Călătorii

Bulgaria-Grecia

În ţară şi peste hotare

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Re: Bulgaria-Grecia

Mesajde adispan » 11 Sep 2009, 09:10

tulumbele de pe masini SUNT detectate; emit in X, si beltronicsu meu le "mirosea"

tulumbele manuale sunt un fel de instant-on, deci nu prea ai scapare daca esti cu mult peste limita
adispan

Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
VIN: WF03XXGCD36M19528

Mesajde valistoica » 11 Sep 2009, 09:30

Probabil s-au dotat cu tulumbe mai de Doamne ajuta :D
E si cum a fost in Grecia? Poze ceva? Pareri, impresii
Focus owner...
valistoica
Gold Member

Maşina: Ford Focus 1.5 TDCI 120 CP

Mesajde adispan » 11 Sep 2009, 12:31

impresii acusica, stai sa dau de poze sa imi reimprospatez informatiile
adispan

Mesajde link2 » 12 Sep 2009, 09:51

Drumul din Cj pana in Bucuresti a fost infernal coloane de "italieni" din contra sens si multi pustani cretini care ieseau din coloana in depasiri sinucigase, un bizon aproape m-a scos de pe carosabil. Am prins un si un accident pe valea oltului si aprox 2 ore nu am miscat 1m. Bulgarii isi scot militienii la produs si tot mai tempereaza din bizoni. In Grecia am vazut un singur radar, oprise un X5 zburator de B, in rest drumuri bune, autostrazi noi, si cand ma gandesc ca numeric ei sunt jumate cat noi...
Pe 29 august in jur de ora 11 in apropiere de Sofia am salutat un coleg cu autocolant, conducea un FF2 ca si al meu dar nu am retinut nr.
link2
1nsane Member

Maşina: focus2 hb sport, 1.6 tdci

Mesajde GeorgeFord » 13 Sep 2009, 07:57

M-am intors vineri seara din Thassos.M-am dus pe ruta prin Sofia, m-am intors prin Nova Zagora; contrar asteptarilor, drumul de intoarcere a fost ok.
Sunt in criza de timp, voi da amanunte pe seara sau maine.
Ford Fiesta 2006 Comfort, Duratec, 1,25 l, 16V, 75CP
"Bulbucata"
GeorgeFord
Gold Member

Maşina: Fiesta 2006, 1.25 l, 16v Duratec, 75CP, tonic blue, Comfort

Mesajde leonardo » 13 Sep 2009, 11:34

Am revenit in tara dupa 10 zile de concediu pe insula Thassos.
Drumul la dus a fost prin Giurgiu cu stationare doua zile la hotelul Compas din Albena(cazare buna ,curatenie cu mic dejun inclus,bufet suedez,30 euro camera/zi).
Plecarea din Albena prin Varna-Burgas-Elhovo-Topolovgrad-Svilengrad-Ormeni si de acolo pe cunoscuta sosea E85 si E90 deosebit de libere parca eram in pustiu(noroc cu masinile militare care erau pe drum )pina la Keramoti.
La intoarcere am mers pe acelasi drum prin Grecia iar de la Ormeni am mers prin Topolovgrad-Elhovo-Jambol-Shumen-Razgrad,drum bun liber si fara politie,drum care a ocolit mai toate localitatile .
Fişiere ataşate
DSCN1224.JPG
Plecarea de pe insula Thassos(Limenas).
DSCN1411.JPG
Drum prin Bulgaria.
DSCN1407.JPG
Drum prin Bulgaria .
DSCN1375.JPG
Autostrada E90.Greece.
DSCN0816.JPG
Parcare Paradise Beach.
DSCN0085.JPG
Autostrada spre Varna.
leonardo

Maşina: Ford C-Max Ghia 2008 1,6 Ti-VCT 115 CP Sea Grey
VIN: WF0EXXGCDE8G44356

Mesajde adispan » 27 Sep 2009, 22:31

cateva poze din excursia in grecia
Fişiere ataşate
IMG_0860.JPG
Termopile
IMG_0315.JPG
podul care leaga Rio de Antirio - lungime 2 km
IMG_0210.JPG
Neo Agchialos
IMG_0406.JPG
Nafplio
IMG_0018.JPG
Metsovo ... un orasel de munte absolut superb
IMG_0189.JPG
in vale, Kalambaka sau Kastraki, nu stiu exact; poza e facuta de pe soseaua care leaga manastirile de la Meteora
meteora_pano2.jpg
panorama Meteora
IMG_0109.JPG
Meteora
IMG_0308.JPG
Delphi
IMG_0766.JPG
o particica din Atena, vazuta de pe Acropole
adispan

