În ţară şi peste hotare
27 Mai 2008, 10:34
Salut tuturor. Acum ca a venit vara sunt interesat de noutati in privinta locurilor de campare civilizate. Cine are detalii referitor la camping, tarife, alte chestii legate de asta sa le scrie. Eu am mers acum 2 ani la Nord de Mamaia la Hanul Piratilor si am fost multumit dar acum am inteles ca s-a cam nasolit campingul. Astept sugestii.
27 Mai 2008, 13:40
Stiu ca sunt ceva locatii intre Eforie-Nord si Eforie-Sud. Anul trecut era 10 Ron de pers/noapte si inca 10Ron pt masina.
30 Mai 2008, 12:12
Salutare
Acum 2 ani am fost la camping in Eforie nord dupa o lunga perioada si nu mai e ce era odata. Aspect salbatic (balarii) grupuri sanitare naspa si mersul pana la plaja zilnic e criminal (pentru picioare).
Anul trecut am fost la Jupiter la Club Elodie sau ceva de genu. Curat, frumos, umbra, am fost multumit, preturi decente dar nu mai stiu sigur sa-ti spun exact. Mai e un camping exact langa, Zodiac parca, dar era mai nasol.
La Saturn era un camping misto. Cand am fost anul trecut era desfiintat&abandonat. Daca stiti de redeschiderea acestuia va rog spuneti.
La mamaia nu am mai fost de mult pentru ca nu prea gasesti umbra (te prajesti in cort efectiv) si e scump. Mai bine hotel decat camping la Mamaia. Si am uitat, acum este taxa la pescuit la lacul de peste drum, si ca un pasionat in pescuit am ramas dezamagit (oricum nu prinzi mare lucru acolo dar barem imi faceam damblaua).
Cred ca treptat cazarea cu cortul pe litoral va deveni o amintire. Marea majoritate prefera hotelul ca sa aiba tot confortul de acasa. Mie insa tot la cort imi place mai mult.
30 Mai 2008, 12:42
$1 scrie:$2alutare
La mamaia nu am mai fost de mult pentru ca nu prea gasesti umbra (te prajesti in cort efectiv) si e scump. Mai bine hotel decat camping la Mamaia... .
Imi pare rau ca te dezamagesc dar la Hanul Piratilor acum 2 ani cand am fost era super: WC-uri f curate, umbra din belsug (era cam singurul camping cu multa umbra), paza...tot ce vrei si la preturi OK la vremea aceea. Intre timp s-au mai facut si alte campinguri intre Mamaia si Navodari, chiar mai e unu GPS sau cam asa ceva care e frumusel si ala, era ceva mai nou decat Hanul si tot asa cu multi pomi unde iti poti aseza cortul sa nu te prajesti.
Intreb pt ca vreau sa merg in august intr-un weekend, de joi seara pana duminica si nu as mai merge tot acolo, as mai incerca si alta zona a litoralului romanesc.
30 Mai 2008, 12:51
Nu ma dezamagesti stai linistit, eu am vrut doar sa te ajut. Stiu de Hanul Piratilor si ca mai sunt si alte campinguri in continuare spre Navodari. In plin sezon nu am gasit un loc care sa ma multumeasca acolo, locurile cu umbra fiind deja ocupate.
Sper sa gasesti un loc bun pana la urma ca mai e si dupa noroc.
Distractie placuta
14 Iun 2008, 21:56
Eu merg de 3 ani la 2 Mai.
Mergi pe sosea spre vama si o iei pe ultima strada la stanga. Ai sa dai de NUDY BAR cu plaja in fata lui. Daca esti nudist te opresti acolo. Daca nu esti, mergi 150 m mai departe si dai de o plaja cu un bar.Pui cortul dorect pe plaja. Plaja e free , barul are banci , scaune de lemn si functioneaza si in regim de restaurant si e non stop.Tot langa bar exista WC turcesti, f curate (le spala in fiecare zi), ai langa ele 3 chiuvete si 2 dusuri.Fix langa plaja sunt vreo 10-12 locuri de parcare.
