Switch to full style
Include si Hobby :D
Răspunde

RURIS

05 Apr 2012, 01:05

salutare.m-am tot gandit daca e bine unde postez sau nu...si inca nu mi-am dat seama.

la sfarsitul anului trecut m-am mutat de la bloc la casa,si acum cu venirea primaverii se pune problema curatarii pomilor.are cineva drujba de la RURIS?vreau sa styu daca merita sau e doar o chinezarie ordinara.mentionez ca no so folosesc intensiv,doar ocazional.astept o parere despre aceste drujbe daca se poate.
multumesc

Re: RURIS

06 Apr 2012, 18:52

chiar nu are nimeni o scula de la ei..?sami spuna si mie o parere doua trei?

08 Apr 2012, 11:54

nimeni nimic?

02 Iun 2012, 06:33

Daca nu este prea tarziu :D iti spun eu ca am Ruris. Este foarte OK si nu sunt chinezesti, sunt Made in Romania. ;)

06 Iun 2012, 13:32

multumesc de sfat chiar daca e tarziu deja am luat de la ei cel mai mare motoferastru,ca putere e ok,acum sa vad durabilitatea oricum nu se compara cu celelalte marci consacrate(sthil-husgvarna)dar pe langa casa e ok.

06 Iun 2012, 13:38

Nu s compara nici la pret :D Eu am o motosapa de 650, a facut un an si ceva, nu are nicio problema. Sapa chiar mai bine decat alte marci sus puse :-D

27 Iun 2012, 08:02

Daca nu ma insel eu sunt facute la Craiova.Stiu ca si eu m-am interesat de o motocoasa si am cerut informatii (la Dedeman).Construite la Craiova motor made in Japonia etc.Nu stiu cat de fiabile sunt. :-??
Răspunde