pana la Suceava

Ca nu a vrut sa mearga cu masina pe drum de iarna