Călătorii

rog urgent informatii Ploiesti-CHEIA

În ţară şi peste hotare

Moderatori: KomandantuR, adicristea

rog urgent informatii Ploiesti-CHEIA

Mesajde martini » 02 Mar 2009, 12:22

salut!
plec in 2-3 zile din constanta spre cheia, prahova.
pana la ploiesti e simplu, din cta pe A2, centura buc spre nord, ies pe la otopeni, tin DN1 pana la Ploiesti.
Aici am cateva intrebari pentru cine a fost recent pe drumurile astea, sau sta prin zona:
1. sa o iau pe centura Ploiestiului sau prin oras? centura acum un an si ceva era rupta de preferam sa mai fac 100km doar ca sa nu merg 12 km pe ea...
2. daca o iau prin centrul Ploiestiului, e usor sa gasesc/tin drumul care iese spre nord, spre valenii de munte-cheia? sunt indicatoare sau repere ceva?
3. cum e drumul de la iesirea din Ploiesti pana la Cheia? sunt gropi, curbe nesemnalizate, ceva ce ar trebui sa stiu? se poate merge normal?
va multumesc
>>> Fordurile mele

Constanta - intalniri locale
Pentru a te adauga in grupa ClubFord Constanta - click pe link http://forum.clubford.ro/ucp.php?i=grou ... membership bifeaza in dreptul grupei Constanta si apoi apasa pe butonul trimite/send
martini

Maşina: Focus 2 facelift 1,6 GPL

Re: rog urgent informatii Ploiesti-CHEIA

Mesajde leut27 » 02 Mar 2009, 14:03

a o iau pe centura Ploiestiului sau prin oras? centura acum un an si ceva era rupta de preferam sa mai fac 100km doar ca sa nu merg 12 km pe ea... ORAS

In oras ai indicatoare destul de bine conturate
Curbe nesemnalizate nu sunt , drumul este relativ ok, probabil ca ai sa dai de tiruri
If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus” – "the Orangutan" Jeremy Clarkson
leut27
1nsane Member

Maşina: ST stealth grey 2.0 ecoB Estate

Mesajde melcu79 » 02 Mar 2009, 14:15

Eu am mers o pe centura si a fost K.
Mai ales daca mergi in weekend!
Drumul pana la Cheia e bun (DN1A).
Sa auzim de bine si sa mergem la fel!
melcu79
Gold Member

Maşina: Fusion Comfort,2007, 68 cp

Re

Mesajde martini » 02 Mar 2009, 14:53

deci prin oraş e mai bine şi până la cheia e ok drumul. Mulţumesc pentru răspunsuri, dacă mai aveţi vreun sfat e binevenit.
>>> Fordurile mele

Pentru a te adauga in grupa ClubFord Constanta - click pe link http://forum.clubford.ro/ucp.php?i=grou ... membership bifeaza in dreptul grupei Constanta si apoi apasa pe butonul trimite/send
martini

Mesajde martini » 09 Mar 2009, 10:02

revin cu impresii "fierbinti" despre zonele mai interesante, poate mai ajuta pe cineva care face traseul in curand:
la dus, pe centura bucuresti de la A2 pana la DN1, e pe portiuni foarte diferite: unele cu asfalt ok, urmate de linii ferate care nu sunt la nivel, apoi cateva portiuni in lucru, unde binenteles ca aproape nimeni nu munceste, cam 200-300m drumuri desfundate, camel trophy cu fiesta mea :)
am ales (gresit) sa o iau prin centrul ploiestiului crezind ca la ora 12 e mai liber vinerea, toata lumea fiind la servici. am prins alea 3 semafoare din centru de m-am plictisit. am pierdut mult prin oras.
drumul de la ploiesti la cheia superb, foarte bun, semnalizat corespunzator.
la intoarcere am luat-o pe varianta ploiestiului, cam prima jumatate bun asflat, urmatoarea insa rupta rau, slalom puternic. plus soferi orgoliosi si suparati pe viata desi era duminica, si mai mult 8 martie, iar ei cu sotia si copii in masina.(2 bucati soferi inconstienti). pe varianta a mers foarte bine, in afara de gropi totul ok.
multumesc de raspunsuri! :)
>>> Fordurile mele

martini

Înapoi la Călătorii