si au facut-o...mi-a placut si mie cum au jucat.In schimb am refuzat sa ma uit la Steaua, dar am vazut meciul Clujului.Fotbalul fara spectatori e urat...si oricum, cei de la Cluj joaca mult mai bine si spectaculos.
PS sunt curios ce va face Stoichita la Steaua, ca Bergodi i-a dat cu usa in nas lui Becali
In ruptul capului nu pot sa inteleg de ce mai accepta antrenorii postul de la Steaua. Nu e clar ca o sa fie calcati in picioare de idiotul satului? Oare sa fi ramas Stoichita fara bani de s-a bagat acolo?
Am vazut ieri Manchester United - Manchester City si am ramas cu un gust amar. United au condus mereu dar de fiecare data au fost egalati, ultima egalare fiind in minutul '92 (3-3). Din acel moment si-a intrat in rol arbitrul care, desi aratase 3 minute de prelungire, a prelungit meciul cu 6 minute (desi nu se petrecuse nimic care sa prevesteasca eventuale prelungiri la prelungiri) prilejuind astfel ocazia pentru cei de la United sa marcheze pentru 4-3. Deci nu numai la noi sunt probleme cu arbitrii.
"Pe Becali l-au ajuns blestemele multora! Eu nu l-am blestemat, mie nu îmi place să blestem! El e genul de om pe care îl caracterizează sintagma "am crescut, dar mintea mi-a rămas aceeaşi!" . E extraordinar de mincinos şi pervers. E ceva nativ, dar în ultimul timp a devenit educat", a declarat Dumitru Sechelariu la gsptv.
"am crescut, dar mintea mi-a rămas aceeaşi!"-asta e tare, nu asteptam de la Seche
MaÅŸina: ex- Ford, Mondeo, 2004. Prezent: Audi A4 2009.
Re: Fotbalul: pasiunea care ne imbolnaveste !
26 Sep 2009, 22:04
$1 scrie:$2inunat ............
ce le iese cand o fac pe bani grei, si cand vin la nationala parca au pietre de moara legate de picioare. (asta daca nu sunt lovitzi si nici nu se mai obosesc sa intre pe teren).
MaÅŸina: ex- Ford, Mondeo, 2004. Prezent: Audi A4 2009.
Re: Fotbalul: pasiunea care ne imbolnaveste !
02 Oct 2009, 09:48
stau si ma-ntreb daca doar steaua (si umpic dinamo) a avut aseara meci. dupa titlurile de pe prima pagina de pe gsp.ro asa s-ar parea:
1. Albă-ca-ZAPATA şi restul pitici 2. Victor Becali: "Un punct pentru Dinamo ar fi fost nemeritat". Eşti de acord? 3. Al doilea 0-0 consecutiv în grupele Europa League: «Acelaşi scor, alt fotbal!» 4. Stoichiţă e fericit că a scos o remiză, însă e îngrijorat că pe final jucătorii săi au căzut fizic 5. Robinson Zapata nu a primit gol de 5 meciuri: "Puteam cîştiga!" 6. Cum a reuşit Steaua să-i interzică pe contestatarii lui Becali: «Protecţie de la poliţia olandeză!» 7. În loc de două ore de relaxare, unii jucători au avut parte de criticile şi de ironiile patronului 8. Bibişkov spune că s-a simţit stingher în toate cele 3 luni petrecute în Ghencea 9. Gigi nu este supărat pe mijlocaşul care l-a refuzat în urmă cu trei luni: "Îl luăm pe Cesinha!" 10. Niculescu a ratat un penalty în ultimul minut şi lucrurile s-au complicat pentru Dinamo: «Clau-chix» 11. Borcea îl vrea pe fostul antrenor al Stelei: «Out Bonetti, vine Bergodi!» 12. Claudiu Niculescu a plîns de nervi: "Îmi cer scuze" 13. Borcea şi Turcu au făcut spectacol în tribună: «Acţionari de galerie» 14. Rednic cumpără dinamovişti la iarnă
si abia undeva in josul paginii, dupa ce te saturi de scroluit in jos:
15. Timişorenii au riscat şi au pierdut la scor: «Daună totală» 16. 700 de fani ai lui Dinamo Zagreb au creat panică în tribuna de la Timişoara 17. PSV, o portocală amară pentru clujeni
pun pariu ca si in cazul in care doar poli si cfr o sa mearga mai departe, cap de afish tot o stire cu oierul o sa fie. in concluzie, cat mai multa-multa uniune europeana tuturor ziaristilor din aceasta categorie.
din pacate, aseara a jucat doar o echipa romaneasca - si aia a jucat doar o repriza (CFRul a jucat destul de bine in repriza a doua, i-a tinut macar in suspans putin pe psv). In rest, Steaua chiar daca a scos un punct, a fost praf. Dinamo, mai rau. Iar cel mai rau, Timisoara - aia au avut 3 ocazii si au dat 3 goluri - bravo lor.
Cristi, adevarul e ca Timisoara a fost penibila ieri (nici macar nu am vazut meciul). Sa iei 3-0 (Zagreb e o echipa bunicica, dar cand faci 2-2 cu detinatoarea cupei UEFA ai alte pretentii), sa te si bati in tribuna, sa ti-o dea si croatii in gura prin centrul Timisoarei... e prea mult. A, si ceva ce am remarcat ieri - indiferent cat de occidentali se dau fanii timisoreni, aseara au redevenit romani. Foarte urat!