Switch to full style
Include si Hobby :D
Subiect închis

echipe Hattrick

28 Oct 2008, 09:46

exista vreun user clubford pasionat de managerul asta online?

Re: echipe Hattrick

28 Oct 2008, 16:30

da. m-am inscris eu acum vre-o 2 saptamini si cam atat. nu prea stiu ce tre sa fac pe-acolo. si dezavantajul e ca meciurile sunt in week (asta e la toate managerele online) iar eu nu pot intra in week pt ca ma treaba (familie :) ) da e frum jocul. eu am jucat fifa manager si ma pasioneaza genul.

28 Oct 2008, 16:37

sambata ai meci de campionat (asta e cel mai important), iar miercurea ai cupa (daca mai esti inca in cupa) sau amical. Iti poti seta echipa inca de sambata - duminica si pt miercuri. mie asta mi se pare avantajul cel mai mare, ca nu e nevoie sa intri de foarte multe ori pe site, daca timpul nu iti permite. Eu fac 4 ani de cand joc, echipa mea este berceni tigers

28 Oct 2008, 17:13

am avut echipa. am dus-o pina in liga a-III-a. aveam si jucatori pe la echipe de tineret. din lipsa de timp am abandonat-o.

28 Oct 2008, 20:14

Si eu am avut echipa.. Am fost si in IV si in V.. Antrenam portari. Aveam muuuuulti bani :P
Ma saturasem de atatea schimbari facute care-mi dadeau planurile peste cap, aveam si experienta si performante mai bune decat cei cu care jucam in meciurile importante (cupa, baraj) si totusi imi luam bataie. Asa ca m-am apucat sa vand ieftin si sa cumpar la supra-supra pret. Ceva de 100ron eu dadeam de ficare data jumatate din cati bani aveam :P.
Eu inceput astia sa tipe pe acolo, ca trisez, unii ma amenintau ca daca nu le cumpar jucatori la bani multi ma dau pe mana adminilor, etc.
Am renuntat la el acum 2 ani. Devilus'S Angels se numea echipa.
Subiect închis