Bulgaria - Grecia in Aprilie 2010

Mesajde Stere » 13 Apr 2010, 20:25

Salut,

Tocmai m-am intors dintr-o mica "escapada" de 4 zile in Grecia, via Bulgaria. In caz ca va bate gandul sa mergeti pe-acolo in urmatoarea perioada cu masina, iata prin ce am trecut eu :)

Obiective vizitate: Meteora, insula Corfu.
Perioada: 8-11 aprilie 2010
Km total: ~2500
Consum mediu CB: 6% (4 persoane in masina + bagaje)
Incidente rutiere: - #:-S
Ce mi-a placut: putini turisti, trafic lejer, temperatura normala

Detalii:

Ziua I: Bucuresti - Giurgiu-Ruse - Byala - Sofia - Kulata-Promachonas - Thessaloniki (centura) - Grevena - Kalambaka (Meteora)

Portiune distrusa exact inainte de vama de la Giurgiu - reparata (partial) pana cand m-am intors :-O
In Bulgaria se circula OK, mai ales daca gaseai "iepurasi" locali, ca sa nu deschizi tu coloana catre radar :) Am stat cam 45 de minute in zona Sofia, pe centura lor.
De la Promachonas pana la Thessaloniki e cam finalizata autostrada; mai sunt cateva mici portiuni de drum pe o singura banda pe sens.
Surpriza pe care am avut-o este faptul ca au terminat Egnatia Odos (E90), cel putin in partea de la Salonic catre Corfu! =D> Acum 2 ani cand am mai fost pe acolo mai aveau cam 30-40% de terminat din ea.

Cazare in Kalambaka, 30 EUR / noapte / camera la "Rooms"
Vizitat vreo 4 manastiri de pe acolo

Ziua II: Kalambaka - Ioannina - Igoumenitsa-Lefkimmi - Kerkyra (Corfu Town)

In Igoumenitsa am dat 25 EUR pt. masina + 8 EUR de persoana pentru ferryboat-ul catre Lefkimmi - 1h (spre Corfu Town era mai scump si mai lung - vreo 37 EUR + 10 EUR / persoana, 2h)

Cazare in Kavos, locul de dezmat al britanicilor incepand cu luna mai (acum totul era inchis) :) - 25 EUR / noapte / camera la o pensiune / vila unde am mai stat.
Ne-am mai invartit si prin Corfu Town pe seara - pe insula n-am vazut decat masini ale localnicilor - trafic mult mai lejer ca in sezon.

Ziua III: turul insulei + geocaching

Ne-am invartit pe insula, geocaching, am urcat / coborat drumuri la 30 de grade, putin offroad (nu extrem) :-"
Temperatura nu a sarit de 25 de grade (la umbra). Mergea de-o plaja, insa apa marii era foarte rece (cred ca vreo 15-17 grade sa fi avut).

Ziua IV: Lefkimmi-Igoumenitsa - Thessaloniki - Sofia - Ruse - Bucuresti

Am plecat pe la un 12:30 din Igoumenitsa:
- pana la Salonic - 2h30' (autostrada)
- pana la Promachonas (vama) - 1h (autostrada, drum cu 2 benzi / sens), pauza la Free Shop ;)
- pana la Sofia - 2h30' (o portiune de autostrada inainte de Sofia ~30 km, drum stricat pe centura Sofiei), pauza la OMV-ul de pe centura
- pana la Ruse - 4h (aprox. 0:00) - drum (aproape) gol (portiune de autostrada ~80km), nici urma de politie (daca stiam...); in preajma de Ruse a fost naspa, ca erau numai tiruri care urcau greu dealul si am mers cam singur
- pana in Bucuresti - 45'
Total drum intoarcere: ~12h30', cu pauze cu tot

Enjoy!
Merge, merge?
Stere
Ford Freak

Maşina: Ford Mondeo MK3, 06.2002, 2.0 TDDI, 115 CP
VIN: wf05xxgbb52u35407

Mesajde adispan » 23 Apr 2010, 07:38

pentru cei care au nevoie de LEVA Bulgaresti: mi-au mai ramas vreo 29 leva originale - le dau la cursul BNR
adispan

