Iguana Verde
Ieri plecand de acasa spre job la vreo 3 statii de mine ,mergand f incet pe dreapta,observ o echipa de la radet stransa in jurul unei chestii verzi si o loveau cu bete ,am incetinit si mai tare ...,,cand ma uit mai atent sa-mi cada fata ....loveau o iguana verde superba ..o gasisera intr-o vita de vie ,probabil a scapat de undeva ..vroiau sa o omoare ...intr-un final dupa lungi povesti ..i-am convins sa o lase in pace ..dar nu au vrut sa mi-o dea ,,unul spunea ca este un guster mai mare ...,fratilor iguana are cam 60-70 cm lungime ...,ma rog ,intr-un final le-am spus ca dau o bere pt fiecare daca imi dau igoana...le-am dat 100 ron si am plecat cu iguana spre servici ..cand a luat-o era aproape moarta ,,dar stand in spate la luneta ,,s-a energizat bine si a plecat la plimbare prin masina ....am ajuns acasa dupa ce m-am invoit si iar surpriza ..sotia mai sa sara pe geam
,,eu am omis total ca exista posibilitatea sa produca panica prin casa ...si uite asa m-am procopsit ci o superbitate de iguana ...am uitat sa precizez ca idiotii au calcat-o pe coada ...acum nu mai are jumatate dar se regenereaza....o sa pun niste poze ..nu sunt f clare pt ca nu am vrut sa o sperii cu blitzul ....astazi este mult mai vioaie .a mancat un mar intreg , abaut apa,m-am documentat nitel si tre sa ma apuc un pic de treba pt amenajarea unui spatiu 
,,eu am omis total ca exista posibilitatea sa produca panica prin casa ...si uite asa m-am procopsit ci o superbitate de iguana ...am uitat sa precizez ca idiotii au calcat-o pe coada ...acum nu mai are jumatate dar se regenereaza....o sa pun niste poze ..nu sunt f clare pt ca nu am vrut sa o sperii cu blitzul ....astazi este mult mai vioaie .a mancat un mar intreg , abaut apa,m-am documentat nitel si tre sa ma apuc un pic de treba pt amenajarea unui spatiu 
-

tomcatmouse - 1nsane Member
- Maşina: Mondeo Titanium ,power shift ,pachet S 2011, 2.0 TDCI 163cp,03.2011