În ţară şi peste hotare
15 Noi 2009, 15:46
Salut,
Maine o sa vin cu ceva treaba prin Bucuresti si m-am gandit ca daca tot ajung sa fac si revizia de iarna oferita gratuit de cei de la Neste. O sa ajung la intrarea in Buc in jurul orei 7:30 (programarea e la 8:30). Se merita sa merg pe soseaua de centura sau sa merg prin oras? O sa fie aglomerat la ora respectiva? Cam cati km sunt? Ma incadrez in timp? Ar mai fi alt traseu?
Multumesc anticipat,
15 Noi 2009, 16:22
Din pacate pe niciun traseu nu ajungi intr-o ora la Neste de la intrarea in Buc de pe A2 la acea ora. Daca ai fi la 7 in Buc, la intrarea de pe A2, atunci ai avea toate sansele sa ajungi.
Traseul eu l-as face asa: Intrare in Buc de pe A2 si mergi drept pana la Dristor, intre timp dai de o linie de tramvai pe care o urmezi tot inainte pana la intersectia de dinainte de Pasajul Marasesti (primul pasaj pe acest drum). La aceasta intersectie faci dreapta iar la urmatoarea faci stanga - astfel intrii pe Bd-ul. Unirii pe care mergi pana la Unirea, aici o iei in continuare spre Gara de Nord de unde o iei pe Calea Crangasi pana la Bvl. Bucurestii Noi sau tot de la Unirea o iei spre Pta. Victoriei si apoi pe fostul 1Mai pana la Bvl. Buc. Noi. De sub pod, in loc s-o iei pe Buc. Noi faci stanga si o iei spre Chitila. Ti acest drum pana la Neste.
Daca la 7 esti in Buc, la 7:30 esti la Unirea si apoi in 45 min esti la Neste.
15 Noi 2009, 20:49
Multumesc, o sa incerc sa plec mai devreme din GL.
15 Noi 2009, 21:51
Dg , la ora aia ajunge ma
Mie sambata mi-a luat 25 de minute sa ajung la neste din sectorul 3

La ora 7:30 dim prinde inca liber
15 Noi 2009, 22:18
De la tine de acasa ai facut 25 min ?
La 7:30 incep si "ultimii" bugetarii sa se puna in miscare.. ca incep la 8

, deci daca pana acum nu a fost aglomeratie, o sa fie.
In conditii de trafic nu-i ajung 30 min sa ajunga de la Unirea la Neste.
15 Noi 2009, 23:10
da ma, dar era sambata, si i-am dat ceva talpa
17 Noi 2009, 15:55
Salutare,
Multumesc pt raspunsuri!

Situatia a stat cam asa: am plecat la 4:20 din fata blocului, la 7:02 intram pe centura Bucuresti-ului si a inceput ...asteptarea si mersul bara la bara... la 8:27 eram la poarta Neste

DGAlexandru - multumesc pt recomandarea de a pleca mai devreme
17 Noi 2009, 16:17
oricum astazi a aparut si greva de la Metrorex si dimineata a fost paralizat cam tot orasul. eu unul am facut dublu ca timp de acasa la servici. bine ca ai ajuns la timp. pot spune ca ai avut chiar noroc.....
17 Noi 2009, 22:59
Ai mers pe centura pana la urma .. sau prin centru, pe drumul indicat de mine ?
18 Noi 2009, 08:29
'Neata!
Pe centura am mers.
18 Noi 2009, 21:13
cum se mai prezinta centura d.p.d.v. al aglomeratiei si al starii carosabilului ?
19 Noi 2009, 09:50
alen, iti raspund si eu la intrebare pentru portiunea de centura pe care o frecventez (3 zile pe sapt).
Asadar, in intervalul 8.15-8.45 pe tronsonul A1-chitila se circula ok (adica cu vreo 30 km/h constant cu mici dopuri). Eu intru pe acest tronson dinspre chiajna-rosu nu de la A1 (acolo se sta mai multisor dar mai exista solutii prin parcarea carrefourului). La sensul giratoriu de intrare in bucuresti pe sos chitila se mai face un mic dop dar per total e rezonabil. Eu fac 40-45 min din militari (gorjului) pana in Pajura folosind aceasta ruta.
L.E. carosabil ok
19 Noi 2009, 12:49
Pt mine, a fost prima data cand am mers pe centura Bucuresti-ului, desi am locuit aprox 2.5 ani in el

Asfaltul nu e de o calitate extraordinara, dar nu prea am vazut gropi. Se aglomereaza / blocheaza in special in zonele de intersectie cu intrarile/iesirile in/din Bucuresti, cei care merg pe centura avand "cedeaza trecerea".