Bucuresti - Franta, Lourdes
Salut tutoror posesorilor de Ford. Impreuna cu masina mea (cea din descriere) am decis sa ma duc la niste amici care au plecat cu vreo 2 zile inainte la Lourdes. Am plecat din Bucuresti vineri ora 21 ca sa traversez tara noaptea intrucat ziua este foarte aglomerat. Am reusit sa ies din ea pe la Nadlac in 7 ore. La ora 13 eram deja in Italia la Mestre o suburbie a Venetiei unde am ajuns foarte obosit deoarece am tras de mine. Am decis sa ma cazez cateva ore la un hotel. Am dormit de la ora 14 la ora 22 dupa care mi-am continuat marea aventura singur la volanul masinii mele. Am condus pana la ora 5 dimineata spre Canes si Monaco in Franta (ruta data de GPS-ul meu in care am foarte mare incredere) unde am decis sa trag un pui de somn. Soarele inca nu aparuse. Deoarece am plecat echipat de acasa cu plapuma si perna, am rabatat bancheta din spate unde am tras un pui de somn intr-o parcare special amenajata intr-o zona de padure. La ora 9 m-a trezit cantecul pasarilor de padure. Am decis sa continui aventura. Am ajuns la Lourdes la ora 13 dupa aprox 40 de ore si 3000 km de condus singur la volan. Sunt foarte mandru de masina mea care a avut grija de mine si nu m-a lasat in drum mai ales ca nu mai este tanara, are acum 217.000 km si continua sa mearga impecabil. Aceste randuri le-am scris din camera de hotel de aici din Lourdes.
- alex1980
- Incepator
- Maşina: Ford Focus 1.6 TDCI