Revin cu informatii pentru ruta Cluj - Deva - Arad - Oradea - Cluj:
1. Cluj - Deva - Arad: drum bun si foarte bun, mai ales pe DN7. Alba Iulia ocolita pe centura iar dupa oras la dreapta prin Vintu de Jos pentru a nu merge prin Sebes (chiar daca e drum judetean e bun). In Deva chiar la intrare este indicator de deviere temporara pentru Arad prin oras (la stanga), deci nu pe Calea Zarandului (inainte). Probabil pentru lucrarile pe centura. Prin oras se merge bine, tot drept, semafoare OK. E drept ca am mers luni dimineata si poate nu a fost trafic cum e in weekend. Pe DN7 se lucra in multe locuri (peste 5 locatii) la frezare/asfaltare pe portiuni pe sensul Arad - Deva, deci pe acest sens e de stat pentru prioritate. De asemenea unde era frezat si nu se lucra, nu era semnalizat ca si drum in lucru (ca la noi

), deci trebuie atentie cand intri pe portiunea frezata.
2. Arad - Oradea - Cluj: intre Arad si Oradea am numarat cam 20 de semafoare, drum valurit, cu gropi mai mari si mai mici cam 70-80% din traseu. Cea mai 'placuta' e urcarea si coborarea pe/de pe portiunile nou asfaltate, unde diferenta de nivel e si de 10 cm, destul de putin 'intinsa' pe drum, ca sa zic asa. Fiind luni, nu mi s-a parut ca a fost foarte aglomerat. Cand am mai fost in weekend-uri a fost mult mai mult trafic, deci probabilitatea de cozi lungi la semafoare creste. In Oradea in sfarsit e asfaltata complet centura (anul trecut cand am fost inca mai erau portiuni mai valurite sau cu gropi). Oradea - Cluj e OK, sunt si portiuni mai putin bune, dar nu mai mult de 10-15% din traseu.
Ca si timp am facut aproximativ la fel, cu putin dezavantaj la intoarcere de noapte si ploaie deasa.
Radare acum am vazut doar 4. La drumul anterior am vazut 7.
Drum(uri) bun(e)!