salutare!
traseul care ti-l arata ViaMichelin ar fi cel mai rapid(parerea mea)!
Am facut traseul respectiv in 2007 Padova-Brasov si retur !Vreau sa-ti spun ca a fost super,doar ca te plictisesti pe autostrada din fosta Yugoslavie!Sint citeva linii drepte ca te ia cu somnu!
La Sarbi mi-au cerut permesso di sogiorno si asigurare valabila pe aceasta tara!Am trecut pe la Moravita faci 80 km drum national(bun) pina la Belgrad dupa ,pe autostrada,cred pana la Valencia!Aici era 7 euro de autostrada!Vamesii croati asteptau ceva am dat si la dus si la intors 10 euro!Croatia o faci doar pe autostrada!Platesti la iesire (in 2007 am dat 20 euro)!in Croatia benz,motorina e cea mai ieftina!fa plinul pe linga Zagreb acolo lucreaza baietii si cu euro.In Slovenia iarasi doar autostrada!Aici platesti o vignieta valabila 6 luni si costa parca 35 euro!In Italia ai autostrada pina in Franta cred chiar pina in Valencia!Pe Italia autostrada cred ca te costa in jur de vreo 20-30 euro!mai departe poate iti spune alt coleg!
Daca nu cum a zis Focus RO:UNGARIA(Szeged-Budapesta)(vignieta-7euro/4zile),AUSTRIA(Viena-Graz)(vignieta-8euro/10zile),Italia(Udine-Verona-Genova-Ventimiglia),FRANTA,SPANIA.
sau:UNGARIA(Szeged(M5)-Budapesta(M0)-cobori spre Slovenia(M7)),SLOVENIA(Maribor-Lublijana-spre Italia),ITALIA,FRANTA,SPANIA.
DRUM BUN!!!