Include si Hobby

14 Mar 2010, 17:29
$1 scrie:$2oar 6, se poate spune ca e promitator
e tare batrin sa lase loc la tineri
15 Mar 2010, 08:25
Pt. inceput ii bun si un loc 6 pt. Schumi.La ce ne putem astepta pt. inceput de la el.A schimbat echipa,masina.Oricum ma bucur pt. cei de la Ferrari ca au reusit o dubla.
15 Mar 2010, 13:38
De data asta ferrari a debutat cu dreptul,sezonul trecut se faceau toate felurile de statistici pe seama lor,in primele 6 etape nu castigasera un mare premiu si din ce citisem nu se mai intamplase de prin 1970,acum au vrut sa-i scuteasca pe statisticieni de munca
15 Mar 2010, 13:51
nici nu ma asteptam la prea multe, dupa 3 ani de pauza...frumoasa cursa facuta de cei de la Ferarri si culmea norocului pentru Vettel, sa crape masina dupa ce treci linia de sosire
15 Mar 2010, 14:48
Cred ca mai degraba Vettel a tras pe drepata sa menajeze motorul dupa ce a trecut linia de sosire.
Schumi a facut o cursa extraordinara daca ne gandim ca e prima dupa trei ani de stat pe tusa. Locul 6 n-o fi cine stie ce pentru Schumi anului 2005 dar e super pentru cel actual. Si cred ca o sa mearga din ce in ce mai bine.
Una peste alta trebuie sa recunoastem ca nu a fost chiar cea mai interesanta cursa. Tatal lui Sutil a zis-o foarte bine: "Data viitoare o sa iau ceva de citit cu mine".
28 Mar 2010, 09:42
AZI A FOST O CURSA CUM NU AM MAI VAZUT DE MULT TIMP.Chiar nu am avut timpsa ma plictisesc
29 Mar 2010, 07:51
Chiar a fost o cursa care trebuia urmarita.Pacat de Schumi ca nu mai are resurse,sau poate masina e de vina! V-om vedea pe parcursul sezonului ce va face.Ma bucur pt. cei de la Ferrari pt. locurile 3 si 4.
30 Mar 2010, 05:49
cred ca isi va reveni, undeva dupa jumatatea campionatului...deocamdata se acomodeaza
31 Mar 2010, 07:17
nu prea cred...dupa rezultate cred ca mai multe sanse are Doru Sechelariu, mai ales ca are si ceva resurse financiare, deocamdata.Anul asta va participa in F3-Spania(din cate am auzit)
05 Apr 2010, 14:05
Mihai Beu se chinuie sa stranga bugetul pentru F2 dar nu prea arata bine din cate zicea. Pacat! F2 pare un campionat puternic si avand in vedere ca toate masinile sunt la fel pilotul e cel care face diferenta si deci Mihai ar putea demonstra ce poate acolo.
Intre timp, duminica am vazut o cursa destul de OK datorita calificarilor. In sfasit RB reuseste sa concretizeze avantajul clar pe care il au. Daca Ferrari si McLaren nu reusesc sa ii prinda repede Vettel fuge cu campionatul.
06 Apr 2010, 07:38
Vettel chiar trage tare nu se joaca! Ii cam pune in dificultate pe cei de la Ferrari.V-om vedea pe parcurs ce vor face.
07 Apr 2010, 07:25
poate vor rezista, desi mai mereu, in a doua parte a sezonului se mai echilibreaza fortele...
07 Apr 2010, 17:14
Intre timp Mihai Marinescu participa la primele teste in F2 zilele astea.
Dupa o prima zi in care s-a acomodat cu noul monopost si a reusit al 12-lea timp la 1.008s de primul a doua zi de teste pare mult mai promitatoare fiind deocamdata pe 7 la 0.602s de primul.
07 Mai 2010, 12:38
Schumi s-a miscat bine in antrenamentul de azi

, m-as bucura sa faca la fel si in cursa !
07 Mai 2010, 14:04
Cand sunt calificarile?Si pe ce loc a iesit la antrenamente astazi? Daca tot ai avut posibilitatea sa urmaresti zi-mi si mie ca m-ai facut curios
07 Mai 2010, 16:46
http://www.f1.com ; se vede ca revine pe circuite arhicunoscute( a ratat Australia) ...
07 Mai 2010, 21:50
In ambele antrenamente de azi Schumi a iesit pe 3 , calificarile sint miine la 15 .Mai mult decit faptul ca revine pe circuite cunoscute cred ca e (sper ca e ! ) faptul ca a inceput sa-si "configureze" o masina pe placul lui .Masina cu care concureaza in cursa asta difera de a lui Rosberg , difera si de masina cu care a concurat Mishu in cursele trecute .
08 Mai 2010, 16:27
destul de animate calif de azi, sa vedem cursa de maine
10 Mai 2010, 08:53
Hai ca s-a descurcat Schumi! A mai urcat si el o treapta! Momentan e bine pt. el.V-om vedea pe parcurs!
10 Mai 2010, 10:56
Ultimele 2 ture dramatice. O cursa frumoasa per total.
17 Mai 2010, 14:52
http://sport.hotnews.ro/stiri-motor-728 ... tm?cfadac=Regulamentul mi se pare foarte clar , cred ca echipa a gresit inducindu-l in eroare pe Mishulica !
Nu trebuiau sa-l coopteze in echipa de cercetare pe Hill, din '94 pina acum nu-i asa mult...
17 Mai 2010, 19:42
regulamentul e stufos...per total cred ca a procedat corect, pentru ca Weber trecuse linia de sosire!Interesanta si eficace strategia lui Alonso, mult mai putine evenimente fata de cate ma asteptam sa fie
18 Mai 2010, 08:45
Oricum felicitari pt.Massa si reusita lui Allonso.
30 Mai 2010, 11:52
azi, Schumi pe 5, dar nu asta conteaza.Doru Sechelariu pe 9 in ambele curse de la Istanbul, in GP3
31 Mai 2010, 09:21
Se pare ca cei de la MC-laren au inceput cu dreptul pt. moment.Si un loc 4 pt. Schumi e bine venit.Pacat pt.ce de la Ferrari.
31 Mai 2010, 19:08
O cursa cum nu am mai vazut de mult - incitanta de la inceput pana la sfarsit. Intr-adevar cei de la Mclaren au reusit cu masina, iar cei de la Ferrari

- nu-i vad bine.
31 Mai 2010, 19:18
se vede clar diferenta intre masini...Red bull si MC s-au distantat foarte repede, ceva in geny=ul Ferarri in ecoca de glorie, apoi un pluton compact din 6-8 masini, si restul.
02 Iun 2010, 14:50
E incredibil cum se desprind flacaii de la Red Bull de pluton

, inainte , cind se facea si realimintarea, mai intelegeam ca exista posibilitatea sa pleci cu rezervorul gol si sa dai niste ture rapide da acuma
02 Iun 2010, 15:19
Singurele lucruri interesante care au mai ramas din F1 sunt cand intra unii in altii sau diverse scandaluri cu stewarzi sau spionaj sau regulamente. Circulati va rog, nu mai e nimic interesant aici...