Anul trecut, la WC, era 0.5 RON intrarea in timpul zilei. Noaptea nu iti zice nimeni nimic.Am fost saptamana trecuta si nu era taxa nici in timpul zilei.Probabil pt ca nu eram in seson.
Daca ai mancare la tine, poti sa manaci la bar, ca sunt mese destule. De rusine , ca mancam la ei, desi ei servesc mancare, comandam cate un cei sau suc.
Preturile sunt ok. Sunt umpic mai ieftine decat in vama.Noi mancam la ei la pranz, pt masa de dimineata ne luam mancare din piata, seara eram prin alte statiuni.
Din cate tin minte, am mancat un BMS (branza mamaliga smantana) cu 6 RON. Un prigat de 0.50L e 4 RON. Dar poti sa te duci pe jos 5 min pana la magazin si iti iei suc sau apa la 2 L la preturi normale.
Daca nu iti place zgomotul din vama acolo sa te duci.
PS:Se aude tot timpul muzica(gen romantic FM), in surdina, de la bar.Avand in vedere ca barul e fix langa plaja, noaptea s-ar putea sa fie o problema pt cei cu som usor. Pe mine, muzica ma adoarme.
14 Iun 2008, 22:13
suna super tare varianta ta. sambata viitoare o sa fiu acolo! sa vedem despre ce e vorba. daca poti sa fii un pic mai explicit ca nu prea am mers prin zona aia...
inca nu sunt hotarat daca stau la nudy sau la nenudy...dar mai vedem...
Ultima oară modificat de
mirceamc pe 31 Iul 2009, 12:18, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu era cazul unui quote kilometric
14 Iun 2008, 22:24
$1 scrie:$2suna super tare varianta ta. sambata viitoare o sa fiu acolo! sa vedem despre ce e vorba. daca poti sa fii un pic mai explicit ca nu prea am mers prin zona aia...
inca nu sunt hotarat daca stau la nudy sau la nenudy...dar mai vedem...
De la Constanta o iei spre Mangalia - Vama Veche.Cand intri in Mangalia ti drumul prin centru. La un moment dat o sa dai de un sens giratoriu .O iei la dreapta.Daca te ratacesti mai intrebi ca esti in mijlocul orasul.
Cum iesi din Mangalia o sa ai un port pe stanga mereu pana la intrarea in 2 MAI. Ai sa vezi vapoarele si macaroanele.
Intri in 2 mai si o tii drept. Cand te apropii de iesirea din oras ai sa vezi un drum la stanga (ultima strada la stanga).Intri pe el.O sa ai in stanga niste vile noi cu curti mari , gazon si gard de sarma(nu stiu cum sa ii zic.Se vede tot prin el).Au pe acoperis niste rezervoare de apa.
O ti drept inainte.Vezi ca la un moment dat drumul face si la stanga.Acolo tine-o drept. Ai sa vezi ca drumul coboara intr-o panta spre mare. Ia-o incet cu viteza a-1-a. Ala e drumul spre plaja de care ti-am spus.
PS: La nenudy, mai scapa cateodata si cate un nudy, sau o familie de nudy.
Ultima oară modificat de
bibi pe 14 Iun 2008, 22:34, modificat de 2 ori în total.
14 Iun 2008, 22:30
Am uitat. Daca iesi din 2 MAI si o tii inainte, ajungi in Vama Veche (5 min cu masina), Dupa Vama Veche e chiar vama si apoi Bulgaria. Poti sa dai o fuga pana in Bulgaria oricand.
20 Iun 2008, 16:40
merci! se pare ca maine voi fi acolo!!!
23 Iun 2008, 09:12
am fost acolo. e super misto, dar exista 2 mici mari probleme:
1. dusurile nu mai functioneaza
2. in apa sunt foarte foarte multe pietre de m-am cam zdrelit....
dar in rest e super ok. preturi ok, mancare super ok, bautura ieftina, loc pentru cort super tare.cam multe alge totusi in apa...
si muzica era ok, sigura problema e ca sunt inregistrate diferit piesele si e una mai inceata...una mai tare....nu e un nivel constant al decibelilor...
