Dap, am fost doar cu baietii pentru ca momentan (de vreo 2 sapt) nu mai am o jumatate mai buna (poate tocmai de-aia am si luat-o putin razna asa

) si azi ne-am intors de la Buzau, de data asta n-am mai luat masina mea am fost cu benveul unui prieten
Am plecat aseara pe la 2:30 din club malibu dupa care am ajuns acasa am luat aparatul foto (nici nu m-am schimbat

) si am plecat la vulcanii norocosi

A fost un pic planuit in sensul ca "ba poate mergem in weekendul asta pana acolo" dar nimeni nu se astepta sa fie aseara

Am plecat din Bucuresti pe la 3 am trecut prin Buzau pe unde ne-am invartit vreo 2 ore, am facut ceva poze pe la primarie si centru apoi am plecat spre vulcani, peisaje superbe (mult peste drumul spre Sinaia,Brasov,Predeal,etc), drumul excelent in mare parte (mereu drumul spre Moldova a fost bun) mai putin soselele din Buzau care m-au facut sa ma gandesc pentru cateva clipe ca am gresit undeva si ne-am intros in Bucuresti.
La intoarcere am oprit iar in Buzau unde am baut o cafea (foarte buna dar sincer am uitat cum ii zicea locului spre rusinea mea - undeva pe dreapta aproape de iesire pe drumul principal, era ceva maricel ) si am mancat o portie de clatite deasemenea excelente. Am ajuns in Bucuresti azi pe la 12:30 cred, urmeaza si filmuletzul cu pricina in curand. Stai tuned