cei care mergeti in felix. va recomand strandul din 1Mai, nu de alta dar e cam acelasi pret, distanta cam 5Km si eu spun ca e mult mai curat si mai ok, adica : Felix are 1 bazin mare compartimentat (babalaci + copii + inotatori ... totul unu mare, sper ca nu trebuie sa descriu ce se intampla cu chestiile care plutesc la suprafata), 1 bazin cu tobogan, 1 cu apa rece pt inotatori ... si cred ca cam atat; strand 1Mai: 8 bazine de 1.45m, apa se schimba zilnic, 1 bazin copii mici de 45cm parca cu apa schimbata zilnic, 1 bazin de 2.45m pt inotatori apa se schimba de 2-3 ori pe saptamana si 1 bazin de 3m cu trambulina .. aici apa se schimba odata la saptamana (cred).
eu unul cand ma duc la strand, mai ales cu micutul, in nici un caz nu-l duc in felix nu zic ca nu-i frumos dar daca il bag in apa la 15 lei intrarea am pretentia sa fie apa curata si sa fiu macar 70% sigur ca nu primeste ceva "cadou" de boli de piele ....
pc cei care vreau cu cortul in 1 mai este si loc pt asta, o groaza de pensiuni cu preturi ok si servicii la fel, parerea mea sa incercati si asta ... sau va cazati la Felix si dati o tura si pe la 1Mai ... zic ca merita
dar in final voi decideti.
concediu placut si distractie