Călătorii

Baile Felix - ce stiti despre ele?

În ţară şi peste hotare

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Re: Baile Felix - ce stiti despre ele?

Mesajde Black Cat » 02 Iul 2008, 01:58

levis multumesc pentru link, cred ca ma va ajuta foarte mult. Vreau sa merg pentru mai multe zile, deci voi avea nevoie si de cazare si de masa. Pana acuma am gasit ceva locuri in care pot sa ma cazez (la preturi rezonabile comparativ cu ce-i in RO), dar mai caut. De exemplu am gasit un apartament pentru 2 adulti si un copil cu 10.500 Huf/zi (circa 162 ron/zi) sau la pensiune 5900huf/zi (circa 91 ron) cu mic dejun inclus!
CJ-17-LDG
Black Cat
1nsane Member

Maşina: C-Max 1.0 ecoboost, 125CP, 2015 & Ford Ka 2010, 1.2 L

Mesajde link2 » 02 Iul 2008, 08:29

Black Cat si eu iti recomand Hajduszoboszlo, am fost anul trecut si am fost placut impresionat nici nu se poate compara cu deprimantul Felix (nu stiu cum e acuma dupa renovare dar ma indoiesc ca manele sau mentalitatea se pot renova). Aquapark-ul de la hajduszoboszlo e beton, eu m-am dat pe instalatiile alea pana mi s-a tocit slipul :) Mancarea e buna si oamenii stiu sa se comporte cu turistii, ne invitau (in romana) sa gustam din mancare. Cu limba eu zic ca o sa te descurci unii mai stiu romaneste si mai rar engleza desi noi aveam in gasca o prietena care stia maghiara. Oricum merg multi romani acolo, eu m-am intalnit cu multi prieteni din cj.
link2
1nsane Member

Maşina: focus2 hb sport, 1.6 tdci

Mesajde octa » 20 Iul 2008, 17:28

felix-felix... nici nu stiu cum pot compara unii pestera aia cu strandurile din ungaria...
eu sunt arad si daca ma incord un pic si arunc o piatra la est, sigur ajunge pe strand. poate ati auzit de strandu' aradean... e imens (84 ha!) are multe bazine, mult verde, o gramada de crasme si oamenii stau p'acolo ca sardelele - in sezon aproape ca nu faci diferenta intre strandu' asta si litoral... de 5 zile (!) edilii au inaugurat noua fata a strandului... fata de ce a fost inainte e un pas mare - totul e nou, ingrijit... da' nici pe departe nu se aseamana cu strandurile de peste hotar... ok... intrarea e numa' 2,50 lei... e ok la pretu' asta... cu toate astea, nu am fost la strandu' aradean de... oho!... nici nu mai stiu cand pentru o baie... mai merg seara la v'un birt cu prietenii...
am fost si la felix... nu mai merg. groaznic. poate daca nu ai mai vazut asa ceva si nu ai termen de comparatie poate parea exotic si bine. dar nu e...
am descoperit strandurile unguresti. am fost odata la hajdu. mi-a placut mult. curat. perfect... poate ca prea multa lume pt. gustu' meu.
am fost de nenumarate ori la strandu' de la gyula. e minunat!!!! il recomand tuturor! 8 ha, 19 bazine dintre care 4 acoperite, unu' cu valuri, unu' olimpic, mai multe pt. copii, bazine cu hidromasaj. ptiu!... mult verde. curat-curat. vestiare cu seifuri, buzi curate, i-net gratis(chiar am postat o data de acolo), doo crasme, spa, bai terapeutice (pt. cine vrea - separat). apa intre 32 si 38 grade C...
si sa vedeti oraselu'!!!! o bomboana!!! absolut totul e pus la punct, curat, relaxant, multe fantani arteziene, multe flori (anu' trecut a fost votat cel mai inflorat oras unguresc!). mai mult - orasul are 30k locuitori din care jumate sunt romani (cetateni unguri de etnie romana). se vorbeste o romana nostima la tot coltu'... e cel mai mare centru romanesc din ungaria - exista si liceu in limba romana.
intrarea la strand e undeva la 25 lei pt. toata ziua si 15 lei de la ora 3.
am gasit cazare foarte misto - 20 euro/zi, da' stati sa va spun ce mi se ofera in banii astia: dormitor cu pat matrimonial + o canaea, cu baie, balcon, terasa, camera de zi (livingrom dom'le), tv, bucatarie complet utilata (de la furculite si farfurii pana la cuptor cu microunde), loc parcare si multa bunavointa din partea gazdelor (romani) - totul la 5 min. de mers pe jos pana la strand...
gyula e la cca. 60-70 km departare atat de arad cat si de oradea...

http://www.varfurdo.hu/index_ro.html - pagina il romana.