Mesajde edit » 23 Apr 2010, 15:12

daca nu le dai pana in iunie, le iau eu. tranzitez bulgaria la sf lui iunie si voi avea nevoie.
tu de unde ai luat leva? exista prin bucuresti?
AM AVUT Ford Focus 2 trend collection
edit
1nsane Member

Maşina: BMW 520xD G30

Mesajde centrocar » 23 Apr 2010, 16:38

o sa i le dau lui zvony maine; leva se pot lua de la casele de schimb de pe magheru, cred
Magazin piese auto Ford originale: http://www.pieseautoford.ro/
0751.07.17.50
suntem si pe facebook: http://www.facebook.com/pages/Piese-aut ... 8629447381
centrocar

Mesajde doggy » 28 Apr 2010, 13:43

Se pare ca anul asta o sa ajung si eu prin Grecia,...si anume pe insula Thassos. O sa plec pe 19 iulie noaptea(9-10) cred, ca pana in 12 ziua sa fiu deja cazat. Mai are cineva drum spre Grecia in perioada aia(poate chiar si in ziua respectiva).
In legatura cu traseul inca nu m-am hotarat, dar 70% cred ca voi merge prin Giurgiu-Ruse-Stara Zagora-Svilengrad-Keramoti,...pe traseul asta parcurgi mai mult drum(autostrada) in Grecia,....pe celalalt: pe la Sofia mi se pare mai mult de parcurs prin Bulgaria. Diferenta de km dintre cele 2 trasee nu e mare,..parca vreo 50KM,.....in schimb daca te uiti la timpul calculat e mai mare cel pe la Sofia cu vreo ora.
Ford Focus2, sport, dec.2005, 1.6TDCI, 109cai, Moondust Silver (Metallic)
doggy
Ford Freak

Maşina: focus 1.6TDCI dec.2005, 109cai, echipare sport

Mesajde adicristea » 28 Apr 2010, 14:22

Si eu, si adispan, si GeorgeFord am mers pe Sofia si a fost chiar ok. Nu stiu cat castigi pe partea cealalta, e drumul mai prost.

PS. Unde mergi in Thassos?
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde doggy » 28 Apr 2010, 14:32

In zona de est a insulei si anume prin zona Skala Potamia. Ca sa fiu mai exact cam pe aci: http://www.sunrise-studios.gr/en/location .
Sunt curios ce inseamna prost. Lumea pe diferite forumuri(in special softpedia) zic ca in anii trecuti multe zone de pe traseul definit mai sus erau inchise ptr reparatii,...si ma gandeam ca nu e chiar ca la noi. Daca drum prost ar inseamna gauri multe,...da atunci sigur as merge prin Sofia,...daca drum rau inseamna mici denivelari, nu cred ca e o problema(luand in calcul ca nici nu prea poti sa ii dai viteza din cauta sticletilor)
doggy
Ford Freak

Mesajde adicristea » 28 Apr 2010, 14:37

In Bulgaria cam poti, cultura lor rutiera e ceva mai dezvoltata decat la noi in sensul ca vei primi flashuri de pe contrasens daca te apropii de un radar.

Personal, nu am mers pe drumul pe care vrei tu sa mergi, doar ce mi s-a zis de la altii (parca adispan a mers pe acolo).
Eu am stat in Skala Rakoni, pregateste-te sa te odihnesti pt ca altceva nu prea ai ce face pe acolo :D.
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Mesajde GeorgeFord » 28 Apr 2010, 17:11

@doggy
Salut, daca nu gresesc, pe ruta descrisa de tine m-am intors eu din grecia in septembrie trecut. Drumul mi s-a parut liber si destul de bun, nu am intalnit zone proaste. Ma gandesc ca totusi si la ei a fost iarna, nu stiu cum sunt acum drumurile. Mie mi s-a parut mai scurt decat prin Sofia si important, foarte liber.
Ford Fiesta 2006 Comfort, Duratec, 1,25 l, 16V, 75CP
"Bulbucata"
GeorgeFord
Gold Member

Maşina: Fiesta 2006, 1.25 l, 16v Duratec, 75CP, tonic blue, Comfort

Mesajde edit » 28 Apr 2010, 22:02

din ce am mai cititi(si chiar am citit ceva), vara drumul prin nova zagora sau prin stara zagora este INFERNAL. camioane, serpentine, viteza mica de deplasare.
edit
1nsane Member

Mesajde doggy » 29 Apr 2010, 09:54

Din cate am citit si eu,...doar cel prin Nova Zagora este plin de tiruri, cel prin Stara Zagora e mai liber. Acum depinde si cand tranzitezi Bulgaria(ziua sau noaptea).
Eu am de gand sa o fac noaptea(spre dimineatza): sa plec din Galati pe la 10 nopatea,...pentru a ajunge in bulgaria pe la 2 cel tarziu 3 noaptea,...apoi pe la 7 sa trec in Grecia si pe la 11 sa fiu pe insula(deja cazat:-p).

