Include si Hobby :D
Răspunde

Re: Tenis de masa aka Ping-Pong

16 Mar 2010, 11:24

O fi intrebat cineva in paginile anterioare :-??
Mi-a fost lene sa ma uit :P

17 Mar 2010, 10:06

Va salut,
Primind un mesaj de atentionare ,,raspuns'' la acest topic, am accesat si spre mirarea mea, m-am vazut ,,implicat ad-hoc'' in subiect !
Pina la urma, am gasit explicatia in familie : am iesit din camera pt. cateva minute si am uitat sa inchid forumul iar fiul meu (jucator de ping-pong) si-a permis sa ma inlocuiasca la tastatura ....
Dupa ,,cercetari'' (a trebuit sa parcurg toate paginile topicului), mi-a spus ca d-l ,,SliceofLife'' (ce a deschis subiectul) dorea - printre altele ... ....Acum sunt in cautarea unei palete mai "pro". Daca aveti vreo recomandare....'' iar fiul meu ,,s-a conformat'' !

Va cer scuze pt. deranjul creat si / sau ,,off-topic''.

O zi agreabila tuturor !
Ultima oară modificat de ndcvmn pe 17 Mar 2010, 10:19, modificat 1 dată în total.

17 Mar 2010, 10:16

:D
Voila.

17 Mar 2010, 10:51

Hahahahaha, super dragut!! :)) Nici un deranj.

Domnilor, un tenis de masa maine?

17 Mar 2010, 11:29

maine e joi ti-ai gasit si tu!
Vineri sau sambata nu organizezi nimic?
sa va aduc campioana mea :))

17 Mar 2010, 15:27

Ajutorul a fost bine intentionat. =D>
Partea mai proasta la acea informatie este ca in cele din urma la acei producatori gasesti zeci, daca nu sute de lemne cu tot soiul de combinatii de materiale si caracteristici, cu diferente extrem de mari in comportament.
Fetele folosite pe lemn, iarasi sunt de o gramada de feluri (grosimi, materiale diferite, etc).
Cel mai important este insa lemnul folosit; daca nu-l simti cum trebuie nu ai facut nimic.

Sfatul meu ar fi urmatorul: daca vreti ceva OK, cautati antrenori de tenis (eventual si jucatori), in general au legaturi cu cei care se duc in afara, beneficiaza de preturi preferentiale si va pot ajuta sa alegeti ceva potrivit cu stilul vostru. Puteti face diverse teste pana gasiti ceea ce va place. Aproape toti se ocupa si de furnizarea de materiale pentru a-si imbunatati veniturile, dar preturile zic ca sunt bune, mai ales ca beneficiati de experienta/sfaturile lor.

17 Mar 2010, 23:54

Pai organizez :). Eu sunt liber, pot oricand. Numai sa fiu anuntat.

18 Mar 2010, 19:47

Ce zic băieţii (si fata :) ) de un tenis Sambata la IDM la ora 11 (sau 12)? Hai ca dacă suntem doritori voi schimba si numele topicului.

18 Mar 2010, 23:25

Sa comunic mai departe si anunt :D

19 Mar 2010, 00:47

Sambata asta nu pot, si nici cea viitoare... :-??

19 Mar 2010, 10:14

vedem...vorbim...

20 Apr 2010, 11:04

Va salut / sanatate tuturor,

Daca tot am fost implicat accidental in acest subiect, poate ma(ne) puteti ajuta cu informatii pt. a putea rezolva o dorinta a fiului meu : ar dori sa urmeze un curs(uri) de instructor si / sau antrenor, pt. tenis de masa.
Informatiile ar trebui sa se refere la : cerinte-conditii / locatie (Bucuresti) / organizator / recunoastere curs / durata / perioada / cost.

Va multumesc anticipat pt. amabilitatea / disponibilitatea dvs.

20 Apr 2010, 15:15

De astea nu se ocupa federatia???
Cel mai simplu si mai sigur este sa dai un telefon la ei...

20 Apr 2010, 16:33

La aceasta data (mai jos), am transmis mail la Federatia Romana de Tenis de Masa, pt. a afla informatiile ce vi le solicit dvs. ; nu am primit nici un raspuns (nu mi-am permis sa-i transmit si ,,presedintelui'').
Link federatie : http://www.frtenismasa.ro/contact.html

Extras (inceput) mail :

de la ndcvmn@gmail.com
către director@frtenismasa.ro ; office@frtenismasa.ro
data 25 februarie 2010, 16:42
subiect Fwd: Instructor
trimis de gmail.com ascunde detaliile 25 feb.

20 Apr 2010, 21:26

Iti trimit pe PM un nr. de telefon al unui amic care e si el antrenor...

20 Apr 2010, 21:48

Multumesc.

31 Ian 2012, 15:45

nu mai este nimeni interesat de acest topic? cand facem un pong?

06 Feb 2012, 16:41

eu sunt foarte interesat si priceput in acelasi timp la ping pong :-"
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 06 Feb 2012, 17:34, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu mai citati mesajul anterior. Raspundeti in topic apasand pe butonul "Raspunde", nu pe cel pe care scrie "Citeaza".

02 Apr 2012, 12:55

Pai hai sa ne vedem, daca mai este cineva interesat eu merg in fiecare weekend in Club IDM cate 2-3 ore. Ne mai dezmortim si noi :)

Cineva interesat?

02 Apr 2012, 12:57

Salut si eu sunt interesat numai ca trebui sa vb cumva sa vedem cum ne intelegem:)
Răspunde