Si eu am fost anul trecut in august la Albena, la hotel Albena Beach Club, 4*, all inclusiv, aproximativ 800 de euro pt 2 persoane, un sejur de 7 zile. Pot spune ca am fost multumiti atat de conditiile de cazare (camera destul de mare, cu aer conditionat, frigider, televizor, telefon), cat si de masa. Cred ca m-am ingrasat 3-4 kg intr-o saptamana

. Fiind in regim all inclusiv nu te poti abtine sa nu gusti din cat mai multe produse. De multe ori seara spuneam ca nu o sa beau decat un ceai, dar odata ajuns in sala de mese ma razgandeam si alegem cel putin 2 feluri de mancare! Ne-am confruntat totusi si cu o mica problema. Perioada de masa era de aproximativ 2 ore, dar daca nu te duceai in prima jumatate de ora, nu mai gaseai produsele cele mai cautate. Aveau de exemplu la acest hotel niste prajituri, un fel de sarailii (nu stiu daca asa se scrie), pe care dupa o jumatate de ora nu le mai gaseai. De asemenea strugurii. In rest, pepenii rosii si galbeni, bananele, merele erau la discretie! Bautura, de asemenea, era la liber, tot timpul zilei, insa doar cea de productie autohtona. Ne-am delectat cu Mastika (o bautura alcoolica ce seamana cu UZO-ul grecesc) si Kamenitza (cea mai buna bere a lor).
Anul acesta ne-am hotarat sa mergem in Grecia, asa ca ne-am facut rezervare la o pensiune din insula Corfu, unde am inteles ca este foarte frumos.