Apropo daca mai sunt persoane care vor pleca atunci, astept sa ma contacteze,...sa mergem impreuna(adik: sa tranzitam Bulgaria)
doggy
Ford Freak

Mesajde anducoj » 05 Mai 2010, 12:59

4 zile in Nikiti, statiune de vis, drumul la dus a fost un cosmar din cauza Sofiei - s-a dezlipit suportul de plastic pe care aveam atasat gps-ul pe bord, a cazut exact peste adaptor, au sarit cateva parti minuscule din el care mi-au ars si siguranta de la bricheta. Eram la vreo 30 km de Sofia, nu aveam nicio siguranta la mine, nici cartea masinii, nici macar nu stiam unde e tabloul de sigurante. Stai pe roaming si gaseste toate raspunsurile, am aflat unde se gaseste exact siguranta albastra de 15A cu pricina, nu am reusit de nicio culoare sa o scot afara. Macar am reusit sa repar adaptorul, mi-a luat 30 min sa gasesc 3 repere care zburasera din el - varful metalic, o piulita de plastic si sigurabta fuzibila din sticla. Am intrat in sofia si dupa 3-4km am ochit o reprezentanta peugeot, am cumparat 2 sigurante, am rugat un sales representative sa imi cheme un electrician, mi-a inlocuit siguranta si nu a vreu sa primeasca nimic( sa le dea Dumnezeu sanatate). Din pacate GPS-ul ma ruta totalmente aiurea, m-am ratacit in plin centru, aventuri pe sens interzis, etcetc. Am oprit GPS-ul, am reusit sa gasesc iesirea din sofia si dupa vreo 30-40km am ratat o iesire spre Kulata, era un drum in lucru sub un pod, noroc ca am apucat sa vad indicatorul, am intors si am luat-o pe acolo. Am ajuns langa Salnic si acolo mi-am amintit ca mai am un GPS - tel mobil cu OVI free pe el, l-am deschis si m-a rutat de nota 20( doar ca m-a dus prin Polygyros in loc de Nea Moudania). GPS-ul nu se stricase, dar voia sa ma ruteze spre primul punct intermediar pe care il setasem eu - care era la vreo 2 km de locuinta mea :D . La dus am facut 15 ore si la intoarcere 10( am venit pe centura Sofiei). Politie la bulgari cat cuprinde, am scapat cu doar 10E la o viteza de 118 km/h, garcea ii tot dadea inainte ca daca aveam cu +2km/h trebuia sa imi ia permisul. Noroc ca vorbeam amandoi rusa si ne-am inteles bine...el familie numeroasa, eu grabit rau. Am condus apoi doar dupa "iepuri" si nu am avut nicio problema. La greci am intalnit vreo 6-7 echipaje de politie cu radar guns, iar in drumul spre Polygyros era un drum in forma de V si la baza lui erau cate 2 echipaje pe fiecare sens si o lunga coada de masini care asteptau amenzile. Noroc ca OVI te zapaceste cu depasirea vitezei legale, limita era de 50 sau 60 iar eu aveam cam 80 pe ceas, deci vreo 75 reali. Daca te prind cu detector de radar platesti 2000E si daca nu ai banii astia iti iau masina pana faci rost de ei. Sa incerci cu spaga la greci ai sanse reale de un dosar penal. Pe autostrada nu am vazut niciun echipaj, au camere fixe dar nu cred sa functioneze, nimeni nu respecta viteza legala. La greci se dadeau flas-uri cand era politie, dar la bulgari nu am vazut asa ceva. Bulgarii au limitari in dusmanie, e imposibil sa le respecti, daca vor sa te faca te fac lejer de tot, insa nu am observat ca s-ar tine de asa ceva. Va doresc concediu placut si un drum lipsit de peripetii. Am facut in total 1580km, o medie de 8%, am dat pe benzina exact 406 lei - nu am alimentat la greci.
NEW MONDEO TITANIUM 2.0i 145HP 4DR SEA-GREY
anducoj
Member

