Rog raspunsuri si sfaturi,drum Ploiesti-Budapesta-Viena
Sambata viitoare urmeaza sa plec din Ploiesti catre Budapesta,destinatia finala fiind Viena unde o sa stau 3 nopti.Cazarea deja o am asigurata nelamuriri mai am cateva cu privire la ruta pe care s-o aleg,cu ce anume ar trebui sa fiu dotat pentru a circula in legalitate pe afara si de unde anume mi-as putea procura un GPS pentru ca daca pana in Budapesta sau Viena e usor de ajuns,prin oras insa nu cred ca m-as descurca.Am decis sa ies prin tara pe la Cenad,pana acolo ajungand pe ruta Ploiesti-Bucuresti-Pitesti-Rm. Valcea-Deva-Lugoj-Timisoara.Am inteles ca afara e nevoie si de becuri de schimb pentru lumini si de vesta reflectorizanta.Chiar o sa-mi ceara nea politaiu becurile?
Rovigneta pentru Ungaria am citit aici ca-mi trebuie doar pe autostrada deci o iau de la Szeged.Problema ar fi GPS-ul pentru ca o sa trebuiasca sa umblu prin oras ..cel putin prin Budapesta sa ajung la hotel.Merita sa cumpar unul sau se gasesc de inchiriat?Functioneaza si in tara sau e mai bine fara?Cam astea ar fi nelamuririle mele in momentul de fata.Cum nu am prea mult timp sa ma dumiresc astept neaparat raspunsurile celor ce au mai iesit din tara.Multumesc anticipat si o seara placuta!

-
zuba - Incepator