Călătorii

statiune cu salina ?

În ţară şi peste hotare

Moderatori: KomandantuR, adicristea

statiune cu salina ?

Mesajde angyrus » 30 Iun 2008, 10:42

salut,
daca tot m-am bagat intr-o discutie cu caracter de concediu intr-un alt topic ....

caut si eu un loc frumos unde sa fie si salina pe cat posibil si lac sarat dar si mina de sare unde poti sa-ti petreci ziua cu familia pt un pic de aer curat :)

imi puteti recomanda ceva? eventual si localizare, preturi de cazare, etc...

ce am gasit eu ar fi la slanic prahova (cam departe) sau la la praid ...

mersi mult
Ford Focus ||; 1,6 101CP 2oo6
angyrus
Incepator

Maşina: Ford Focus 2

Re: statiune cu salina ?

Mesajde Black Cat » 30 Iun 2008, 11:07

:-? Statiune nu prea cred ca este, salina are, strand cu apa sarata este, lacuri naturale cu apa sarata sunt (cam neingrijite) si toate astea sunt in Turda! 8-}
Ia legatura cu Mariustom ca el si-a rezervat camera la o pensiune si cred ca stie sa-ti spuna mai multe in legatura cu cazarea! ;)
CJ-17-LDG
Black Cat
1nsane Member

Maşina: C-Max 1.0 ecoboost, 125CP, 2015 & Ford Ka 2010, 1.2 L

Mesajde Mariustom » 30 Iun 2008, 11:43

Deoarece şi eu îmi petrec concediul în locuri cu Saline, pot să-ţi spun că până acum am fost doar la Praid (3 ani) iar anul acesta din 2.07 voi merge la Turda, tot pentru Salină.
Pentru că tu cauţi: salină+lac sărat/ştrand+aer curat, pot să-ţi recomand totuşi Praid-ul, are Salină, ştrand cu apă foarte sărată şi un aer foarte curat.
Cazare găseşti şi la Pensiuni şi la gazde primitoare (eliberează şi facturi+chitanţe, la cerere) unde e curat şi te simţi bine.
Dacă doreşti, îţi pot da un nr. de telefon al gazdei unde am fost 2 ani şi unde, dacă mai merg vreodată la Praid, mă voi caza.
Preţurile în Praid erau, pt o cameră cu 3 locuri, între 50-80 camera/noapte, cu acces la bucătărie. Diferenţe găseşti doar la preţ. În rest, nu prea. Există magazine alimentare, terase şi fast-food unde poţi servi masa.
Aaaaaa, şi e foarte aproape de Sovata :D

Despre Turda nu-ţi pot spune prea multe deocamdată, doar că am găsit cazare + masă cu ajutorul lui Black Cat (cu ocazia asta ţin să-i mulţumesc încă o dată =D> ) la preţul de 130 lei/noapte cazare+mic dejun+prânz.
Mai multe îţi pot spune după ce mă întorc ;)

Apropo, treceţi domiciliul în profil pentru a fi mai uşor localizat :)

PS: acum am văzut că eşti din Oradea ;)
Mariustom
Member

Maşina: Ford Focus Turnier 2001 TDDI

Mesajde Black Cat » 30 Iun 2008, 11:51

:-j Mai lasa multumirile ca ajunge! :) Bine ca am putut sa te ajut! Si sper ca te vei simti bine la mine-n "metropola" :))

P.S. angyrus este din Oradea :D ;)
CJ-17-LDG
Black Cat
1nsane Member

Maşina: C-Max 1.0 ecoboost, 125CP, 2015 & Ford Ka 2010, 1.2 L

Mesajde Mr.Cod » 30 Iun 2008, 12:08

Slanic Prahova
Mondeo Wagon Titanium 2,0EcoBoost 203CP E6 AT6, Tectonic silver
Mr.Cod
Member

Maşina: Mondeo MK5 Wagon Titanium 2,0EcoBoost 203CP E6 AT6