Maşina: NEW MONDEO TITANIUM 2.0i 145HP 4DR
VIN: WF0DXXGBBD8E15538

Mesajde edit » 05 Mai 2010, 14:33

nu stiu cum ai facut , dar nu ai voie sa te ratacesti daca mergi pe centura sofiei si esti atent. si apoi spre grecia la fel.
eu nu am tinut detectorul de radar deloc si am mers cu masina de am scos sufletul din ea. am avut si noroc.
in grecia mergeam cu 140 constant , limita fiind de 120. nu am avut nici acolo probleme cu toate ca m-a vazut un radar insa m-a lasat in pace.
edit
1nsane Member

Mesajde anducoj » 05 Mai 2010, 21:21

La dus am trecut prin Sofia, la intors pe centura. Chiar daca as fi banuit ca GPS-ul nu ma mai ajuta tot prin Sofia trebuia sa o iau in speranta sa rezolv problema cu siguranta arsa. Tot ce stiam despre Sofia la ora aceea era ca am de trecut prin 2 giratorii si ca trebuie sa ies pe Tzar Boris 3. Am intrebat in centru o gramada de bulgari despre aceea strada, unii habar nu aveau ca exista, altii imi explicau ca e prea complicat sa imi explice in cateva secunde cat dura un semafor. Vorbesc atat rusa cat si engleza aproape la perfectie asa ca nu am avut problema de genul asta. Am reusit, cu chiu cu vai sa gasesc un loc unde am oprit masina si am facut o alta ruta pe GPS-ul buclucas, dar din cauze necunoscute el o tinea sa ma intorc in primul punct intermediar al primului traseu. Am incercat sa-i setez si o ruta diferita si tot la fel mi-a facut. De abea la hotel mi-a venit ideea sa-i dau un reset si apoi a mers perfect pe drumul de intoarcere. Limita de 120 in Grecia este doar pe autostrada, in rest este de 90 si chiar 80 in multe zone, iar in localitati de 50. Nu cred sa existe radare pe autostrada, odata ce se circula constant cu 150. Dar cum se termina e plin de ele, poate au nevoie de bani la buget :D
NEW MONDEO TITANIUM 2.0i 145HP 4DR SEA-GREY
anducoj
Member

Maşina: NEW MONDEO TITANIUM 2.0i 145HP 4DR
VIN: WF0DXXGBBD8E15538

Mesajde victorescu » 20 Mai 2010, 07:17

Pentru cei care vor sa treaca in Bulgaria - Grecia, va informez ca si la Turnu Magurele s-a dat in functiune un BAC (feribot). Pretul pentru autoturism este de 13 Euro.
Drumurile din RO pentru a ajunge la BAC este cum este, adica nasol, dar dincolo la bulgari drumul Nikopole -. Plevna este de nota 10.
Deci puteti lua in considerare si o trecere pe la Turnu Magurele - Nikopole.
Bacul nostru este micut, cei de la BAC zic ca ar avea loc 6 camioane la o treecere.
Programul de trecere este: 10,00 RO-BG, 11,00 BG-RO, 17,00 RO-BG 18,00 BG-RO, iar in restul zilei se trece ori de cate ori este nevoie.
victorescu
Incepator

Maşina: Ford Mondeo Ghia, 2002, 2000 TDCi, 130 HP
VIN: WF04XXGBB42M64505

Mesajde edit » 20 Mai 2010, 11:03

o astfel de aternativa nu se merita pentru vremea si banii pe care ii pierzi pe acolo.
edit
1nsane Member

Mesajde adispan » 21 Mai 2010, 03:17

ba se merita, chiar si pentru experienta in sine de a trece cu bacul
adispan

Mesajde edit » 21 Mai 2010, 10:40

nu stiu ce bac o fi ala si ce experienta frumoasa poate fi un bac romanesc produs acum 40 de ani, ruginit si vai de capul lui.
probabil in drum spre o insula greceasca treci cu un ferry care chiar sa iti faca placere si sa ai de admirat si peisaje.

de ce sa te ingramadesti pe la turnu magurele intr-o barca ce are loc pt 6 masini cand poti merge rapid pe la giurgiu, nu pierzi vremea la imbarcare, debarcare si la mers in viteza melcului traversand dunarea. in plus de asta, stai sa si astepti sa se faca ora 10 ca sa inceapa programul la barcagiu. funny.
edit
1nsane Member

Mesajde victorescu » 27 Mai 2010, 07:30

Mi-se pare corect pentru bucuresteni sa treaca pe la Giurgiu.
Eu am pus aceste informatii ca alternativa pentru cei din alte parti ale tarii
Fişiere ataşate
BAC.jpg
victorescu
Incepator