23 Iun 2008, 10:08
Nush ce sa zic....Vama Veche si 2 Mai mi se par statiuni pentru nonconformisti... Eu merg cu familia (inclusiv un adolescent de 15 ani) si nu stiu daca acolo e locul potrivit. Decat Vama Veche mai bine Bulgaria.
Si mai e ceva: m-as duce undeva unde stiu ce ma asteapta..iar acolo seara pe plaja nu prea e indicat sa mai iesi. Intelegeti voi la ce ma refer.
23 Iun 2008, 10:12
$1 scrie:$21. dusurile nu mai functioneaza
Cred ca or sa repare dusurile, ca a venit caldura si o sa se umple de turisti, fara dus, o sa ii cam piarda.
23 Iun 2008, 12:56
$1 scrie:$2ush ce sa zic....Vama Veche si 2 Mai mi se par statiuni pentru nonconformisti... Eu merg cu familia (inclusiv un adolescent de 15 ani) si nu stiu daca acolo e locul potrivit. Decat Vama Veche mai bine Bulgaria.
Si mai e ceva: m-as duce undeva unde stiu ce ma asteapta..iar acolo seara pe plaja nu prea e indicat sa mai iesi. Intelegeti voi la ce ma refer.
vama veche s-a stricat. eram un fan, dar nu mai sunt. manele, tarani (in adevaratul sens al cuvantului, ca nu am nimic impotriva celor ce provin de la tara, printre care ma numar si eu), idioti, fite, si cate si mai cate. din statiune nu a mai ramas nimic decat praful de altadata. preturile se pot compara cu Mamaia lejer, dar ca si conditii e mult sub orice statiune de pe litoral.
in ceea ce priveste nonconformismul, nu cred ca e asa o mare problema ca sunt cateva tanti cu sanii la vedere...ii gasesti pe orice plaja. nu te poate obliga nimeni sa stai la nudisti, doamne fereste.
in ceea ce priveste familia ta, inclusiv adolescentul de 15 ani, cred ca ar trebui sa mai vb cu el din cand in cand. s-ar putea sa te invete chestii interesante

eu zic ca e mai bine sa afle cum stau lucrurile de la un parinte. sau sa stie ca are cu cine sa vb in orice problema s-ar ivi. si nu, nu te gandi ca e prea mic la 15 ani. s-ar putea sa ai un soc...unul mare...
30 Iun 2008, 09:19
Nu ma refeream la tate-n vant...nu asta era problema ci sexul liber, in vazul lumii, pe plaja. Sunt convins ca el poate sa ma initieze in tainele amorului dar nu stiu cum as reactiona daca as fi pus in situatia sa ma plimb cu familia pe plaja printre cupluri facand amor.
02 Iul 2008, 02:00
hey, stai linistit! asa ceva nu am vazut niciodata. da-mi coordonatele mai exacte daca stii tu ca se intampla...si o sa public la coltul media
17 Aug 2008, 20:49
Intors azi de la mare.
Am fost la Club Elodie Jupiter 18 ron de persoana+9 ron masina. Curent inclus. La Zodiac cam la fel (cu 1 leu in plus la masina).
Aglomeratie mare, cu greu am gasit un loc cat de cat bun.
La Saturn tabara de corturi pe care o cunosc eu e in continuare in paragina.
18 Aug 2008, 10:51
$1 scrie:$2m fost acolo. e super misto, dar exista 2 mici mari probleme:
1. dusurile nu mai functioneaza
2. in apa sunt foarte foarte multe pietre de m-am cam zdrelit....
dar in rest e super ok. preturi ok, mancare super ok, bautura ieftina, loc pentru cort super tare.cam multe alge totusi in apa...
si muzica era ok, sigura problema e ca sunt inregistrate diferit piesele si e una mai inceata...una mai tare....nu e un nivel constant al decibelilor...
