În ţară şi peste hotare
15 Iun 2009, 11:31
poate cineva sa-mi spuna cat este rovinieta la bulgar si la greci, dar taxa de ferry boat pentru thassos cu masina?
15 Iun 2009, 11:51
la greci stiu ca se plateste pe autostrada in functie de cat mergi.cel putin anul trecut asa era
15 Iun 2009, 12:28
eu am cazarea in thasos pe 13 august, 7 nopti.....daca mai merge cineva in aceiasi perioada.........poate face un grup
15 Iun 2009, 22:11
Ferry e in jur de 20 euro/masina si vreo 3 sau daca nu mai mult, de persoana. Astea sunt valabile daca iei ferry din Keramoti
20 Iun 2009, 15:17
iti spun eu ca am fost in thassos anul trecut, mai precis in potos! merita excursia acolo! am mers giurgiu sofia kulata, xeres si am ajuns in kavala! de acolo am trecut cu ferryboat-ul pana in prinos! bacul a costat 25 euro/ masina si 5 euro/om!. ti-am zis, merita sa te duci ca eu am ramas profund impresionat! 8 zile cat am stat acolo am vazut doar o masina de politie! si aia noaptea cand ne intorceam de la discoteca! asa ca Dtum bun si distractie placuta!
20 Iul 2009, 13:11
am fost si eu tot in potos anul trecut si acum 2 ani foarte frumos, traseul e cel de mai sus, poti sa iei fery din keramoti sau din kavala pe insula sa te duci daca poti cu jeep-ul(suzuki jimny) pe munte la ipsario, castro, etc e frumos, drum bun eu plec pe 8-9 spre corfu si cred ca o sa ma opresc in asprovalta si in meteora.
31 Aug 2009, 14:21
N-a mai fost nimeni in Thassos?