Mai Mircea,mai Georgele,nu te supara si iti spun si de ce,eu am zis totul la oha

,tachinam doar colega si nu tre' sa o iei de buna,am vrut doar sa vad reactii la cald si atat

...dar domnule tu chiar o iei de buna,si pe mine ma bufneste rasul
Personal pe mine nu ma afecteaza cu nimic pretul dat de Jane al tau,pentru ca poate sa faca si cu 100 lei sau cu cat vrea el acolo ca eu oricum nu imi schimb preturile mele pentru nimic in lume.
Asa cum a zis si Mihai,eu am scule profesionale numai de la Bosch in valoare de cel putin 8500 lei si cand fac o lucrare o fac in asa fel incat sa ma recomande acea lucrare singura,adica cand un coleg,prieten,var,sef vine pe la tine si vede lucrarea sa intrebe el singur -bai da cine ti-a lucrat aici,ca imi place,dami si mie numarul lui de telefon.!
Ca orice om am si eu anumite defecte sa zic asa,la modul ca daca ma duc la un pensionar sa ii lucrez ceva nu ii cer 100 lei pe radiator de exemplu ci ii fac cu 40-50 lei,iar daca ma duc la unul de e ful de bani si ii face din tras pe card,furat,tepe,tunuri,camatatii etc,atunci nici nu ma apuc de lucru fara cel putin 120 lei/radiator pentru ca ala nu ii munceste cinstit ca mine banii si nu ii pare rau de ei,va spun din experienta mea asta pentru ca imi dau seama la modul ca ei niciodata nu negociaza,ai apucat sa ceri un pret si pe ala t-il da fara negociere

.
Deci in concluzie Mircea nu trebuie sa te superi ca te-am sicanat si eu putin

,pentru ca indiferent de preturile dintr-un oras eu tot cat consider eu ca merita lucrarea cer,si acum vorbind la modul cel mai serios,in Bucuresti nu pot sa cer niciodata preturile din Craiova,sincer,acolo ma adaptez in functie de nivelul de trai si automat va costa mai mult

.,in afara de prieteni,cunostinte,rude bineanteles.
Asa ca hai sa fim prieteni si sa nu ne suparam,ca nu are nimeni nimic de castigat.
Iti doresc o zi excelenta.