Am fost din nou in 2 Mai acum 3 saptamani.
Dusurile mergeau.
0.5 RON WC
1 RON dusul.
Intradevar pe plaja aia cam sunt pietre, dar noi mergem la plaja de la Nudy bar. Cam pe la mijlocul plajei e o zona unde nu sunt pietre.
06 Iul 2009, 08:17
Salutare,
A mai fost cineva de curand cu cortul la mare, mai exact in zona Navodari-Mamaia? Vreau sa ajung acolo un week-end (31 iulie - 2 august) pentru concertul lui Tiesto. Alte alternative, gen apartament de inchiriat in oras?
Multumesc anticipat,
13 Iul 2009, 19:33
$1 scrie:$2alutare,
A mai fost cineva de curand cu cortul la mare, mai exact in zona Navodari-Mamaia? Vreau sa ajung acolo un week-end (31 iulie - 2 august) pentru concertul lui Tiesto. Alte alternative, gen apartament de inchiriat in oras?
Multumesc anticipat,
Astazi am sosit din campingul Kudos! Este exact in capatul statiunii Mamaia, spre Navodari.
Destul de frumos ! Amplasat chiar pe malul marii, autoservire in incinta, mancare buna, preturi rezonabile ! (incadrat de Club Cristal si dicoteca 'de pe plaja' Kudos)
Pret cazare la cort: 15Ron-zi/pers, 12Ron-zi/masina.
Dusuri amenajate, apa calda non-stop, relativ curat !

Pret cazare la casuta(2 persoane):150 ron /zi
Distractie placuta!
26 Aug 2009, 12:47
Ultimele zile de vara...se anunta vreme buna pt week-end-ul asta iar apa are temperatura potrivita pentru balaceala. Mai e si altcineva interesat de un week-end la mare cu cazare la cort? Noi intentionam sa stam tot la Camping S.
10 Sep 2009, 22:47
acum te-am vazut...
am fost si noi, tot prin timpul ala...tot cu cortul, doar ca am preferat plaja de la Corbu

ma bate un gand pentru weekendul asta...dar nu stiu daca vrea si vremea.
10 Sep 2009, 23:23
am stat (in 2008 si 2009) pe plajele de la vadu si de la corbu - destul de fain, dar fara amenajari (fara dus, fara buda, fara nimic)
la corbu a fost mai accesibil (dar si mai aglomerat) si mult mai convenabil din punctul de vedere al aprovizionarii (supermarketurile din navodari sunt cu macar 15 km mai aproape de corbu decat de vadu; se aduna si de aici ceva timp irosit si combustibil injectat in gaura din stratul de ozon), dar la vadu am inteles ca ar fi trebuit sa introduca ceva taxa de ecologizare (vadu apartine de rezervatia delta dunarii), vreo 10-20 ron / zi / persoana
daca te gandesti ca de banii astia n-ai nici umbra, nici buda, nici sursa de apa, s-ar putea sa fie cam multisor (mai ales daca ai o familie mai numeroasa, si mai si stai o saptamana-doua-trei)
dar daca vrei pustietate si deconectare, vadu e locul cel mai potrivit (aaa, am auzit, intr-o noapte, urletele prelungi ale coiotilor deltei! o experienta inedita)
13 Sep 2009, 01:29
taxa de ecologizare trebuia sa fie de 100 de lei/masina si 20 de lei/persoana. eu din motivul asta am ales Corbu in loc de Vadu. dar cum ma plictiseam, intr-o zi am dat o fuga pana la Vadu, sa vad ce si cum. nici vorba de taxa. dar parca tot mai mult mi-a placut Corbu. se ajunge relativ usor. pana la Penny in Navodari sunt 14 Km. nu mai vb ca magazinele din satul Corbu vand berea cu 2 lei doza. rece ca gheataaaa...