$1 scrie:$2u cei 2000 euro pe care ii ai pt. cheltuiala,eu am fost in Grecia in Paralia cu autocarul,am vizitat Meteora,Olimp si am facut si o croaziera cu vaporul de vreo 4 ore pana la Skiathos.Deci in suma pe care o ai poti vizita multe si mancarea e ieftina.Am mers in perioada 4-11 septembrie si a fost super vremea.Oricum tu alegi ce destinatie doresti.Numai bine si CASA DE PIATRA.Cum se spune la noi in Banat.
in Paralia poti sa mergi si cu 200/pers, nu cu 1000. eu zic ca daca esti dispus sa investesti 2000 eur per total merita sa incerci ceva mai deosebit, vezi un Teneriffe, Canare, Saint-Tropez, chestii de-astea. sau cine stie, poate prinzi ceva superoferte pe la agentzii si la pretul asta reusesti sa mergi intr-o locatie cu totul exotica (vezi Bali, Tahiti, etc) cu toate ca e putin posibil ca la doar 1000 eur/pers sa te incadrezi cu sejurul+biletul de avion. dar oricum, intr-o locatie ceva mai apropiata cum am zis la inceput, te incadrezi fara nicio problema. casa de piatra si concediu placut!