de ce fac atat reclama? vreau sa se goleasca strandurile romanesti de clienti, sa simta ca trebuie sa faca asa si ei!!! sa vada si romanu' ca la numa' o aruncatura de bat se poate muuult mai bine! pacat de toata zona asta din vest (arad, bihor), unde apa termala ar putea curge si la robinet... toate strandurile sunt varza... serviciile de kko...
ford focus turnier ghia 1,6 16v duratec ti-vct 2005 GPL
ford focus turnier ghia exclusive 1,8 16v zetec 2002 GPL
awo simson 425s super custom - 'lucille' - 1961
yamaha virago xv535 custom low rider - 1993

Imagine >>> REGULAMENT FORUM
octa
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Turnier 1,6l ti-vct 115 cp, Ghia 2005; 1,8l zetec 115 cp, Ghia Exclusive 2002

Mesajde Buhani73 » 20 Iul 2008, 21:36

sunt total de acord cu octa!
pt aradeni mai exista si balta de la ghioroc-unde chiar poti inota!
in rest-ungaria tata ca de tampeniile romanesti sunt satul pana peste cap
ford focus hatchback 2001 1,8 tddi 90 cp
ford focus combi 2006 1,6 tdci 109 cp
Buhani73
1nsane Member

Mesajde octa » 21 Iul 2008, 00:03

chiar acum vin de la strand. strandul din arad. am fost cu niste prieteni la niste bericici...
am facut un tur de recunoastere a strandului inaugurat de 5 zile... sunt lucruri bune facute p'acolo, n'am ce zice - gazon misto, sezlonguri, umbrele, cateva alei... da' in ansamblu sunt dezamagit! strand inaugurat de 5 zile... dusuri insuficiente - 3-4 grupuri a cate 3 dusuri - pt. cca. 15000 de oameni (cu atat se lauda administratia! si ii cred - azi pe la pranz nu mai aveai unde arunca un bold in strand fara sa enervezi pe cineva... acum cativa ani erau zeci de dusuri). strand inaugurat de 5 zile... in zona bazinelor s-a format o groapa pana la genunchi - s-au surpat in jur de 9-10 dale pe o suprafata de minim 1 mp... multe dale - de fapt cele mai multe - nu sunt aliniate si risti sa te impiedici sau mai rau, daca umbli desculti p'acolo, sa iti rupi v'un dej't de la pocioare. apa murdarica si rece - instalatiile de incalzire solara sunt doar de forma p'aclo... balustradele de la bazine sunt din sfoara - ca la barajele facute pe parauri de catre personaje asemenatoare celor ale lui creanga... strand inaugurat de 5 zile... si am auzit ca au zis la stiri ca vor sa separe zona de facut baie cu garduri de restu' strandului si sa puna o taxa suplimentara de 10 lei... uf! cum draq sa-i iei in serios p'astia?

hai sa emigram in america! ca e frig la moscova... imi rasuna in minte franturi dintr-un cantec...

hai noroc!
ford focus turnier ghia 1,6 16v duratec ti-vct 2005 GPL
ford focus turnier ghia exclusive 1,8 16v zetec 2002 GPL
awo simson 425s super custom - 'lucille' - 1961
yamaha virago xv535 custom low rider - 1993

Imagine >>> REGULAMENT FORUM
octa
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Turnier 1,6l ti-vct 115 cp, Ghia 2005; 1,8l zetec 115 cp, Ghia Exclusive 2002

Mesajde Black Cat » 21 Iul 2008, 16:52

Gata m-ati lamurit! Peste tot in Romania e dezastru!
CJ-17-LDG
Black Cat
1nsane Member

Maşina: C-Max 1.0 ecoboost, 125CP, 2015 & Ford Ka 2010, 1.2 L

Mesajde levis » 22 Iul 2008, 07:30

Eu tot cred ca pana la urma tot se va schimba in bine si la noi altfel se duce de rapa turismul romanesc,a venit de la mare acum un coleg de la hotel all inclusive,dezastru,eu nu mai ma duc pe litoralul nostru drag,defapt multi dintre cei care au fost la mare pe afara prefera sa nu viziteze litoralul nostru cu servicii groaznice.
MONDEO 2001 tddi 90cp 4usi,gri metalizat
levis
Gold Member

Mesajde Buhani73 » 22 Iul 2008, 17:43

si eu ma inscriu!la noi ce naiba sa mai vezi?
dar cu toate ca an de an pierd o multime de turisti prefera sa tina de preturi iar conditiile sunt infecte
ford focus hatchback 2001 1,8 tddi 90 cp
ford focus combi 2006 1,6 tdci 109 cp
Buhani73
1nsane Member

Anterior

Înapoi la Călătorii