Maşina: Ford Mondeo Ghia, 2002, 2000 TDCi, 130 HP
VIN: WF04XXGBB42M64505

Mesajde centrocar » 27 Mai 2010, 16:58

ce sa faci mai edit, unii au suflet de artist :)
Magazin piese auto Ford originale: http://www.pieseautoford.ro/
0751.07.17.50
suntem si pe facebook: http://www.facebook.com/pages/Piese-aut ... 8629447381
centrocar

Mesajde adicristea » 03 Iun 2010, 14:06

Doamnelor si domnilor, mi-am stabilit vacanta.

Voi pleca pe 3 iulie (Sambata), ma opresc in Salonic unde am o noapte aici:
http://www.booking.com/hotel/gr/aegeon. ... _confemail
Sambata seara in Salonic e de vis, am fost anul trecut si nu m-am putut bucura pentru ca eu conduceam spre Romania a doua zi. Dar acum nu mai ratez. Asta pentru ca a doua zi plec spre Paralia Katerini si fac doar o ora.
Iata unde voi sta 3 zile:
http://www.booking.com/hotel/gr/dion.ht ... g_modemail

Avand camera cu vedere la mare, voi avea vederea din a doua poza. Sper sa pot ajunge si in Atena o zi deoarece e doar la 400km de Hotel, 800km nu-s asa multi cand ii faci pe autostrada :).

PS. Traiasca Nic_bv pentru sfat :D.
PPS. Tot sunt suparat ca nu ajung in Turcia, dar asta e, sa intre in UE! :))
Imagine
adicristea

Mesajde edit » 03 Iun 2010, 14:38

adicristea, stai un pic ca nu inteleg.
stai 3 zile la paralia katerini si vrei sa te trezesti intr-o dimineata , sa mergi pana la atena, sa stai acolo o ora si apoi sa te intorci ca sa inoptezi in paralia?
de ce nu mergi la atena, stai o noapte si apoi tot te intorci spre casa si inoptezi pe undeva pe traseu ?
stiu sunt mai multe nopti si costuri si mai multe, insa tu vrei sa faci un singur lucru in grecia: sa stai la volan.

eu am facut toate aceste drumuri de care spui tu si lucrurile nu sunt chiar asa: exista o portiune la vreo 100 de km sud de paralia unde nu ai autostrada si am avut ghinionul ca acea portiune sa o fac in doua ore, in rest, am avut o masina destul de sanatoasa si am alergat-o nu gluma si iti pot spune ca nu ai timp sa ajungi la atena , sa vizitezi ceva acolo si sa te si intorci . numai in atena pana gasesti centrul istoric, pana gasesti un loc de parcare dureaza doua ore poate. plus ca acropole si alte vestigii ale lor sunt intinse.
eu zic sa stai calm si sa faci lucrurile asa cum se fac.

sa te mai intreb ceva? ce cauti in paralia katerini? este cea mai proasta statiune a lor, tigania de pe lume: tot grecul nevoias si romanul amarat ce a iesit pt prima data de la el din tara acolo trage. in comparatie cu alte statiuni , gasesti mizerie, manele(pe bune), hoti, nespalati samd. un eforie nord al romaniei.
cand am mers in grecia, am facut un drum special pana la paralia pt a vedea ce rahat cauta romanii acolo. ti se face greata.
du-te mai spre sud (40-50 km)la nei pori de exeplu.
edit
1nsane Member

Mesajde adicristea » 03 Iun 2010, 14:46

Nu am citit nicaieri despre ce spui tu (am citit ceva, mai ales despre locurile unde o sa merg eu). In ceea ce priveste 'fuga' prin Grecia, da, imi place la volan (nu o sa merg cu Fiesta ci cu i30 109CP, plus de confort si putere). Intr-una din zilele petrecute in Grecia vreau sa stau la plaja, in celelalte vreau sa ma plimb. Nu stiu exact pe unde, dar asta vreau :).

$1 scrie:$2a te mai intreb ceva? ce cauti in paralia katerini? este cea mai proasta statiune a lor, tigania de pe lume: tot grecul nevoias si romanul amarat ce a iesit pt prima data de la el din tara acolo trage.

Sunt si roman amarat si sunt si la a doua iesire din tara (a treia daca punem o saptamana training in Anglia). Deci ma incadrez :).
Imagine
adicristea

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Călătorii